Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod curvecardik 8. 11. 2017 20:41

Karle, stal se z tebe pěknej čůrák. Už sem radši nic nepiš. Tvoje příspěvky nikomu nepomůžou a jen si honíš svoje ego.
curvecardik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 11. 2017 21:04

Hezky, pěkně. Vyloženě jsi mne dostal svojí vytříbenou slovní zásobou. :mrgreen:
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod taylor729 9. 11. 2017 03:48

Trochu prekvapivy ze ma ČS potrebu odrezavat lidi s vysokou vyteznosti uz takhle dost omezenych bonusu (nizky limit, jen net platby). Pokud clovek neoptimalizuje sve chování aby nejake bonusy vytezil, tak normálním pouzivanim ziska mene nez zanedbatelne mnozstvi.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 9. 11. 2017 04:28

Není se moc čemu divit. Podmínky okolo kreditek jsou nastavený tak, že se nevyplatí ani bankám, ani klientům. Ale takových produktů je víc. Když klienti zruší, co nepotřebují, a banky, co se jim nevyplácí, tak u některých bank z byznysu asi moc nezůstane.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 11. 2017 07:06

Já tedy nevidím nic moc až tak překvapivého na tom, že se banky snaží odřezávat filuty. Dělal bych to z principu a toleroval bych to pouze tehdy, pokud by se mi to vyplácelo. Ale pravda je, že bych se v prvé řadě snažil takové chování omezit podmínkami.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 9. 11. 2017 07:14

Já mám teda jenom jednu Transparentní kreditku a zatím nic. Možná kdyby osobne nebyl hamižnej a neměl čtyři, nevšimli by si ho. Tentokrát ses neřídil svým heslem – nemusí pršet, stačí když kape a tady máš důsledek. :)
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod truct 9. 11. 2017 07:46

Treba na tebe take dojde v druhem kole cistek. ;-)
truct
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Delitzsch 9. 11. 2017 08:37

ČS obecně zpřísnila poskytování úvěrových produktů, omezila výši úvěrových rámců vzhledem k příjmu. Nenabízí, co má klient jinde, pokud to překračuje jejich interní limity na jednotlivé produkty. Mně odstranila z nabídky předschválených produktů KK a kontokorent (mám jinde 2 KK a 1 kontokorent), zůstala mi ale nabídka poměrně vysoké půjčky a hypotéky. Jiní členové rodiny, kteří mají třeba relativně nižší příjem vzhledem k jejich celkové úvěrové angažovanosti, tam tyto produkty mají.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 9. 11. 2017 09:05

pivinecek píše:Take potvrzuju. 5 KK me dneska vypovedeli. Na infolince mi duvod nechteli rict. Prej jenom na pobocce. Tak zitra tam jdu. Nerozumim te kostrbate vypovedi. Kdy bude ukonceni uctu? Az mi nabehne novy zuctovaci cyklus tak za dva mesice?


Co to je za formulaci té výpovědi? :shock: Výpověď snad ve všech smluvních vztazích začíná běžet až po doručení výpovědi druhé smluvní straně. Takhle ji snad lze považovat za neplatnou.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod franko_cz 9. 11. 2017 11:45

Delitzsch píše:ČS obecně zpřísnila poskytování úvěrových produktů, omezila výši úvěrových rámců vzhledem k příjmu. Nenabízí, co má klient jinde, pokud to překračuje jejich interní limity na jednotlivé produkty. Mně odstranila z nabídky předschválených produktů KK a kontokorent (mám jinde 2 KK a 1 kontokorent), zůstala mi ale nabídka poměrně vysoké půjčky a hypotéky. Jiní členové rodiny, kteří mají třeba relativně nižší příjem vzhledem k jejich celkové úvěrové angažovanosti, tam tyto produkty mají.

Na tom něco bude. Zmizely mi z IB nabídky na KK i půjčky.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod truct 9. 11. 2017 18:33

Já v S24 předschválené nabídky na úvěry stále mám.

Obrázek

čulibrk píše:Co to je za formulaci té výpovědi?


Obrázek
truct
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 9. 11. 2017 18:58

Tak a co nam k tomu vyžbleptne Jiřka?
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 9. 11. 2017 23:04

v S24 mi visí vysoké předschválené nabídky na úvěry skoro od začátku co mám Premier, ale na KK pořád nic, leda že by systému vadila debetní Visa Infinite anebo kreditky jinde
retron
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod XRPD 10. 11. 2017 06:53

To ti soudružka Svátková dala pěkný dárek ke stoletému výročí VŘSR. To sis rozhodně nezasloužil! A ještě bez uvedení důvodu....
XRPD
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod čulibrk 10. 11. 2017 08:27

Hezké, výpověď lze považovat za neplatnou, protože nedodržuje jejich podmíny:
Kromě případů jednostranného ukončení smlouvy uvedených v článku 20.1 jakožto nápravných opatření v důsledku porušení úvěro vého vztahu má Banka právo smlouvu písemně vypovědět bez udání důvodu s účinností ve lhůtě 2 měsíců. Dnem účinnosti výpovědi smlouvy zaniká oprávnění Klienta čerpat úvěr.

https://www.csas.cz/static_internet/cs/ ... rporat.pdf

Pokud banka podala výpověď 7.11.2017 tak výpoveď nabývá účinnosti 7.1.2018 (po 2 měsísích). Takto si to ČS u smluv, kde se generuje výpis 10. dne v měsíci, neoprávněněn zkrátila. Finanční arbitr jim to vysvětlí.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků