Podvodníci s připojištěním v Euronics

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 5. 4. 2018 21:39

Bohužel stará máma koupila v Euronics lednici ETA. Bohužel s velmi nevýhodným pojištěním prodl. záruky + 3 roky u pojištovny Paribas. Máti jsem předem instruoval, at v žádném případě nekupuje nevýhodné pojištění záruky +3 roky, jak jej nabízeli v osobní nabídce. Nicméně máti dokázali v Euronics dvě prodavačky a vedoucí přemluvit o "výhodnosti" pojištění, stylem "máte to jen za 50% ceny". Což není pravda, sleva byla poskytnuta 10% z lednice za původních 9000Kč, takže "jakoby" zaplatila polovinu z 1800Kč !!! pojištění u Paribas. Ale to nejlepší nakonec: ETA s.r.o. poskytuje prodlouženou záruku + 3roky na kompresor ZDARMA, přičemž provozovatel net obchodu ETA a webu "prodluzka.cz" je HP TRONIC Zlín, spol.s r.o., a vlastník Euronics je tatáž s.r.o. !!! Takže stejná s.r.o. provozuje net obchod ETA s tzv. "prodlužkou" zárukou zdarma pro jakýkoliv výrobek ETA zakoupený kdekoliv v ČR a současně provozuje a vlastní Euronics, kde nabízí silně předražené pojištění + 3 roky záruky od pojištovny Papribas. Doufám že dle nového OZ jde takové pojištění do 14 dní zrušit bez poplatku??? Neustále jsem překvapený co všechno v tomto státě možné. Díky.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod apryl 6. 4. 2018 02:25

Prodavacky z toho maji provizi, na ne se zlobit nemuzes. Jakekoliv pojisteni je vzdy polovicni podvod a plati si ho dobrovolne jen hlupaci.
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=467746&sznu=i0dKH4F364mMbyni&mId=1000&sId=1000
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 6. 4. 2018 02:59

Ty pojištění se nabízejí všude a všude je to prakticky stejný podvod. Holt nejvíc se vydělává na lidský blbosti. Musíš si rodinu vychovat, aby dělali, co řekneš, a ne se nechat ukecat na blbosti.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod brouter 6. 4. 2018 09:50

Mel jsi mamce koupit lednicku sam. Pripada mi to jak kdyby jsi si stezoval, ze nekde je jogurt levnejsi. Srovnavat eshop a prodejnu asi nejde prece nakladave je to jinak. U lednicky a mobilu mam taktez delsi zaruku, ale jen pres pojisteni karty. To si myslim se vyplati. Ale rodicum radit radsi moc nebudu, casto to berou jinak a chteji mit svou pravdu, tedy je zbytecne se tim trapit...
brouter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod neosobně 7. 4. 2018 12:50

Je to zlodějna, hlavně že jsem jí to říkal a psala si to dokonce. Možná tu pojistku zlikviduji výpovědí v 14-ti denní lhůtě.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod apryl 7. 4. 2018 13:14

No to musi vypovedet ona.
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 8. 4. 2018 10:17

Pujde vypovedet pojisteni a prijde s mobilem a neomezenym tarifem :)
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 4. 2018 18:37

Dle jejich Rámcové smlouvy je tohle Šmejd pojištění prakticky nevypověditelné. Jen dohodou, zničením či ukradením pojiš. věci a uplynutím doby. Zajímalo by mě zda to není v rozporu s novým Občanským zákoníkem?
https://www.euronics.cz/userfiles/Bnnrs ... TRONIC.pdf
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod apryl 8. 4. 2018 19:04

To je pojistna smlouva mezi pojistovnou a prodejcem, ta by te nemela zajimat.
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 4. 2018 19:21

No jsou tam jasně stanovené podmínky konce pojištění i pro pojištěného, tj. zákazníka.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod apryl 8. 4. 2018 19:29

Jestli se nemylim, spotrebitel muze odstoupit od pojistne smlouvy jako pojistnik ne jako pojisteny. Musi mit nejakou smlouvu s prodejcem ne? Nebo jak je to pojisteni nauctovano na nakupnim dokladu?
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 4. 2018 20:27

Má Certifikát,tj. doklad o uzavřeném pojištění, kde je výslovně uvedeno, že pojištění se řídí dle jejich Rámcové smlouvy, vč. výluk apod. a pojištěný, že o tom byl seznámen a pročetl celou :D Rámcovou smlouvu a souhlasí s ní... :D

2.1 Pojistník – HP TRONIC Zlín, spol. s r.o., jako osoba, která
s pojistitelem uzavřela tuto pojistnou smlouvu.
2.2 Pojistitel – BNP Paribas Cardif Pojišťovna, a.s., která s pojistníkem
uzavřela tuto pojistnou smlouvu.
2.3 Pojištěný – jakákoli fyzická nebo právnická osoba, která
splnila podmínky uvedené v čl. 5 této smlouvy nebo v pří-
padě změny vlastnického práva k věci také osoba, na kterou
vlastnické právo k věci přejde v době po vzniku pojiš-
tění v průběhu trvání pojištění.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod apryl 9. 4. 2018 04:43

Nojo, takze ona neni pojistnik a nemuze tedy odstoupit od pojistne smlouvy, muze leda odstoupit od kupni smlouvy asi. Nevydali ji zadnou uctenku nebo jiny doklad, kde by byla ta sluzba uvedena? Na nakupnim dokladu je uvedeno pouze zbozi?
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 9. 4. 2018 21:42

Výpověď na hp Troníček Zlín s tím ze pokud neakceptují výpověď, nahlasite je na ČNB, že smlouva byla uzavřena bez záznamu informací a hlavně klamavym způsobem ( ty počty se slevou). S poučením že za takové jednání dává ČNB firmám statisícové pokuty nechť se podívají na web cnb.cz v sekci Pravomocná rozhodnutí
Zaprvé to je na hloubkovou kontrolu pokud není záznam informací- zjištění klientových potřeb a za druhý na klamavý praktiky jsou tam vysazeny.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 10. 4. 2018 10:07

Už jsem s centrálou HP řešil dopisem o upozornění na celostátní zveřejnění šmejdského přístupu v masmédiích vč. zvukového záznamu z prodejny. Velmi rychle se chtěli domluvit a zrušit pojistku, vrátit nejen 100% pojistného, ale zaplatí i 25% z ceny lednice poškozené mírným poškrábáním při šmejdské přepravě přímo u domu. Tak se na ně musí. :D
A propo, Paribas má na googlu velmi nelichotivé hvězdičkové hodnocení, ale nenašel jsem tam žádnou velkou pojištovnu, oni raděj googlu platí, aby nedal lidem možnost hodnocení "služeb" ostatních velkých pojištoven, ne ?
Naposledy upravil neosobně dne 10. 4. 2018 14:30, celkově upraveno 1
neosobně
Nadšenec

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků