Tipy jak obrátit peněžní toky zčásti i ve prospěch klientů

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 5. 2018 09:18

a alespon z malinké části tak přispět k tomu, aby nadnárodní cizácké banky nedojily jen jednosměrně české ovečky, ale i maličko naopak.... :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radecekh 12. 5. 2018 10:31

Kupte si akcie těch zlých cizáckých bank a už to nebudou zlé cizácké banky.
Anebo se odstěhujte a už z vás nebude tupá česká ovce. A jako bonus se nám všem uleví.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 5. 2018 11:45

Nejsem tak bohat, abych podporoval Koloniální cizácké Ústavy, tím že si koupím jejich notně předražené akcie, budoucí bezcenné papírky, jen co se provalí gigantická předluženost a neudržitelnost zadlužení celého jižního a francouzkého křídla Svazu Evropských kapitalistických republik. :D

Cituji: V této souvislosti cituje autorka i ekonoma Karla Kříže, který v týdeníku Echo nedávno napsal, že se Česko stalo krmelcem Evropy a že se u nás západní investoři chovají jako novodobí kolonialisté. Vytěží levnou pracovní sílu a zisky odvezou domů. Na závěr připomíná šokující statistiku Eurostatu, podle níž z naší země odešlo jenom v letech 2010-2016 na dividendách neuvěřitelných 2252 miliard korun. Jedny z největších plynou do zahraničí především z bank, na jejichž obrovských ziscích se podílí každý jejich klient. A podobné to je s firmami, jimž stát platí právě za to, že u nás budou využívat levnou pracovní sílu.

Piště tipy na podojení těch bank. Děkuji za příspěvky k věci. :-)
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 5. 2018 13:09

Tys tu všem sliboval, jak jim poradíš, takže bys to svoje téma mohl krásně naplnit svými tipy místo svých blbejch keců. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 12. 5. 2018 13:51

Kolik debilních témat tady ještě založíš, ty idiote?
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 12. 5. 2018 14:36

Přece není nutné se tak obětovat. Kdo se nechce podílet na ziscích bank s vlastníky ze zemí EU, může využít služeb čistě české FIO. A pro politické alternativce máme u nás 2 ruské banky, z toho Sberbank (česky Spořitelna) vlastní zprostředkovaně přes rakouskou dceru dokonce přímo ruská vláda. Taková příležitost!
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 5. 2018 14:41

Mají zisky v desítkách MILIARD ročně a zaměstnance, kteří jim tento zisk vytvářejí platí jako žebráky. To jsou cizáci Kolonizátoři a jejich čeští poskoci u Koryt v Praze, to je přímo typický příklad drancující Kolonizátorské korporátní firmy v Kolonii česko. Všechny miliardy odchází k jejich matkám na Západ, kde financují svůj blahobyt a blahobyt muslimanů.
Jen blázen si může koupit jejich akcie, na Západě budou brzo velké problémy a tyto kolonizátorské korporace stáhnou všechny aktiva pak do svých zemí a tady zůstane jen velký Tunel a bezcenné papírky akcie.
https://www.irozhlas.cz/ekonomika/csob- ... 141441_ako
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 5. 2018 15:29

A to sis nevšiml, že z ČR taky odsávají mozky. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Delitzsch 14. 5. 2018 15:37

To ve Venezuele na to jdou docela jinak. Měli bychom se inspirovat...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod radecekh 14. 5. 2018 17:52

neosobně:
Zkuste někdy pochopit, co znamená veřejně obchodovatelná akciová společnost. Pak možná pochopíte, že takováto akciová společnost neslouží zájmu nějakého státu, ale slouží zájmu akcionářů. A ti v naprosté většině nebývají z jednoho státu, ale jsou z celého světa. A můžete se jimi stát i vy. A ač to váš mozeček nepobírá, nemůže zároveň platit, aby ty akcie byly předražené a bezcenné, a zároveň ta společnost měla nehorázné zisky.
Jinak vám přeju, abyste jako žebrák skončil. Nic jiného si totiž nezasloužíte.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 5. 2018 20:49

radecekh: Jenže ty vaše akcie (ceny) "českých" bank, jsou zcela závislé na případném rozhodnutí jejich matek ze západních Kolonizátorských států, které se v jistém případě totální krize nebudou rozpakovat zcela vytunelovat aktiva ze své dcery a k tomu stejně katastrofálně spadne cena dcery, když se provalí jaké má matka potíže.
A pokud mě přejete, abych byl žebrák (to jsme stejně všichni) v Kolonii, přejete to vlastně i sobě, protože já jako vyloženě konzervativní střadatel se stanu totálním žebrákem až vy ostatní budete umírat hlady.

Jako Venezuela samozřejmě nemůžeme "prosperovat", největší válečný zločinec- USA, by na nás okamžitě uvalil 100% embargo a donutil k tomu stejnému všechny ostatní státy, neb petro-dlolaru nesmíme ani začít přemýšlet, že mu může konkurovat a prodávat ropu pod jinou měnou jako Venezuela, takže pak je jasné, proč je Venezuela tam kde je.

Měli by jsme se spíš inspirovat státem Izrael, tj. zavřít hranice pro slimáky, co sem vtrhnou mj. i z Rajchu, až jim zavřou dávky a vyhostí je. Dále se můžeme inspirovat v rozvinutém družstevním vlastnictví mošav a kibuců a vyvlastnit firmy cizáků, hlavně germánů a místních oligarchů ve prospěch družstev. Dále podpořit zpětnou reemigraci vyhnaných bývalých CS občanů a jejich potomků z Izraele, aby jsme tím dali jasný signál germánům a slimákům a současně získali část z nejinteligentnějšího národa s mj. nejvíce průmyslovými patenty na světě.

Dnes uplynulo 70 let od znovu obnovení nejstaršího státu světa, navzdory od mnohonásobné přesile stamilionů slimáků, kultury řezačů hlav nevěřím psům.

https://www.youtube.com/watch?v=c_9N1ldPtQ8
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radecekh 15. 5. 2018 05:45

neosobně:
Stále nechápete, co je akciová společnost. Ano, matka může stáhnout aktiva ze svých dcer, pokud je 100% vlastní, ale z hlediska akcionáře se nic nezmění. A z hlediska zákazníka taky ne. Jako klientovi české pobočky zahraniční banky vám může být úplně jedno, jestli ta česká pobočka převede třeba budovu pobočky na svou matku. Vy jste prostě myšlením komunista, který má pořád pocit, že to, co je v ČR je jeho.
To, že vám přeju stát se žebrákem právě souvisí s tím, jak žvaníte. Můžete se postavit třeba na hlavu, ale já prostě žebrák nejsem, i když mě pořád házíte do žebráckého pytle jen proto, že žiju tady.
Že jste konzervativní investor znamená jediné, že jste to právě vy, kdo dobrovolně dává vydělat těm bankám. A smutné je, že nechápete, že sám jste absolutně neschopen investovat, jste neschopen akceptovat jakékoliv riziko, ale očekáváte, že to někdo bude dělat za vás a ještě byste chtěl, aby to za vás dělal zadarmo.
U nás to vypadá tak jak to vypadá hlavně kvůli vám a vám podobným. Nadáváte, nepodnikáte, neinvestujete, ale pořád čekáte, že to někdo udělá za vás. A přesto, že vás je tu obrovské množství, což se ukazuje u každých voleb, tak přesto těch pár lidí smýšlejících jinak, dokáže ekonomiku pozvednout natolik, že i vy se máte jako prasata v žitě, i když si pořád nalháváte, že jste žebráky.
Kdyby vás vysadili v USA, dali vám majetek odpovídající vašemu statusu v ČR (například, pokud máte mediálnový majetek v ČR, dali by vám mediánový majetek v USA), tak během pár let skončíte na ulici, protože jste absolutně neschopen pochopit, že o sebe se musíte starat sám.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 15. 5. 2018 10:10

Zjevně nemá smysl věcně argumentovat, tady by pomohly spíše léky...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 16. 5. 2018 14:33

Pokud se matka bankovní korporace dostane do potíží (či celá mateřská země) tak její akcie a akcie její české dcery půjdou kam ? No s cenou dolů, dolů !!!

ČNB je pouze odnoží nadnárodních korporací a Kolonizátorů a celá její manipulace s oslabováním kurzu dala vydělat hlavně Kolonizátorům, jejich montovnám a bankám. Také uměle držený hlavní úrok ČNB je pouze donucovací prostředek poskoka Kolonizátorů ČNB, jak přimět spořivé ožebračené občany k rozházení svých X -krát zdaněných a zpoplatkovaných financí do pochybných aktiv jako akcie, předražené nemovitosti a další podvodné aktivity různých podnikatelů.
Když je investování do akcí tak bezpečné a výnosné, že ho jako 100% zajištěnou a pojištěnou investici nenabízí žádná Kolonizátorská banka...at už přímo nebo formou PF...

Samozřejmě chápu, jde o to tzv. onálepkovat všechny kteří nesouhlasí a rebelují, nálepkou komunista, extremista či rovnou fašista a tak je vyloučit již dopředu "ze zdravého jádra naší demoGracie"...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... sem-535969
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audiobullys 17. 5. 2018 12:03

Nemovitosti jsou levné. Vzhledem k tomu jaké výdělky vám přinášejí tak je to stále za hubičku.
Jinak uvedu příklad ten stejný byt 2+1 na malým městě 10 tisíc obyvatel. Koupeno v 90. Letech za 300 000 prodán 2007 za 1100 00 a dnes stojí 1550 000. Byty a nemovitosti nerostou jen u nás, ale celosvětově. Od roku 1980 je to v ČR jen o 730 procent , taková UK má 1100 procent Austrálie 1300 Nový Zéland 1900 procent . A i dnes se dají kupovat levné nemovitosti, nesmíš koukat na 1/3 trhu co je v inzerci.
audiobullys
Diskutér

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků