Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Delitzsch 27. 7. 2018 21:55

Vy jste ale žertéř. Kdybyste raději místo sledování měsíce pročetl dezinformační weby, abychom věděli, co nového v petrohradské agentuře připravili.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 28. 7. 2018 11:30

Je k zblití sledovat jak Zločinci a Pokrytci jako Zeman, Bureš, Čunek a další doslova populisticky a pokrytecky žerou jako politické hyeny na mršině jménem H-systém a hrají hru jak jsou pohoršeni, přitom se chovají stejně nebo i hůře (v minulosti, ve svých firmách či svěřeneckých fondech že) jak soudci NS a zejména Zločinec Monsport....speciálně takový Zločinec Čunek, který má hroší kůži a v minulosti tak, tak hloupě defraudoval dávky ze soc. systému přes "ztracenou občanku", že...či Zeman a jeho Šlouf, který přímo byl na výplatní listině Smetky

A nakonec to vše ZASE nakonec zaplatíme my otroci režimu pod bičem nadnárodní korporace a jejich českých poskoků , my drobní vysávaní čeští živnostníci a zaměstnaci pod bičem Bureše a armády jeho EET udavačů. Připadám si jako Pan herec Vladimír Menšík v roli zničeného špeditéra v seriálu Byl jednou jeden dům.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 29. 7. 2018 08:50

Tj. ta "demokracie a svoboda" EU pro podlidi z "Východní" Evropy = česka.... Koncentrák.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... adu-545299

Slimácké či jiné nepřispůsobivé hordy ekonomických parazitů "inženýrů a doktorů" v Afice útočí plamenomety na hranice EU a upalují evropany.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/do ... 1532774157

Eu tajtrlíci v Bruselu předstírájí větší ochranu vnějších hranic EU, skutečnost a právní rámec to však fakticky znemožnuje: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/n ... cie-545683

Samozvanci, Ztroskotanci a Zaprodanci družstva (socialistického přežitku) Svatopluk okupují a provokují na pozemcích H-systému a Správce Monsporta ilegální závorou. Očekávám rychlý zásah Speciální rabovací jednotky rychlého nasazení tzv. exekučních vykonvatelů a jejich pacholků k zjednání pokojného stavu a vystěhování těchto 60-ti rodin ilegálních sqaterů pod most a samozřejmě zabavení věškerého movitého majetku a financí, údajně, údajně jejich vlastních, ve skutečnosti jasně ve vlastnictví Správce Monsporta a exekutorů a pacholků.
https://www.novinky.cz/domaci/479123-li ... avoru.html

Doplněno 29.7. večer: No neříkal jsem to...premiérský Lump Bureš rozhodl, že to bude řešit vláda, takže ten Tunel H-systém co rubali společně Líviáá Klaus se Zemanem a Šloufem a Smetkou atd., zacvakáme my všichni z daní ze žebračenek (platů) :D To už se nejde ani rozčilovat ani brečet, tady jedině škodit, škodit a škodit kde sedá.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lemmy1978 31. 7. 2018 16:01

A roger je tiez z "petrohradu" ?! alebo nardep puji??
https://twitter.com/AWAKEALERT/status/985804006164451328

Roger Waters Slams Syria's White Helmets: 'A Fake Organization Fronting for Terrorists'

pan neosobne ze sa tu zapodievate z ignorantamy ako ***** :D vid posledny BRICS sumit ukazuje ako velmi sa mylia "zapadniari" ked miliardove narody pochopili.. Ale maly zlodejickovia na cz/sk sa este vytesuju z usd dolarom : ze zarabaju :D to by potom bol kazdy milionar ze..)) , sa pozri na platobnu bilanciu a zadlzovanie , odliv kapitalu , a pomaly konciacu husakovu generaciu ,
AMD2990WX,x399Taichi,Corsairvengeance64GB2133mhz,crucialCT2050GB.SSD,NV1080TI.FE,PhilipsBDM4350,logitechG910+MXmaster,
ASUS RT-AC87U
lemmy1978
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 4. 8. 2018 06:23

Geniální člověk "kontrarevoluční reakční" filozof Jiří Hejlek říká: "Všechny státy euroatlantického prostoru jsou podřízeny nadnárodní, globální plutokracii. Německo stejně jako Česká republika. Rozdíl je pouze v tom, že státní byrokracie a politikové některých zemí mají blíže k centrálním strukturám globální plutokracie než jiní. Dalo by se říci, že jsme-li kolonií Německa, můžeme být také považováni za kolonii Velké Británie nebo Nizozemí. Podívejte se na dnešní západní politiky.

Paní Mayová se brexit-nebrexit profiluje jako zcela nestoudný výkonný orgán plutokracie. Její rodina k této plutokracii patří, není pouhým nástrojem jako paní Merkelová. Naše republika je dobytým územím, a dokud bude existovat atlantická civilizace, nikdy se nedostaneme do postavení rovnocenného s postavením původních států EHS. Může plést, že naše ekonomika je úzce vázána na ekonomiku německou, ale to je vedlejší záležitost. Podstatné je naše téměř otrocké podřízení globální plutokracii, zatímco občanům severní a západní Evropy je dopřáno více výhod, protože jsou buď více degenerovaní než my Středoevropané a není třeba je dále zpracovávat, nebo je chrání jejich plutokratičtí krajané."

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... ika-546367

"Podstatu atlantické civilizace určuje od jejího počátku ve druhé polovině 17. století anglosaská hegemonie. Proto její jádro tvoří Britská říše a USA plus brzy Velkou francouzskou revolucí dobytá Francie a průmyslově-obchodní státy dnešního Beneluxu a porýnská území Německa. Střední Evropa ve státní formě podunajské monarchie byla od počátku odstrkovanou periferií. Železná opona od roku 1945 toto vydělení jádra atlantické civilizace potvrdila. Po roce 1989 se takzvaný Východ stal předmětem pohrdání a zároveň ekonomického i politického podrobení. Na tom se nic nedá změnit, svou ekonomickou situaci si podlézáním Západu nezlepšíme. Přitom středoevropské státy se díky Bohu neúčastnily kolonizace mimoevropského světa, takže nemusíme mít v současné migrační krizi špatné svědomí. Vše hovoří pro to, aby země střední Evropy vytvořily pevný blok a společně hledaly pro sebe výhodnější cestu, než je věčné přicmrndávání takzvanému Západu.

Dovolte mi připojit k tomu čerstvý postřeh...

Jasně...

Zároveň to celé souvisí s otázkou nenávisti, jak jsme o ní hovořili. Na upozornění dobrého kamaráda jsem na 2. programu ČT zhlédl dva roky starý snímek „Krvavý mír“, který k mému úžasu natočila BBC. V hodinovém pseudodokumentu se zcela zkresleně podávají události na konci a po konci druhé světové války. Pojednává o ubližování nevinným Němcům zlými východními slovanskými národy. O zvěrstvech, která se děla například ve Francii a v Itálii, nepadlo ani slovo. Za padouchy jsou v tomto snímku trochu Poláci, ale zejména Češi, kteří koncem války ubližovali svým německým sousedům, místo aby jim velkoryse odpustili fízlování a udávání, kterého se ta neviňátka po celou válku dopouštěla.

Kromě Čechů jsou zločinci také Rusové, kteří se jako vojáci dopouštěli násilností, jež byly ovšem – jak víme – méně než slaboučkým odvarem toho, co Němci a jejich místní přisluhovači páchali skoro tři a půl roku na území SSSR. Zaprvé je těžké si vzpomenout na účinnější znovurozněcování nenávisti mezi evropskými národy, která po sedmdesáti letech už dávno vyhasla. A zadruhé jde o ukázku bezmezného pohrdání a nenávisti britských tvůrců tohoto filmu vůči „barbarskému Východu“ a Slovanům zvláště. Myslím, že by se toho měli ujmout právníci."

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... zen-499075
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 7. 8. 2018 14:59

Mladej Tuneldědek se potatil, taky škodí kudy chodí či sedí a nic neumí.
http://forum24.cz/symbolem-absurdity-vy ... klause-ml/
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 8. 2018 15:31

Kterak Lump a Zločinec Bureš je navenek populisticky ostře proti imigrantský a potají masovou ekonomickou migraci přímo organizuje... a kterak východoevropská ekonomická migrace za posledních 30-let zruinovala zejména Balkán a mj. poslalal Británii k Brexitu....

https://www.krajskelisty.cz/stredocesky ... mpaign=bsb
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ab84 9. 8. 2018 15:47

A jakej kávovar sis nakonec pořídil, nebo piješ pořád turka?
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 10. 8. 2018 13:10

Možná je to konečně už tady, EU na pokraji propasti, nyní bude chtít EU komis zřejmě sanovat Tureckou liru... :D

https://www.novinky.cz/ekonomika/480268 ... ozonu.html
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod taylor729 10. 8. 2018 13:50

ab84: to nebyl neosobne ale osobne
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 10. 8. 2018 13:51

Kdo je osobne? Nejaka mistni legenda?
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 10. 8. 2018 22:05

Ty uz jsi s tou legendou taky trapny, Zdenku.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod taylor729 10. 8. 2018 22:05

.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr-21 11. 8. 2018 00:46

proč ho tady pořád krmíte? zasírá to tady jinak normální fórum.
petr-21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 11. 8. 2018 01:16

Svoboda projevu?

čl. 17/2 LZPS
Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků