Jak dlouho bude trvat Totální válka ČNB proti střadatelům?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod sidbin 5. 11. 2017 20:23

neosobně:
Pivovary si za to můžou sami, láhvové pivo vzrostlo.
Auta před obchody znamenají že lidi nakupují potraviny pořád.
České národní uhlí :-D já se snad z toho slovního spojení pochčím smíchy. :-D K čemu by bylo to uhlí kdyby se najednou přestalo používat?

Lidi jako neosobně potřebují zkrátka tvrdý režim a touží po tom, aby jim stát utíral i zadek. Nedovedou převzít za sebe sama zodpovědnost a vše dle nich musí řídit stát. Stát bude řídit jejich výdělek, stát bude řídit cenu másla, stát bude řídit čím budou topit.
Stát naplánuje výrobu X aut, ovšem lidí je X+1, tudíž ten jeden má smůlu. To je dle neosobně ideální stav.
Ne, to jen neosobně je zklamán nutností uvěřit, že on má možnost cokoliv ve svém životě změnit, začít podnikat, že může studovat co chce, že může vyjet kam chce, že mu stát nesebere statek a neprovede měnovou reformu ala 1953.

Ale dle neosobně je správná vláda lidu, kdy je čistota ovzduší státu jedno, suché lesy díky průmyslu bez odsíření, ukradený a nezaplacený uran SSSR taky, politické vraždy, nesvoboda obyvatel.
DELL Inspiron 6400: Core Duo T2050, 2GB RAM, GMA 950, HDD 120GB@ WD 320GB BJKT scorpio black, WiFi + BT, 85Wh AKU, Win XP Pro.
TV karta: Aver TV Hybrid + FM Volar USB
sidbin
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vasek06 5. 11. 2017 21:12

Radek.Hulan píše:"zoufalou zprávu o 25% !!! meziročním poklesu prodeje točeného piva v českých restauracích" -> což je skvělá zpráva. Uchlastaní Češi méně pijí? Paráda, budou tedy i zdravější a produktivnější <3

A jinak se máme naprosto fantasticky, cestujeme bez víza po více než 150 zemích světa, v obchodech je běžné i super kvalitní jídlo (stačí si vybrat...), průměrná (superhrubá) mzda je cca €1500, a kdybychom měli VÍCE kapitalismu, a socialistické vlády nám nevzaly cca 60% výdělku, budeme na tom ještě lépe.

Škoda, že nevyhrála třeba ODS, v programu měla 7% snížení daní a žádný příklon k ruským zločincům :)

-------
Proboha (říkám já ateista) ... jsi na jiném fóru !!!
Ještě sem připleť aktuálně Topolánka a je to ...
A uchlastaní Češi (urážíš tím všechny) ... možná ve Tvém okolí ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 5. 11. 2017 21:34

Bohužel, Češi jsou skutečně jedni z nejvěších alkoholiků.. :(
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_st ... y_alkoholu
Radek.Hulan
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 5. 11. 2017 22:15

Ten Defraudant Bankrotář tu ještě jako přispěvatel, ale vážně scházel ... :D potrefené husa se ozvala, prý průměrný plat v Kolonii česko 1500€ 8-D
Jinak se soudruzi, ale vážně pletete...nikde jsem nepsal o skvělém režimu před majetkovým štafetovým předáním moci 1989, ten režim byl stejně Zločinecký jako ten současný, jen jinými prostředky...
A měna, měna za nynějšího Zločineckého režimu proběhla ihned k 1. 1. 1991 Tuneldědkovou tzv. liberalizací cen, okamžité znehodnocení úspor obyvatelstva na NEJMÉNĚ 25%, původní hodnoty. A samozřejmě, probíhá každoroční skrytá i přiznaná inflace. :!: , bez adekvátní valorizace pro většinu občanů.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Torns 6. 11. 2017 00:06

Radek.Hulan píše:a kdybychom měli VÍCE kapitalismu

Kapitalista vyhrál o parník a vám je to málo? :hm
Torns
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 11. 2017 06:12

Není kapitalista jako kapitalista. A mohli byste s tou (konkrétní) politikou přestat.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 6. 11. 2017 11:27

Babiš a kapitalista? ALe kdepak, oligarcha, napojený na dotační cecek státu je ztělesnění levice. To nemá s kapitalismem (třeba podporou živnostníků, minimální rolí státu a nízkými daněmi pro všechny, nejenom pro ty co vydávají 3 miliardy dluhopisů za 1 Kč) co dělat.

Velkopodnikatelé milují levici, a silný stát, protože jej mohou ždímat. A pokud jsou i ve vládě a mohou likvidovat konkurenci, je to diktátorský vlhký sen.

S kapitalismem, demokracií a svobodou to ale nemá co dělat, je to naopak jejich likvidace.
Radek.Hulan
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kinslayer 6. 11. 2017 16:18

neosobně píše:prý průměrný plat v Kolonii česko 1500€ 8-D


Však Radek.Hulan psal "průměrná (superhrubá) mzda je cca €1500", tak to sedí, ne?
mB, Equa, ING, Fio + UCB MC Agip
Kinslayer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod neosobně 6. 11. 2017 16:20

Tak tzv. "velkokapitalista" ve smyslu opravdu globální ekonomické moci, byl již před 100 lety jistý Henry Ford. Byl to právě on, kdo objevil výhody pásové výroby pro firmy a jejich majitele, samozřejmě méně výhodná je dodnes tato doslova idiotská stereotypní pásová práce pro lidi- zaměstnance. Tento jistý Henry Ford byl ale současně největším oficiálním zahraničním sponzorem (100% dohledatelné a veřejně přiznané) "Velkého Gentlemana" jistého "pana Hitlera" jak jej uctivě nazývaly anglosaské vyšší kruhy. Nějak to tudíž neštimuje s tím "velkokapitalista=velkokomunista"... :D

Celý ideologické škatulkování je k ničemu, lidi jsou bud poctivý a veřejně prospěšný (jako já) :-) nebo jsou typu zkrátka "Vlka" jako Bureš, Bakala, Kellner, Klaus, Janoušek, Rittig, Langr, Macek, Nečasová, bř. Třískové atd.

Do pár desítek let bude mět lidstvo stejně úplně jiné ekologické hyper problémy, jako zcela destruktivní druh, soudruhu Tunedědkovi Klausovi a jeho "Modré nikoliv zelené planetě" navzdory. Lidstvo se dříve v historii převážně vykořistovalo navzájem různými způsoby, přírodu vykořistovalo převážně udržitelně. Nyní je příroda vykořistována a rabována jako nikdy a domino které bylo tímto spuštěno nezastaví už žádné třídění odpadu a podobné maličkosti.

PS: Bankrotář a Defraudant ten výraz "superhrubá mzda" doplnil dodatečně.... :tleskani
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod treborit 6. 11. 2017 16:45

Ne ze bych se chtel zucastnit mistniho flame, ale vsak Hitler byl socialista. NSDAP = Národně socialistická německá dělnická strana
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 6. 11. 2017 17:47

Hitler a NSDAP byl maximálně tak ultra ultra pravicový "socialista" :pozor , které mohutně financovali germánské a angloamerické nejvyšší hospodářské kruhy (před válkou) , protože NSDAP totálně doslova vyhlazovala pro kapitál smrtelně nebezpečné německé komunisty a zbožným přáním budoucí vyhlazovací války na "německém životním prostoru na Východě" i ruské bolscheviky... :nenapadne
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jirkau 7. 11. 2017 09:26

neosobně píše:Tak tzv. "velkokapitalista" ve smyslu opravdu globální ekonomické moci, byl již před 100 lety jistý Henry Ford. Byl to právě on, kdo objevil výhody pásové výroby pro firmy a jejich majitele, samozřejmě méně výhodná je dodnes tato doslova idiotská stereotypní pásová práce pro lidi- zaměstnance.


Můžete začít podnikat a dělat to jinak a lépe, dát lidem skutečně férový plat dle vašich představ aby nemuseli třít bídu s nouzí. Máme svobodu.
jirkau
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 11. 2017 09:36

Mzdy jsu takove, jake jsi zaslouzite ;-)
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod truct 7. 11. 2017 09:45

A penize kazi charakter, me zas pridali 10% kuwa. :hm
truct
Návštěvník

Odeslat příspěvekod neosobně 7. 11. 2017 17:29

Rada ČNB jsou ZLOČINCI, ZLOČINCI a ZLOČINCI :!: Silně znehodnocují x krát zdaněné úspory ožebračených občanů ve prospěch úzké skupinky bankrotářů s úvěry, hypotékami atd. (tím, že nezvednou základní úrokovou sazbu na úroven odpovídají silné inflaci, přiznané 3%, která se ale u nákladů na bydlení pohybuje v i v 15-30% ročně při pořízení bydlení. Je to jen další potvrzení toho, že nynější režim je režimem Zločineckým, jako ten před Velkou hardákovou "revolucí" 1989. :grr:
Mě ti Zločinci olupují o desítky tisíc
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků