Předplacené platební karty v ČR

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eeet 12. 5. 2018 04:06

To bysme si museli najit nejake uzavrene forum bez pristupu verejnosti a tam si nasdilet info. Jenze pak se najde kokot, co se treba pochlubi na facebooku, jaky je borec, ze na ty zle banky vyzral. ...
eeet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 5. 2018 06:50

Dalich si nenahonil clankem na Mesci asi jen sve ego.Typnul bych i svoji penezenku od sponzorskeho daru nejake banky.
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod eeet 12. 5. 2018 09:15

No tak mu nezavid, kdybys mel moznost, udelal bys to take.
eeet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 5. 2018 10:53

Nezavidim a neudelal, mam nejakou pater a doma zrcadlo, do ktereho bych se pak nemohl podivat.
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 13. 5. 2018 12:59

Ten clanek nebyl hlavni pricinou ruseni nebo omezovani bonusu v dobe sveho uverejneni. Jenom trouba by cekal, ze po drastickem snizeni marzi za platby kartou udrzi dosavadni model.

Na rozdil od Chrze cintajiciho si po triku na AL to od Dalicha nebylo o egu. Ze Mirdo za takovy clanek mel Dalich dostat zaplaceno? Tak hloupy snad nejses.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 13. 5. 2018 14:15

Bonusy určitě nebyly omezeny na základě článku nebo diskuse na fóru. Informovaná veřejnost může být důležitá z hlediska testování různých parametrů systému, ale většina obyčejných klientů se chová docela jinak. Odráží se to třeba v nastavení výše úrokové sazby u standardních a prémiových KK. Nepodceňujme banky, které na vlastních datech systematicky sledují, jak se klienti chovají, a kdy je žádoucí jejich chování regulovat.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod eeet 13. 5. 2018 14:46

octaviampi píše:... Ze Mirdo za takovy clanek mel Dalich dostat zaplaceno? Tak hloupy snad nejses.

Je. ;-)
eeet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 5. 2018 18:57

octaviampi píše:Ten clanek nebyl hlavni pricinou ruseni nebo omezovani bonusu v dobe sveho uverejneni. Jenom trouba by cekal, ze po drastickem snizeni marzi za platby kartou udrzi dosavadni model.

Na rozdil od Chrze cintajiciho si po triku na AL to od Dalicha nebylo o egu. Ze Mirdo za takovy clanek mel Dalich dostat zaplaceno? Tak hloupy snad nejses.


Bojlere, o egu to nebylo, zaplaceno nedostal, tak vo co go?

-- 13. 5. 2018 19:58 --

eeet píše:
octaviampi píše:... Ze Mirdo za takovy clanek mel Dalich dostat zaplaceno? Tak hloupy snad nejses.

Je. ;-)


Blahoslavený chudý duchem?!
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod eeet 13. 5. 2018 19:02

Nastav si zrcadlo. :mrgreen:
eeet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 5. 2018 05:06

Když už jsme u těch předplacenek - vypadá to, na "tichou amnestii", i ti, kterým byly CK dříve vypovězeny si mohou požádat o nové (do těch 5 ks) a používat je :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod eeet 15. 5. 2018 05:49

I plna registrace na max limity?
eeet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 5. 2018 06:04

Ano
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 5. 2018 13:05

eeet píše:Nastav si zrcadlo. :mrgreen:

Zachlazená puberta nebo koeficient QQ > 100? Nebo dokonce obojí?
Howgh.
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 16. 5. 2018 17:56

Delitzsch píše:Bonusy určitě nebyly omezeny na základě článku nebo diskuse na fóru. Informovaná veřejnost může být důležitá z hlediska testování různých parametrů systému, ale většina obyčejných klientů se chová docela jinak. Odráží se to třeba v nastavení výše úrokové sazby u standardních a prémiových KK. Nepodceňujme banky, které na vlastních datech systematicky sledují, jak se klienti chovají, a kdy je žádoucí jejich chování regulovat.

Asi tak, díky. Tak snad každému muselo být jasné, že když se sníží poplatek z plus minus 1,80 % na 0,20 % u debetek a 0,30 % u kreditek, že to vydavatelé karet asi nebudou dotovat ze svého, žejo. Položme si otázku, proč kreditka MONETA Business Card dává zpět 1 % bez omezení výše. No bo je to business karta, tedy mimo regulaci. To se banka s držitelem karty moc ráda rozdělí, když u byznys karet je mezibankovní fee klidně 2,5+%.

-- 16. 5. 2018 19:08 --

Btw, běžně mi za články platí. Jako nějak rodinu živit musím, žejo. Třeba ČSOB mi řekne, ať napíšu něco o lovcech bonusů, že ji to už štve a že s tím něco přece musíme udělat a že mi dá za to hypošku s úrokem 0,50 % na 10 let fixace. Tak se nedivte, kdo by po tom neskočil. 8-) Posledně po mně chtěla Rajfka něco smazat, tak jsem to samozřejmě smáznul a za to dostal týdenní welness v Krkonoších pro dva (manželku jsem nevzal, proč taky, ne? :mrgreen: ) A tak je to se vším. Když je kampaň na povinné ručení, píšu jen to tom, kdo mi dá zajímavější bonus. Air bank mi dala k testování mobilních bankovních aplikací iPhone X s tím, že jej nemusím vracet. Tak jsem poptal ještě dva pro děti, že je taky jakože budou testovat. A měli jsme pěkné Vánoce. Po ČR jezdím zdarma Regiojetem za to, že aspoň 3x měsíčně o nich vydám aktualitu a budu je retvítovat. Auto nevlastním, testuji elektromobil Nissan Leaf na dva roky neomezeně jen za to, že napíšu, jak je to skvělé auto a že by si ho každý měl koupit, protože ušetří (a vypočítám tu úsporu). Podobně mi chodí vouchery z Kauflandu jen za to, že dělám pravidelné srovnání mezi Tescem a Kauflandem a hádejte, kdo to vyhrává. Jojo, jsem se uměl narodit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

-- 16. 5. 2018 19:11 --

eeet píše:To bysme si museli najit nejake uzavrene forum bez pristupu verejnosti a tam si nasdilet info. Jenze pak se najde kokot, co se treba pochlubi na facebooku, jaky je borec, ze na ty zle banky vyzral. ...

Moje slova. A všimněte si, že veřejně jde jen to, co je už stejně venku...
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eeet 16. 5. 2018 18:33

Dalich: Mohl bys nejake takove uzavrene forum iniciovat? Prece jen mas tech zkusenosti nejvic.
eeet
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků