ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod SocPredator 21. 5. 2010 21:38

Hele, právě mi napsali, že jdou s úrokem dolu na 2% od pondělí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod The Great One 22. 5. 2010 00:09

spise zde sleduji, nez prispivam, ale na tema "vlazy" mi to neda a opravdu musim:

To je vuuuuuuuuuuuul, kaviarove tousty!!!
The Great One
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 22. 5. 2010 01:45

doprdele to je jak u blbejch...furt ty prachy přesouvat...v pondělí jdou penízky na ČK, protože Poštovka slíbila úrok i na červen 2% a ING ať si políbí :grr:

A ihned v příštím týdnu popřemýšlím jestli překonat svou zlobu nad neschopností AXA bank a přesunout tam
dr._lukas
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 5. 2010 02:00

Oznámení o výši úrokové sazby od ING mi přišlo před chvílí. Ještě že jsem překousl svou hrdost a Axe jsem ustoupil a potřebné dokumenty dodal a účet tedy mám, už jsem tam většinu peněz, co jsem měl u ING převedl.
Hlavní ale stále mám MSD, kde mám 4 %. Jestli sníží AXA, mám ještě v záloze MPU s úrokem 2,5 až 3,1 %.
V úvahu ale přichází tak 2,5 až 2,7 %, vyšší požadované zůstatky už jsou fakt moc vysoké.
http://www.mpu.cz/cs/urokove-sazby/
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Czernin 22. 5. 2010 03:53

U MPU můžeš jít klidně do té nejvyšší sazby s 24 měsíční výpovědní lhůtou a pak to přesunout na vkladový účet bez výpovědní lhůty bez pokuty, mají na to teď akci.
8-)
Czernin
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod vpe 22. 5. 2010 06:09

A urok na MGM plati - 4,5% na cerven, max. z jistiny 200.000 CZK:?
Dvojnásobnou úrokovou sazbu [i]4,5 % p. a. na měsíc červenec pokud splní podmínky akce.[/i]
vpe
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 22. 5. 2010 10:27

The Great One píše:spise zde sleduji, nez prispivam, ale na tema "vlazy" mi to neda a opravdu musim:

To je vuuuuuuuuuuuul, kaviarove tousty!!!

To je zbytecne, on to stejne nepochopi. Zakoncim par citaty:

Hloupý není ten, kdo se dopustí hlouposti, ale ten, kdo svou hloupost neumí zakrýt.

Blbost je velký dar přírody. Činí člověka šťastným.

Hlouposti mohou být půvabné. Hloupost nikdy.

Hloupost je cosi neochvějného. Všechno, co na ni útočí, na ní ztroskotá.

Dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Ale u vesmíru to není tak jisté.
"˙ nʞsɐdo ɐu 753 ǝɾ 'ěʇáɹp ɐu 851 žǝu 'íšɾǝlɥɔʎɹ" :ǝup ʇáʇıɔ

-=:: ıɯřʎʇč uǝsǝu žǝu 'ɯíupǝɾ uǝznos ʇýq íšdǝl ::=-
S474N
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dr._lukas 22. 5. 2010 11:46

Tak to jsme na tom stejně Patriku :-)) Překonat se a poslat do AXA bank peníze :-) Já už mám nastavený příkaz na pondělí ze všema penězma...Na ING dokud nebude nejlepší mezi bankami zůstane symbolických 10,- :-)
dr._lukas
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 22. 5. 2010 12:20

vpe píše:A urok na MGM plati - 4,5% na cerven, max. z jistiny 200.000 CZK:?
Dvojnásobnou úrokovou sazbu [i]4,5 % p. a. na měsíc červenec pokud splní podmínky akce.[/i]
V pravidlech akce "Doporučte ING Konto svým známým" je to myslím dostatečně dobře napsané.
Zvýhodněnou úrokovou sazbou 4,5 % p.a. je ve smyslu těchto podmínek myšlen dvojnásobek z aktuální úrokové sazby na ING Kontě platné vzhledem k Ceníku služeb ING Konta aktualizovaného dne 1. 3. 2010.Pokud do 31. července 2010 dojde ke snížení či zvýšení aktuální úrokové sazby na ING Kontě, nedojde ke změně zvýhodněné sazby ve výši 4,5 % p.a. a nemusí se tedy v souvislosti se změnou sazby jednat nutně o dvojnásobek v tu dobu aktuální sazby.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 22. 5. 2010 15:49

Škoda, že ING nedala tento úrok už od minulého týdne, ty bys dal pokoj se svým blbým dotazem ohledně smlouvy a nechal si peníze na Červeném kontě :-)
dr._lukas
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 22. 5. 2010 16:10

dr._lukas: na vsem je potreba videt i to pozitivni. Takto se vlazy nesmazatelne vryl do pameti vsem zde diskutujicim a kazdy si ho jiz urcite i patricne zaradil do prislusne kolonky :mrgreen:
"˙ nʞsɐdo ɐu 753 ǝɾ 'ěʇáɹp ɐu 851 žǝu 'íšɾǝlɥɔʎɹ" :ǝup ʇáʇıɔ

-=:: ıɯřʎʇč uǝsǝu žǝu 'ɯíupǝɾ uǝznos ʇýq íšdǝl ::=-
S474N
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlazy 22. 5. 2010 20:05

dr._lukas, S474N:
Vidím, že vaše bezcharakterní sprostota nezná hranic a proto těmi neustálymi provokacemi se snažíte co nejvíce tuto diskuzi pokazit, tak aby se zde o ING Kontu přestalo diskutovat.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 22. 5. 2010 20:11

tak se tady uklidnime a vratime se k ing kontu, ne?
není nic smutnějšího, než špatně placený workoholik
mikicz
Administrátor

Odeslat příspěvekod DoubleSix 22. 5. 2010 21:17

mikicz : konečně po delší době v tomto tématu rozumný příspěvek :-) :tleskani

Jinak to ING mě s tím poklesem nepotěšilo, ale oznamovali to již dopředu a dalo se to čekat, ale i tak to zamrzí. Takže hurá do AXA :-)
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 23. 5. 2010 22:31

Jak stoji ve zprave, tak opravdu:

Zvýhodněná sazba v rámci květnové akce „Doporučte nového klienta“ zůstává na úrovni 4,5% p.a.
vpe
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka