Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 23. 2. 2018 07:20

Jsi mimo. Revolut za top up sice nebude nic chtít, ale banky většinou nemají swift platby zdarma :D A je celkem jedno, jakou měnu zvolíš pro nákup coinů, směna u nich je střed. Zaplatíš ale za každou směnu crypta 1,5%, což není málo. A směnit musíš vždy 2x ( jakožw nákup, jakože prodej).
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lodgy 23. 2. 2018 12:08

Tak jasne, ale burzy na crypto meny maji jeste vyssi poplatky nez 1,5% a to nemluvim ani o cryptosmenarnach, tam je to zlodejna. Revolut mi prijde pro nakup coinu nejjednodudsi, nejbezpecnejsi a nejlevnejsi. Na kolik me tedy prijde vybiti CZK z Revolutu na ucet v CR? Protoze nabijet budu kartou zdarma.
Lodgy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 23. 2. 2018 12:14

Zdarma to můžeš vybrat kartou 200 GBP/EUR měsíčně, jinak asi opět přes SEPA platbu na EUR účet (poplatek banky) nebo SWIFTEM na CZK účet (poplatek + konverze bankou)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 23. 2. 2018 12:21

fremantle píše:Padl tady někde v jiném vlákně dotaz (nevím to nyní rychle dohledat), z jakého účtu posílá Revolut případné konverze do "cizích", resp. třetích měn (třeba pro nákup českých korun za eura mi minulý týden nabízeli docela luxusních 27,0157 Kč/EUR (teda už jsem to rovnou i vyzkoušel se symbolickými 1000 EUR, přesně jsem nakoupil rovných 27 tisíc Kč za 999,42 EUR), což je aktuálně lepší, než kurz MasterCard, kde jsem v průběhu ledna a února letošního roku zkoušel na vzorce 20 plateb platit debetkou N26 v celkovém objemu cca. 1500 Kč a koruny jsem "nakoupil" s průměrem 26,95 Kč/EUR), akorát problém byl ten, že nebylo známé, odkud jsou koruny zasílány - pokud by šlo o standardní zahraniční platbu, ta bude ve většině českých bank zatížena minimálně nějakou tou stokorunou na příchozí platbě ze zahraničí, v horším případě procenta z částky a případně ještě poplatky korespondenčních bank...

V každém případě koruny dnes dorazily (z opatrnosti jsem zvolil končící ZUNO, kde příchozí platby ze zahraničí jsou bez poplatku) a byly poslány z ČS od protistrany s názvem "Vitesse PSP Limited", což je dle webové stránky firma zabývající se podobnými aktivitami - tedy posílání plateb v různých měnách vnitrostátně a Revolut je zřejmě využívá jako payment processora (případně jednoho z více - třeba převod EUR na slovenský účet dorazil z finského účtu Currency Cloud). Je ovšem nutno počítat s tím, že převod trvá opravdu hodně dlouho (posíláno minulý čtvrtek, platba dorazila až dnes odpoledne).
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod taylor729 23. 2. 2018 14:44

Krypto burzy maji poplatky za obchod radove desetiny procenta
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lodgy 28. 2. 2018 22:25

Přišel vám také tento email?
We totally get it. Your phone is cluttered with useless apps. You were going to give us a shot but then something came up. It’s cool, we’re not mad - we just think you made a huge mistake.

So, how about a free Revolut card to break the ice? Whether you plan to spend abroad with no fees or instantly buy some cryptocurrencies, we’re pretty confident that Revolut will give you the value, speed and technology that the bigger banks cannot.

Simply head on over to the cards tab in the app to order your free Revolut card. Hurry though, this offer ends on Friday 9 March!

Jsem to pochopil tak, že můžu do 9.3.2018 objednat Revolut kartu zdarma, když to ale v aplikaci zkusím, chce to po mě nabít 10 Euro. Proč?
Lodgy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod libol 1. 3. 2018 07:39

Pro NOVÉ klienty mají kartu zdarma, trochu hádám, že když ti přišel mail, nejsi nový klient?
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Dr.D 1. 3. 2018 08:50

Mně to přišlo taky a objednat to šlo, i když mám nulu na účtu. Ale může to být tím, že už jsem několikrát nabíjel (a poslal dál jako SEPA).
Dr.D
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod perfektsunny 1. 3. 2018 09:01

Ahoj, ano - nabidka plati pro uzivatele, kteri budou mit svoji prvni kartu. Jsem nove zaregistrovany, taky to chce dobit alespon 10 euro. Co se tyce nabiti, jak je to nejvyhodnejsi? Nevim, jak funguje TransferWise - poslu penize pres nej na ucet Revolutu? Diky!
perfektsunny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.D 1. 3. 2018 09:37

Nejlépe vychází kreditka od HB.
Dr.D
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lodgy 1. 3. 2018 09:41

libol píše:Pro NOVÉ klienty mají kartu zdarma, trochu hádám, že když ti přišel mail, nejsi nový klient?

No mam to uz nejakou dobu zalozeno, ale jeste jsem to nepouzil, ani nenabil.
Lodgy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lodgy 1. 3. 2018 09:43

Jde k nabiti Revolutu pouzit Curve karta? Mam tam nejake bonusove GBP.
Lodgy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 1. 3. 2018 10:11

Kdyby měl někdo zájem, předám os. v Praze nereg. Revolut kartu za 100,- Kč. Stačí v aplikaci zadat její číslo/spárovat a může se používat.
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.D 1. 3. 2018 10:19

Dost špatná nabídka, když ji teď nabízí zadarmo :-)
Dr.D
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod perfektsunny 1. 3. 2018 11:28

Dr.D píše:Nejlépe vychází kreditka od HB.


OK, zkusim jinak :-) Mam Air Bank, CS, Fio, Equa. Jenom debetni karty, pokud platby odchazi jako SEPA, tak bude nejvyhodnejsi Fio, pletu se?
perfektsunny
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků