Jak dlouho bude trvat Totální válka ČNB proti střadatelům?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 7. 10. 2017 20:51

Jelikož je historie dílem mou profesí, vím o 20. století a pozadí klíčkových událostí více než možná všichni tady dohromady. A tak i vím, kdo stál za chudobou, bídou a zejména oběma světovými válkami, také kdo financoval a poslal jistého Lenina do imperiálního Carského Ruska (obra tehdy v totálním rozkladu), aby jej bolschevickou revolucí vyřadil z 1.WW a uvolnil tak ruce německu na Západní frontě...
Jinak tady máme 21. století a střed Evropy a tudíž je stupidní se srovnávat z dobou před sto lety či Afrikou atd., jak často činí propagandisté a př*****ávači režimu.
Režim se zkrátka za 28 let své vlády už téměř historicky znemožnil a poslední hřebíček mu dá do rakve Kobliha 1. Bureš Andrej "Svatý Nezkorumpovaný", pak už většina lidí pochopí, že tudy cesta nevede a lepší výsledky než volby (vždy z psychopatů) např. přinese i prosté losování zástupců lidu.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 10. 2017 04:03

Njn, to bude něco jako s těma informacema z finančních trhů. Víš howno, protože tady (a nejen tady) plácáš pěkný nesmysly. A co se týče té chudoby, není nutno chodit zpátky do minulosti, stačí se zamyslet nad tím, jak to vypadá jinde po světě, a každý soudný člověk by velebil Boha za to, jak se tu máme dobře (v globále, jednotlivci, samozřejmě, na tom mohou být hůře, někteří až nestoudně dobře. Už jen to, že můžeš řešit kam s úsporama, je známka blahobytu. (Ale fakt je, že politici jsou vesměs na pěst.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 10. 2017 07:27

"Po jejich ovoci je poznáte. Což sklízejí z trní hrozny nebo z bodláčí fíky? " ...tak se dá vyjádřit k předchozímu "příspěvku", žádné relevantní oponování, jen vulgární slova, bez opětovné reflexe toho, že my žijeme ve středu Evropy a ne "jinde po světě", tj. přesně ta mantra omílaná prorežimními př*****ávači.
Chudoba je v Kolonii česko značná. Vypovídající je značné stáří os. automobilů, které se každoročně zvyšuje a dosahuje už bezmála 15 let v průměru. Obecně lidé v RD nemají na topení astronomicky drahým plynem a českou národní elektřinou a uhlím a plahočí se na Panském lese kde zdarma les čistí a ještě za to Panstvu a papalášům LČR dokonce platí i 600Kč za kubík. V nadnárodních velkoprodejnách (p)otravin pro podlidi z Východu nakupují převážně nejlevnější, ale i tak předražené, výživově podřadené a zamořené karcinogení a mutagení produkty chemického (potravinářského) průmyslu korporací a firmastátu Agrofert. Máme tu nejméně 300 000 bezdomovců, 500 000 romů a nejméně 1 000 000 žije v příjmové faktické chudobě (důchodci, sv. matky atd.)

K Velkému Kobliháři Svatému Andreji Nezkorumpovanému jen snad ještě: "Střezte se lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci."
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cactuz 8. 10. 2017 08:46

Opozice rozhodne neni zadny hlidac ujmy spolecnosti. Pouze hrabe mene, nez ti co jsou u moci.
cactuz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 10. 2017 09:21

Jiri_Finex: Pravdu díš ... když neosobně si nemůže pomoci, on je mesiáš. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 8. 10. 2017 09:43

neosobně:
Někdy se zkuste na tu vaši Evropu podívat a až pak ji srovnávejte s tím, jak jsme chudí. Vy čumíte jen na jeden jediný ukazatel (hrubou mzdu, kterou navíc často v statistikách u těch ostatních zemí reprezentuje to, co u nás je označováno jako superhrubá mzda) a naprosto ignorujete všechna ostatní fakta.
Už jsem tu psal o tom, jak porážíme třeba Německo v procentu populace bydlících ve vlastním, podle posledního průzkumu je tu i méně lidí bez jakýchkoli úspor, než v Německu, ale můžeme se podívat i jinam. Třeba na statistiku cestovního ruchu. Z EU jsme 5. největší dovolenkáři. Pokud bychom byli takoví chudáci, jak nás reprezentujete, tak bychom asi na dovolené moc nejezdili.
Nebo vy třeba srovnáváte stáří vozového parku, ale už vám nedojde, že to může být způsobeno úplně něčím jiným. Když má někdo starou ojetinu v ČR, tak si ji opravuje často sám a nebo s tím zajede k Lojzovi od vedle a ten se mu v tom za dvě stovky na hodinu pohrabe. Když má tutéž plečku někdo z drahé ciziny, tak ho vyjde levněji koupit nové auto, než platit třeba sto eur za hodinu v servisu. Vysoké mzdy znamenají automaticky vysokou cenu práce a služeb.
Myslete si co chcete, ale já vím, že se třeba moje rodina má lépe, než průměrný Evropan, dokonce lépe, než průměrný západoevropan. A to i přesto, že naše příjmy za těmi jejich výrazně zaostávají. Pokud vy se máte hůř, hledejte chybu v sobě či v metodice porovnávání.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 10. 2017 15:24

No to jsou ale jalová propagandistická data..."vlastní" bydlení v česku je "vlastní" bydlení ve vlastnictví nadnárodních bank, kdy ten váš "vlastník" , vlastní akorát tak nejméně 200% dluhu na 30let čili do smrti, kdy jednou přeplácí díky realitní bublině už při koupi a podruhé o dalších nejméně 100% připlácí na úrocích...Na explozivní realitní bublinu v Kolonii česko už upozornují i členové rady ČNB, realitní Zločinci vyšroubovali ceny realit, tak že rostou nejvíce z celé Evropy. S jistou přicházející krizí, která velmi dolehne na přehřáté reality, lze očekávat masivní pokles a tisíce exekucí a prodejů realit pod prodejní cenou a mnoho mrtvých pod mosty atd.
Na pravidelnou zahraniční dovolenou, jezdí nejvíce tak 30% čechů a část se ještě pro to zadluží. Prokazatelně statisticky většina čechů nejezdí ani na tuzemskou dovolenou a je vůbec ráda, že zatím nebydlí pod mostem, jak má napjaté rozpočty. Opět statisticky doloženo, že většina rodin NEMÁ ani třímesiční rezervu (součet 3 měsíční příjmů), což je opakovaně zveřejnováno jako alarmující číslo. V případě krize, úrazu, ztráty zaměnstnání jsou tyto rodiny BEZDOMOVCI či rodiny stravující se chlebem a vodou.
Vozový park je v česku označován jako vrakoviště Evropy a to právem. Rozumná rodiny s +/- průměrným příjem totiž bud nemá na nové auto, nebo sice má, ale logicky volné prostředky směřuje do úspor či na údržbu bydlení atd. Auto je u rozumných lidí, které současně jeho jízda neživí, až na posledním místě napjatých výdajů. Vždyt v autě průměrně statisticky strávíme 2-3% času...

Drtivá většina tzv. spotřebního koše je u nás na srovnatelně vysokých cenách jako v rajchu či rakousku, při 20% příjmech , ale. Pravidelně v masmédiích probíhají tzv. srovnávací kontrolní nákupy ve stejných obchod ních řetězcích a pravidelně vychází nejdražší český nákupní vozík. I ceny bydlení jsou ve velkoměstech na stejné nebo dokonce vyšší úrovni jako v obou zemích. Jsme drancovaná KOLONIE. Vítězi tzv. Studené války se u nás chovají podobně jako v poraženém německu po 1.WW, jen drancují maskovaněji, mazaněji a nic dobrého z toho nemůže vzniknout, až to většina východoevropanů pochopí... Příjmy Západní části Evropy z Kolonií na "Východě", zatím sanují velké ztráty a dluhy v těchto zemích a pomáhají zatím odsouvat finanční krizi těchto vysoce zadlužených a neproduktivních zemí.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarKom 9. 10. 2017 16:30

Prosim tě už mlč, na ty tvoje kecy tu není nikdo zvědavej. Ty tak možná někde ve skladu balíš učebnice,
ty "historiku/hysteriku". (Tímto se nechci dotknout žádného skladníka.)

Když si člověk přečte většinu tvých komentářů, tak aby si co nevidět prohnal hlavou kulku, jak je to v těch Čechách hrozný. Čiší z toho tvoje malost, závist a podlost.

Vím o něm nejen díky příspěvkům, ale taky jsem si s ním vyměnil pár zpráv, z neznalosti jsem ho doporučil při založení ING. Sliboval, že na oplátku pošle pár tipů, velký kulový a spíše se chlubil jakýma "sviňárničkama" si přilepšuje, což nebylo nic pro můj žaludek. Tolik k jeho charakteru.

Teď k tématu, samozřejmě je vždy prostor pro zlepšení, ale všeobecně se nemáme vůbec špatně. To co se poslední desetiletí děje nejen v politice je jednoduše odrazem naší společnosti. Nedá se nic dělat, můžeme jen doufat, že charaktery typu neosobne, osobne atd. co nejrychleji "zmizí" a nástupců bude co nejméně.

Bez toho není podle mne nějaká zásadní změna ve společnosti možná.

edit - opravena gramatika, omluva skladníkům
Naposledy upravil MarKom dne 9. 10. 2017 16:44, celkově upraveno 1
MarKom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 10. 2017 16:39

A kdo tě nutí to tu číst, ty masochisto chudáčku...))
Ty jsi ale ubohý, srážet tady skladníky a ostatní manuálně pracující, tj. hned vidět, že jsi taky "lopata", že...a tady chceš být něco více, aspon tady...
Ale chápu vztek těch "vlastníků" realit, kteří uvěřili "ve světlé zítřky" a neustálý růst cen realit a někdy vyloženě ze spekulativních důvodů vzali hypotéky na 20-30let s vidinou jak vydělají a zhodnotí "své" peníze díky neustálému růstu realit, který přeci musí trvat pořád... :D I v takové Praze dojde k masivnímu poklesu cen realit, jak se zdecimovaní cizáci- spekulanti budou hromadně zbavovat spekulativně nakoupených realit. Hypo USA krize 2006 náš vzor :D :D
Doplněno: Rajch ministr financí větří velkou finanční krzi v Evropě: https://www.novinky.cz/ekonomika/451359 ... nistr.html
Naposledy upravil neosobně dne 9. 10. 2017 18:26, celkově upraveno 3
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 10. 2017 17:28

MarKom - Pak by, bohužel, žádná změna nebyla možná, protože určité procento podobných zoufalců v populaci bude vždy. A jinak - neosobně moc na argumenty neslyší a svoje pseudoargumenty si ohýbá, jak se mu zrovna hodí. Diskuse s ním v podstatě nemá smysl.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod cactuz 10. 10. 2017 09:28

Rozhodne jeho prispevky v rozporu a pravidly fora nejsou, jen prezentuje svoje nazory a to neni protipravni, i kdyz jsou ty nazory treba mylne. Muzete se ho pokusit presvedcit o opaku, jinak vam nezbyde, nez ctit pravo na svobodu slova.

cl.17/2 LZPS
Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
cactuz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 10. 10. 2017 10:38

No, aby se potrefená husa neozvala - protiprávní a v rozporu s pravidly jsou dvě různé věci. Totéž se týká prezentování názorů a formy. Např. prezentovat své politické názory sice není protiprávní, ale může to být na určitém fóru pravidly zakázáno (poměrně logicky).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod cactuz 10. 10. 2017 11:05

On je take osocovan ostatnimi diskutery. Chtelo by to trochu nadhledu.
cactuz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod neosobně 10. 10. 2017 17:03

Ano, to je správná odpověd. Já se na vše dívám z nadhledu a proto také daleko dohlédnu.
Čas, čas mi dá jednoznačně, jednoznačně za pravdu co se týká opravdu velké krize a jejich zničujích dopadů pro Kolonii česko, ostatně netvrdím to jen já, že. :-)
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 10. 2017 04:54

To, že vím, že časem bude pršet, přijdou povodně ..., ze mne ještě nedělá meteorologa. :)
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků