Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 10. 8. 2018 18:37

Normalni clovek strelnou zbran nepotrebuje.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alfas123 10. 8. 2018 18:43

To uz je pekny off topic haha

Tzn.policajti, vojaci a 400tisic spoluobcanov v CR su nenormalni ;-)
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 10. 8. 2018 18:48

Policajti a vojaci maji sluzebni zbran jen zapujcenu pro plneni sluzebnich povinnosti, nepotrebuji k tomu mit ani zbrojni prukaz, nejsou vlastnici zbrani.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lemmy1978 10. 8. 2018 18:59

V skandinavii napriklad v norsku je registrovanych 1800000 strelnych zbrani)) nie vzduchoviek ale realne guns)) svedsko je na tom podobne. Takze bezmala 2 miliony v 5.5 milionovom narode. Ich mlady znu uspechy po roznych streleckych sutaziach po celom svete. V kazdom rohu je sportova strelnica a mladych aj starych cvicia o dusu v kazdej dedine skoro. To len vas magori havlove ovce ze len zly rusi maju zbrane)) norkovia su proste amici ..
AMD2990WX,x399Taichi,Corsairvengeance64GB2133mhz,crucialCT2050GB.SSD,NV1080TI.FE,PhilipsBDM4350,logitechG910+MXmaster,
ASUS RT-AC87U
lemmy1978
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 10. 8. 2018 19:07

Velmi rad budu nenormalni, ono totiz "byt normalni" znamena pohybovat se take v jistem spektra IQ, ktere odpovida gaussove krivce v konkretnim rozsahu. Necht si tady pan uzije tu svou normalnost :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 10. 8. 2018 19:37

lemmy1978 píše:V skandinavii napriklad v norsku je registrovanych 1800000 strelnych zbrani)) ...

Jo, take tam maji toho nejuspesnejsiho masoveho vraha.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Menton 10. 8. 2018 20:02

Jen ještě promyslím u ČSOB, jaké to pojištění zdarma využít (jak je výběr ze tří) a promyslím, jestli chtít i účet nebo kartu pro manželku (zatím mi to přijde v praxi k ničemu, žena má svou mBank a je na ni zvyklá).[/quote]


Ja si zvolil rovnez odpovednost. Internetova rizika na nic. A pravni ochranu mam jiz soucasti jine smlouvy.
Uvidime jak se CSOB vytahne. Cetl jsem dost negativnich zkusenosti.Ale treba se uz trosku posunuli aspon v tom premiovem segmentu.Tam se chyby moc tolerovat nedaji. Clovek se muze zevednout a jit jinam a s nim spousta aktiv co v bance ma. Jiste banku to nepolozi ale kazi to reputaci.
U mne v CS se za posledni 3 roky vystridali asi 4 poradci vzdycky mi sviti v bankovnictvi ze mam noveho bankere. Samo ze od nej nic nepotrebuju ale kdyz jsem potreboval. Horor jako v televizi. Zrejme se tam podminky hodne zmenily. Mel jsem predtim 10 let stejnou damu a byla skvela ale nahle byla odejita. V Air bank schopna zenska naprosto skvely servis. Vyrizeno vsechno za par minut na pockani. A bez chyby ze bych musel neco prijit zped dopodepsat protoze kraska na to zapomenula. Ze srandy mam jeste vkladni knizku WSPK. A to je teprve sranda akce kdyz tam prijdu vlozit treba 500 nebo 1000. Necekam od toho nic. Jen takve retro. Ale doposavad se divim ze ten bankovni ustav stale funguje. Neuveritelna vec. Chodim vlozit osobne tak jednou dvakrat rocne. Jinak posilam prevodem. A vzdycky je tam jina slecna. Nova a nevi jak se na tu knizku vklada obvola pul sveta, aby ji to v jejich systemu vysvetlili. Pak to trikrat udela spatne a minule mi dokonce udelala kafe ze to bude vic jak pulhodina. No a story se opakuje, protoze pul roku je tam nekdo jiny. Myslim ze ta banka nenabizi nic co by bylo zajimave. Tak to ze prezivaji je vcelku neco nevidaneho.
Menton
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 10. 8. 2018 20:03

(1.5TSI - A kdyby tam tehdy nějakej normální člověk měl zbraň, tak byl Breivik sejmutej nejpozději po druhý vraždě a nemusel bejt hon na neviňátka. V dnešní době je daleko normálnější si ten zbroják udělat, než čekat jako ovce, až někdo s nelegálně drženou zbraní vystřílí celý nákupní středisko...).

Ale bych bych fakt rád, kdyby se diskuse vrátila k ontopicu... třeba k pojistkám, které VIP účty nabízejí. Některé se kryjou, tak už tady pročítám podmínky a studuju to.

Menton - EP má odpovědnost taky, ale myslím, že jen na cestách v zahraničí. Právě se některé ty pojistky/služby kryjou, takže potřebuju nastudovat podmínky, abych neměl nějakou dvakrát a jinou vůbec.

Jinak bankéřku v ČSOB mám odjakživa stejnou, ale teď když jsem se k ní přes centrálu chtěl objednat, tak ji neznali :-D Tak jsem objednanej k jinýmu, beztak mě paní bankéřka nekontaktovala tak čtyři roky.
Mr.Scully
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alfas123 10. 8. 2018 20:19

Zas ma EP nahneval. Pozeram do George GO a vidim, ze mi strhli 8 centov resp 9 centov z EUR a USD uctu, akoze mi nieco dorucili SMS. To je co za volovina.
:-(
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Menton 10. 8. 2018 20:27

Mr.Scully ono ty pripojisteni co jsou soucasti jine smlouvy nejsou tak kvalitni nemaji takove limity jako pojisteni , primo na ten ucel. Ja mel odpovednost soucasti pojistky kooperativy. Ale pojistne plneni je tam mensi 2mi /1mi. Hlavne u zdravi a veci. Pravni ochranu mam jako ridic soucast pojistne smlouvy ,jinak mam samo pravnicku. Z toho jsem vyhodnotil ze jako ridic tu pravni ochranu budu asi potrebovat nejspis. Ale co mne u pojisteni odpovednosti zaujalo ze tady primo pisou ze je pojisten i cyklista coz u vetsiny pojistek je ve vyluce. Ja jako byvaly profesionalni zavodnik na kole to uvitam protoze stale jezdim a holt i kolem se dostanes do kolize s autem ani nevis jak. V zahranici je pojistka opravdu nutnost. Takze dobre procti, protoze vsude jinde ty koumaci maji, ridic nemotoroveho jednostopeho vozidla je ve vyluce. Rovnez jsou ve vyluce lide s licenci profesionalniho tymu, ti jez jejich prijem pochazi z profesionalni sportovni cinnosti, atd. Proste spousta lidi si tu pojistku udela primarne na kole protoze tam je kolize a nebo poskozeni nekoho dalsiho jedna dve. Ale realne nedostanes nic.
Menton
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 10. 8. 2018 21:04

No já mám poměrně štědré povinné ručení, kde je i právní pomoc, pak mám třeba v rámci domácnosti rovnou i pojištění odpovědnosti v občanském životě... což jsou věci, které se trošku dublují s těmi nabízenými pojistkami v rámci ČSOB Premium (takže tam mě nejvíc lákají ta internetová rizika, i když je to asi k ničemu...).
Mr.Scully
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 11. 8. 2018 01:36

Pojisteni je jen takovy zpusob klamaveho podnikani, platis pojistne jako mourovaty za falesny pocit zajisteni proti skoro vsemu, a kdyz dojde na pojistnou udalost, tak misto pojistneho plneni zjistis, ze to je vyluka.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod doonio 11. 8. 2018 14:12

1.5TSI píše:Pojisteni je jen takovy zpusob klamaveho podnikani, platis pojistne jako mourovaty za falesny pocit zajisteni proti skoro vsemu, a kdyz dojde na pojistnou udalost, tak misto pojistneho plneni zjistis, ze to je vyluka.

A kvůli tomu, aby jsi toto riziko aspoň trochu snížil, jsou obchodní podmínky a jejich pochopení.
doonio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Menton 11. 8. 2018 19:35

Ano ano, je to tak. Kvalitu pojistky zjistis pri plneni. Moje zkusenost je takova ze, pokud je plneni smesne nebo male pojistovna bez cavyku plni do nekolika tisic neni problem. Jak by mela plnit statisice nebo miliony.. Tak to ver ze se na to vrhne tym lidi a bude hledat , hledat kde by se z toho dalo vyvlict. A teprve kdyz se nezaleknes soudniho sporu a nahodou budes spadat do toho maleho procenta ze musi plnit. Verim ze pak mozna zaplati.
Beru to tak ze pojisteni a cestovko je soucasi sluzby tak proc nesjednat. Tim to pro mne konci. A kdyz nebudu potrebovat plneni taky dobre.

Zajima mne jina vec. Je tu nekdo z CSOB kdo jiz zazil investicni poradenstvi na miru. Ze si s nim sedli specialiste a sestavili neco rozumneho, akciove portfolio, nebo fondove + akciove. ? Z toho co mam rozjednano je na to narok, primo klient ma tyto sluzby v baliku tak proc nevyuzit. Stoprocentne verim ze budou tlacit nabidku KBC fondu a investic. Ale i pres Patrii jejich obchodnika. Tu sice pouzivam jako informacni portal ale nejsem si jisty jestli bych pres ni neco zainvestoval co se tyce poplatku. Kdysi jsem v ING mel schuzku co se tyce investice do fondu par let zpet a musim rict ze to nebylo mimo misu. Fondy zazily propady i vynosy a celkove se drzi dobre. Je tam pouze riziko jak nekdo psal ze , proste mne osviti budu chtit penize pouzit za 11 let, ale fond bude zrovna v poklesu. A vyrovnani prijde treba za dalsi 4 roky. Nebo bude naopak slusne v plusu ale to je spis spekulace.
Menton
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 11. 8. 2018 22:17

Část pojištění je nezbytně nutných tak jako tak (třeba u dražšího auta proti krádeži nebo u RD, protože třeba v případě požáru je lepší aspoň nějaká šance na plnění, než přijít o celoživotní úspory), část pojištění je zdarma v ceně služeb (u EP/ČSOB jsou to třeba ty relativně dobré cestovní pojistky - a když uzavřu obdobné pojištění separátně, tak o nic lepší nebude) a zbytek jsou ty různé pojištění odpovědnosti apod., které stojí třeba stovku měsíčně a je mi fuk, pokud to platím zbytečně, protože je to pár korun.

Nedávno jsem řešil poměrně sporný případ s Kooperativou (byl jsem poškozený) a měl jsem vše proplaceno do týdne, ale to bylo dost možná hlavně díky tomu, že viník byl váženým klientem, který má u pojišťovny vysokou pojistku, takže pojišťovna určitě neriskne ho ztratit.
Mr.Scully
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků