Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

The Great One píše:spise zde sleduji, nez prispivam, ale na tema "vlazy" mi to neda a opravdu musim:
To je vuuuuuuuuuuuul, kaviarove tousty!!!
Hloupý není ten, kdo se dopustí hlouposti, ale ten, kdo svou hloupost neumí zakrýt.
Blbost je velký dar přírody. Činí člověka šťastným.
Hlouposti mohou být půvabné. Hloupost nikdy.
Hloupost je cosi neochvějného. Všechno, co na ni útočí, na ní ztroskotá.
Dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Ale u vesmíru to není tak jisté.
Překonat se a poslat do AXA bank peníze
Já už mám nastavený příkaz na pondělí ze všema penězma...Na ING dokud nebude nejlepší mezi bankami zůstane symbolických 10,- 
V pravidlech akce "Doporučte ING Konto svým známým" je to myslím dostatečně dobře napsané.vpe píše:A urok na MGM plati - 4,5% na cerven, max. z jistiny 200.000 CZK:?
Dvojnásobnou úrokovou sazbu [i]4,5 % p. a. na měsíc červenec pokud splní podmínky akce.[/i]
Zvýhodněnou úrokovou sazbou 4,5 % p.a. je ve smyslu těchto podmínek myšlen dvojnásobek z aktuální úrokové sazby na ING Kontě platné vzhledem k Ceníku služeb ING Konta aktualizovaného dne 1. 3. 2010.Pokud do 31. července 2010 dojde ke snížení či zvýšení aktuální úrokové sazby na ING Kontě, nedojde ke změně zvýhodněné sazby ve výši 4,5 % p.a. a nemusí se tedy v souvislosti se změnou sazby jednat nutně o dvojnásobek v tu dobu aktuální sazby.

Uživatelé procházející toto fórum: esquire, Tomáš Marný a 8 návštevníků