Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Jsem z Prahy, takže by to bylo stejné jako u tebe. Mohl bys napsat přesný otrocký postup, jak jsi to dělal?

PatrikChrz píše:Neví někdo jaká je situace u odběratelů, kteří měli smlouvu s dodavatelem energie, který zkrachoval (tuším to byla Moravia energo). Je jim dodáván proud? Za jakou cenu?
4honza píše:Uz jste to nekdo absolvoval?
Samotná změna je jednoduchá. Sepíše se smlouva, pošle poštou a pak už jen chodí nové smlouvy a výpovědi "samy", jen se podepisuje a odesílá. Nic složitého. Celý proces trvá asi měsíc, faktický přechod asi 3 měsíce. Čas to nezabere, běží to na "pozadí" života.
PatrikChrz píše:Ale musí jít opravdu o velmi malý odběr (v mém případě asi 2 KWh denně).
?Tomáš Marný píše:PatrikChrz píše:Ale musí jít opravdu o velmi malý odběr (v mém případě asi 2 KWh denně).
Kde sháníš louče na svícení?
Patrik sbírá použité hůlky za čínskou restaurací. A propó, to mi připomnělo ten starý židovský vtip:Ruprecht001 píše:
PS: Patriku, neříká se 1pokojáči garsonka?
.

. 18 let stará Calexka žrala 2 kWh, do desetinásobku to má dost daleko
. Ale místo notebooku mám desktop a ten běží několik hodin denně, takže na spotřebě se to projeví.

. Pamatuji, že dokud byl ceník jednodušší (tedy cena za kWh + jeden paušál), tak jsem si to počítal, a vycházelo mi, že pokud má člověk aspoň ledničku, tak se mu vyplatí sazba D02d.

).
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník