Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 4. 9. 2018 21:04

hmmm...tak už i u nás umírájí "nenávidění židáci", tentokrát vlastní rukou zato s návodčím...smutné...slimáci mají důvod k oslavě.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... rel-550034
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 5. 9. 2018 12:26

1.5TSI píše:K cemu smeruji? Ze lide kteri tam ziji, si maji pravo sami rozhodnout, kde budou zit. V Anglii se take rozhodli vystoupit z EU sami proti vuli zbytku EU. Kdo jiny by mel pravo rozhodovat nez obyvatele?


jako Sudetaci? Měli pravo se trhnout? Tech prece také byla v dotcenych uzemich nadpolovicni většina.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 5. 9. 2018 19:42

Ti nevyvolali referendum.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 6. 9. 2018 06:05

S nimi se 20 let stat odmital bavit a byli udajne sikanovani. Oni meli moznost referenda?

Legalne to vyresili Mnichovskou dohodou a kdyby Áda dohodu neporusil, zustali by trhnuti nejspis dodnes.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 6. 9. 2018 07:35

Na Krymu bylo pro odtrhnuti od Ukrajiny 96% hlasujicich pri volebni ucasti 83%. Na to se neda rict nic jineho, nez ze je to fait accompli.
https://www.iir.cz/article/anexe-krymu-jako-hotova-vec-zeman-v-tom-neni-sam?id=anexe-krymu-jako-hotova-vec-zeman-v-tom-neni-sam
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 6. 9. 2018 14:39

Priklad: pokud by 90% obcanu plzeňského kraje při 80% ucasti hlasovalo pro pripojeni k SRN, tak plzensky kraj muzou Nemci legalne anektovat? :-) To nejde.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Delitzsch 6. 9. 2018 15:52

Přesně tak. Podobným způsobem by bylo možné hlasovat o spoustě věcí, které bychom si mohli navzájem provádět, a nebylo by to správné. Ale proč nahlížet problémy v souvislostech, když je lze vidět jednoduše...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 9. 2018 16:38

Tak nějak. On krásný příklad "demokracie" je klasické hlasování tří vlků a jedné ovce o tom, co (resp. kdo z nich) bude k večeři.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 6. 9. 2018 17:25

POZOR !! Globální finančně-průmyslová oligarchie chystá další globální krizi...krize je ted opravdu už za dveřmi a vše chtějí svést na Trumpa ("ruského špiona") a Rusko a poté rozpoutat válku z Ruskem nebo i Čínou, záminku si vyrobí, (nějaké to "napadení vysílače Gleiwitz") a přes podmazaná masmédia tuto "pravdu" těsně před napadením Ruska vytroubí do světa...neb "první obětí války, je pravda !!! " Udělají vše pro udržení své nadvlády na světem a kontinuitu gigantických zisků z prodeje zbraní a nenávisti a neokolonizaci zemí střední, východní Evropy, Afriky, Asie...
http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2018-08-30
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 6. 9. 2018 17:39

A co by ne? Kdyz by se chtel plzensky kraj odtrhnout, proc ne? Je to svobodna volba jeho obyvatel, hlasovani lidu, demokracie.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod treborit 6. 9. 2018 17:43

Demokracie je jen metoda rozhodovani, podobne napriklad losovani, souboj apd. Neni to samospasna metoda, v soucasnosti se ji naduziva a demokraticky se rozhoduje o mnoha vecech o kterych by se rozhodovat takto nemelo.
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 6. 9. 2018 17:45

Krym většinu novodobé historie patřil jednoznačně Rusku a basta fidli...Krym byl, je a bude Ruský. Vše ničící baganče hrdlořezů US army a NATO už, už chtělo kotvit navždy na poslední Ruské námořní základně na Krymu...to si logicky Rusko nemohlo nechat líbit. Rusku by totiž už nezbyla ani jedna námořní základna v nezamrzajícím moři... cíl světové oligarchie na podmanění a zotročení Ruska se prozatím nezdařil.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 6. 9. 2018 19:57

Argumentace, že si mocnost ze strategických důvodů násilně vzala, co bylo historicky její, mi připadá mnohem víc fér, než si nalhávat, že tam proběhl nějaký legitimní demokratický proces. V tomto ohledu mi připadá Váš příspěvek mimořádně výstižný.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 6. 9. 2018 20:09

Rusaci tam nanejvis zabranili tomu, aby Ukrajina nasilne nezabrala Krym.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 6. 9. 2018 20:51

Jistě si nelze vůbec dělat iluze o dobrotě Ruska jako velkomoci, ale historicky zkrátka Rusko okupovalo a a vyvolalo války v daleko, daleko menším počtu než slavný Západ. Naopak bylo to Rusko, které bylo za posledních 200 let mnohokrát napadeno, okupováno, ale NIKDY dobyto, a to je právě nejvíce trnem v oku světové klice oligarchů a korporací, bohužel ovládajích více méně USA, EU atd. Jen za posledních 100 let bylo Rusko napadeno a okupováno nejméně 4x, - 1.WW, poté mezinárodní intervence a okupace koalice Západních imperialistů na podporu zkostnatělé zdegenerované zaostalé Carsko-šlechtické nevolnické oligarchie, která vyvolala nesmírně krvavou občanskou válku, pak 2.WW, pak finanční a ideová podpora po roce 1990 pro bojůvek nacistických pohrobků hlavně v Pobaltí a vraždění a šikana ruskojazyčné části občanů v Pobaltí. Ve světle desítek milionů povražděných občanů SSSR bestiálními vrahy ze Západu v průběhu všech okupací je jasné, že Putinova politika má širokou podporu nejen Rusů. Rusko je poslední Slovanský stát, který nikdy Západní agresoři a korporace nezkolonizovali a nesrazili do záhuby područí subdodávkové otrocké Kolonie otročící za dvě hrstě hrachu.

Mj. i tady to máte černé na bílém...už se Západní psi koušou i mezi sebou...
https://www.novinky.cz/zahranicni/48259 ... ancii.html
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků