Nábytek z Polska

Vybavení interiérů i venkovní doplňky, nábytek

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LubosHavir 22. 10. 2015 20:02

Z Polska mám zkušenost jenom s postelí a ta byla špatná... Jinak nábytek beru tady [url]censored[/url] a rozhodně si nemám na co stěžovat.
LubosHavir
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod libol 23. 10. 2015 07:39

Sedm příspěvků v různých fórech a vždycky reklamní odkaz? Nábytek mne moc nezajímá, ale kde se mám přihlásit, když si chci takto přivydělat by mne fakt zajímalo.
Odkudpak má ten Hencel nábytek? Napíšeš dvě věty, v kterých si odporuješ? Kurňa nadává se to na reklamní pisálky z Equa, ale ti aspoň použijí hlavu, ne jen prsty na klávesnici
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod M@C 23. 10. 2015 07:44

LubosHavir píše:Z Polska mám zkušenost jenom s postelí a ta byla špatná...

Skvele vypovidajici rada, ja mam zkusenost s posteli z Ceska a ta byla spatna...
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod astrapa 23. 10. 2015 08:10

Nízký rozpočet na SEO, tak to řeší spamováním, klasika :-)
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod 07Petr 23. 10. 2015 09:34

Obecně, pokud si nenadefinuješ parametry, vlastnosti a materiál, tak z Polska nábytek jen jako dekoraci, pro používání to není, nebo tak na půl roku. :-)
07Petr
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xtonda 23. 10. 2015 10:20

Naši si koupili nábytek z Polska na doporučení máminy sestry (a oni si celkem potrpí na lepší věci), přivezli to rovnou z Polska a montovali to dva Poláci. Značku si teď nepamatuju, napíšu to sem později, ale vypadá to pěkně a kvalitně, ovšem stálo to celkem dost. Asi nelze paušalizovat, stejně jako u polského jídla.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod Taki 23. 10. 2015 11:07

Koupili jsme teď malou rohovou sedací soupravu u českého prodejce poblíž polských hranic. Byla o 2000 levnější než identická (taky polská) souprava od Mt nábytek. Přivezl to přes celou republiku polský řidič v polském autě zdarma a vše navíc bez problémů (což dnes, bohužel, nebývá standard). Měla být levá, byla levá. Dokonce i objednaný materiál seděl. Kvalita lepší střed. (asi o 100 tříd lepší než čínské paskvily z Moebelixu). Posez tvrdší (pružiny bonell), ale pohodlný a díky pružinám, věřím, i dlouho vydrží. Takže bych se paušálně polských věcí nebál.
Taki
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vlazy 23. 10. 2015 11:30

Souhlasím, že nejde paušalizovat. Asi bude záležet u které polské firmy se ten nábytek kupuje. Nebude asi jedno jestli prodejna nábytku je v nějakým hangáru nebo prostorách příliš nevypadajících na prodejnu s nábytkem a nebo je to normální obchod. V současné době je velkou nevýhodou prodejen nábytku (nejen v Polsku), že prodávají většinou nábytek na objednávku. V prodejně mají vystavené dobře vypadající nábytek, ale ten který si člověk objedná se bude teprve vyrábět a zákazník ho uvidí až doma když mu ho přivezou. Doma po rozbalení pak už je s nějakou reklamaci trochu problém a mnozí i když s tím co jim přivezli nejsou zcela spokojení se na reklamaci možná vykašlou. Kdysi za starých časů si zákazník mohl nábytek v prodejně prohlédnout a ten stejný mu pak pokud si ho koupil i přivezli. Vědělo se tak dopředu co konkrétně se kupuje. Nyní lidem na prodejně ukazují kvalitní nábytek, ale ne vždy kvalitně vyrobený dovezou.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Elko79 26. 10. 2015 07:37

IMHO je to vždycky o cenovce, ta nízká musí být něčím vykoupená a lidi si to ne a ne uvědomit. Poláci jsou pátí na světě v objemu vyrobeného nábytku a určitě dělají i kvalitní věci, třeba BRW má věci od pár kaček až po rustiky za desítky tisíc, jako třeba tohle http://www.brwcz.cz/skrine/bawaria-skri ... ch-italsky.
Elko79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 10. 2015 11:34

Nemyslím si, že nižší cena nábytku musí vždy a zaručeně znamenat, že se jedná o nekvalitní nábytek. I levnější nábytek může být kvalitní a opačně dražší může být nekvalitní. Ono asi většinou záleží hlavně na výrobci nábytku, ale tento údaj bohužel prodejci často neuvádějí. Ten obchod Black Red White CZ vypadá docela dobře. Neuvádějí tam nikde výrobce jimi prodávaného nábytku, ale připadá mi to, že se asi jedná o nábytek z Polska.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Elko79 26. 10. 2015 14:18

Cena vždycky do určité úrovně souvisí s kvalitou. Stěna do obýváku těžko bude stát pět tisíc, aniž by byla v levnějšího materiálu.
BRW jsou tady k přečtení https://pl.wikipedia.org/wiki/Black_Red_White a taky přímo u nich na webu http://www.brwcz.cz/ospolecnosti/
Elko79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 10. 2015 20:57

Dovolím si nesouhlasit, že cena nábytku vždy souvisí s kvalitou. I levnější nábytek může být kvalitní pokud je dobře vyrobený. Levný nábytek často bývá méně kvalitní nebo zcela nekvalitní, ale nesouhlasím s tvrzením, že je to tak vždy. Také to, že je něco vyrobené z levnějšího materiálu nemusí nutně vždy znamenat, že je to nekvalitní. Kvalita nábytku záleží mj. i na tom jak je co vyrobené, např. jestli jsou desky rovně nařezané a dobře opracované, jestli je dobře provedený nátěr, atp..
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dandy30 27. 10. 2015 00:57

Však většina nábytku co je v Nejčí je BRW. Rozdíl je jen v ceně když se zajede do Polska tak se ušetří třetina ceny. Máme nábytek z BRW už 15 let a pořád jak nový. Když jsem to skládal vše do sebe pasovalo a nikdy nic nechybělo.
dandy30
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlazy 27. 10. 2015 06:11

S nábytkem od BRW nemám žádné osobní zkušenosti, ale podle informaci z internetu mi tato firma připadá být docela dobrá. Polský nábytek nebývá vždy dostatečně kvalitní a někdy je i hodně nekvalitní, ale asi bude záležet na výrobci a ne každá polská firma bude nesolidní vyrábějící ne příliš kvalitní nebo zmetkový nábytek.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Elko79 29. 10. 2015 07:56

dandy30 píše:Však většina nábytku co je v Nejčí je BRW. Rozdíl je jen v ceně když se zajede do Polska tak se ušetří třetina ceny. Máme nábytek z BRW už 15 let a pořád jak nový. Když jsem to skládal vše do sebe pasovalo a nikdy nic nechybělo.


A ušetří se o po započtení nákladů na dopravu a času, co s tím člověk ztrácí? Lidi u nás si často neumějí věci spočítat a pak třeba v televizi obdivují srovnání cen v restauraci s vařením doma:)
Elko79
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků