Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 9. 2018 04:17

Zeman si uzurpuje větší podíl na moci jen díky tomu, že premiéři jsou přizdisráči.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 9. 2018 12:05

Ukrajinská diplomacie zaslala protestní notu proti odvysílání pravdivého filmu "Volyň" na ČT art včera: https://magazin.aktualne.cz/kultura/fil ... 1536490239
Hned úvodem je třeba zdůraznit, že inciátory a provokovateli masových masakrů na Volyni i v dalších regionech Ukrajiny byli NĚMCI. Byli to také němci, kteří ukrajinské nacionalisty a krimniální spodinu sdruženou do polovojnských oddílů naučili na masovém vyvraždování uk židů, že lze etnicky poměrně dokonale vyhladit celé velké území od menšiny. Ukrajinci toto poté za cca 2 roky opakovali za účelem vyčištění regionů Ukrajiny do jiných národností, převážně poláků.
Ukrajinci se dodnes neznají k vyvraždění statisíců uk židů a 60-80 000 poláků, čechů, rusů, arménů atd. Ukrajinci si velmi libovali ve spařování poláků atd. ve vařící vodě a stahování za živa z kůže, rozparování břich těhotných, upalování speciální metodou obalením snopy slámny a vytvoření běhající živé pochodně, umlacování motykami, sekarami, kosami, kladivy atd. Masových maskrů se kromě pravidelných ukrajinských polovojenských oddílů nacionalisů účasntili i běžní ukrajinci ze sousedních vesnic či dokonce sousedé poláků, čechů. rusů, židů.....A tohle sem vlastizrádné české vlady posledních 30 let tahají ve statisích jako levnou otrockou sílu do montoven cizáků a na stavby...
Současná Ukrajinská garnitura oslavuje bestiální nacionalisty typu Bandery, Vlasovců, UPA, OUN a dalších odnoží nacistických kolaborujícíh ukrajinských organizací. Představitelům těchto bestiálních organizací, kteří organizovali či se významně podíleli mj. na vyhlazení statisíců židů v první vlně po německé okupaci (kdy byly ukrajinští židé vrazděni masově přímo na ukrajině ubíjením, upalováním či hromadnou střelbou) stavějí na Ukrajině četné pomníky a pojemnovávají ulice. Součástí tzv. "Volynského masakru" v letech 1943-1944 bylo i bestiální vyvraždění a masové upálení 374 čechů v Českém Malíně, při kterém ukrajinští nacionalisté vydatně pomáhali němcům, další téměř bohužel neznámá česká vesnice vyvražděná ukrajinci byla Český Volkov.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Voly%C5%88sk%C3%BD_masakr

Totalitní Německo dnešní realitou: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... tzu-550770
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 9. 9. 2018 15:03

Obávám se, že téma není úplně vhodné pro diskusi na fóru, protože tady není možné postihnout celý kontext problému, případně se diskuse přenese do polarizované emocionální roviny. Je zajímavé, že při premiéře filmu zdůrazňovalo Polsko potřebu vyjádření pravdy, zatímco o svých vlastních prohřešcích v jiných záležitostech se bavit odmítá. To nic nemění na tom, že je dobré film vidět. Mnoho národů má ve své historii temné momenty. To nejlepší, co je možné udělat, aby se tyto věci neopakovaly, je nezastírat jejich existenci a nesnažit se udržet pozitivní sebeobraz za cenu historické slepoty. To platí i pro nás.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod 1.5TSI 9. 9. 2018 16:51

Jo to plati i o CR, zvlast ohledne vseobecne glorifikace Masaryka a Havla.
1.5TSI
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Delitzsch 9. 9. 2018 18:07

neosobně: Když jste vztahoval obsah filmu k dnešní době, myslel jsem si, že hodně přeháníte. Ale možná máte nakonec pravdu...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 9. 9. 2018 20:42

Uz si brousis macetu?

neosobně píše: původního odbojného obyvatelstva, co se nechce multikulturizovat a žrát unifikované (p)otraviny z geneticky modifikovaných chemických plantáží, tedy burgry, kolu, soju, kukuřici a umělohmotné ryby a hranolky a podobné průmyslové šmakulády.


Demagogie, nikdo nikoho nenuti to konzumovart, to za totality nebyly ani ty dve limonady (zluta a cervena) k dostani, chces najit to video na youtube?

-- 9. 9. 2018 21:43 --

1.5TSI píše:Jo to plati i o CR, zvlast ohledne vseobecne glorifikace Masaryka a Havla.


A pritom, kdyz se kazdeho hejtra zeptas na jmeno, kdo by to v danem miste a case zastal lepe, tak ti vynada do @#€&* ;-)
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 9. 2018 21:06

73 let nebyla ve střední a západní Evropě válka :!: jedná se o naprosto ojediněle dlouhé období v historii Evropy :!: Pokud stále nechápete, válka či války jsou za dveřmi. Bohužel se nám tu ženou ze všech stran mračna bouří nacionalistických, migrantských, dluhových a hlavně velká hospodářská krize a krize přerozdělování sfér vlivu velmocí světových a Evropských. Evropě obvykle stačila jen jedna tato krize pro válku, nyní tu máme obrovský nahromaděný "elektrický" potenciál z okolních mračen, aby jen dvě krize současně vypuklé vyvolaly extrémně silnou bouři, které smete vše.

Babička vždy mile říkala o Masarykovi "tatíček", protože se to takto učili ve škole.(panoval jistý kult osobnosti Masaryka jako skutečného presidenta osvoboditele od 300 let poroby pod prakticky R-U "němci") Jinak za 1. republiky většina běžných dětí chodila bosa, nebylo ani na dvoje boty, bylo na jedny sváteční boty do školy. Panovala obrovská dětská úmrtnost a celkově chudoba, proto také běžně rodiny měly i 8 dětí neb až polovina se nemusela dožít dospělosti. Avšak, tato situace byla podobná v celé Evropě, někde i horší. Těžko dnes hodnotit, dnešní optikou, tj. stejné jako poskoci němců dnes plošně odsuzují "bestiální" odsun "chudáků nevinných" němců po 2.WW.
Jedte se podívat do Rožnova, tam ve Valašské dědině ve skanzenu je pěkně vidět v jakých hrozných podmínkách lidé tehdy žili, na kolika metrech, v jaké tmě a se zvířaty přes chodbičku, 2 metry daleko. Jsou tam přesné letopočty a popisy u každé chaloupečky, tj. by měli povině vozit všechny dnešní školáky, když jim vtloukají do hlavy masmédia a seriály blahobyt provorepublikové smetánky.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 9. 9. 2018 21:16

Konec sveta uz se predpovida tisice let a furt nic...

Valka bude, otazka je kdy a jaka. Urcite ne v nejblizsi dobe... az po 2030 ma dojit Africe voda a pak jestli se zacnou valit do Evropy, pan Buh s nama

Prosimte,za prvni republiky se zavadel teprve proud do vesnic, nekde to ani do valky nestihli, a jak vis tak Cesi rozbili R-U a mohlo byt vse jinak.

Jo a amerika, ta bude bita at penize da anebo penize neda, vzdycky... mimo jine to je dobrej vejplach detskych mozku na CT:D https://youtu.be/A-13R1ezjT0
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 10. 9. 2018 14:16

„Stahujou veškerou levicovou agendu, multikulturalismus, otevřenost k migraci, zrovnoprávnění homosexuality s heterosexualitou. Všechna tato typicky kulturně levicová témata tam tyto organizace vnášejí,“ upozornil Semín, který se pak Šteffla zeptal, zda to vnímá podobně. „Řekl něco v tom smyslu, že trochu ano, ale spíše ne. A že bychom si museli říci, co kdo tím přesně myslí. Tak jsem tam vytáhl programy Člověka v tísni – Jeden svět na školách se to jmenuje,“ konstatoval. Jako příklad v rámci toho uvedl Týden mediálního vzdělávání. „Což je program pro studenty, aby se naučili, jak oni říkají, mediální gramotnost, rozeznávat propagandu od informace a fake news. A teď se podívejme, jak se jmenují jednotlivé semináře. Všechno to bylo zaměřené k odhalování ruské propagandy. Dezinformační prokremelské weby a podobně. jako by jediná propaganda, která se na nás valí, byla ta z Ruska a všechno ostatní jako by byla objektivní poctivá novinařina,“ líčil Semín.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... aty-550840

Ano, skutečně propagandisté a jejich poskoci nadnárodního jako"levicového" kapitálu zásadně informují pravdivě a to na 100%, dezinformuje zásadně, zásadně jen Rusko a to ze 100%. :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 10. 9. 2018 23:35

Jo a v Petrohradu je na nejake adrese troli farma, rikal Kmenta... sedi tam trolove a v kazde kancelari maji na starosti jiny stat, tebe taky plati?
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 9. 2018 04:42

Díky tomuto vláknu za připomenutí, že jsem se chtěl podívat na Volyň. Po jejím shlédnutí musím konstatovat pouze to, co vím už dávno. Takovýhle věci nejsou ani tak vina celých národů, ale lidí, a hnacím motorem je (mj.) i závist podobných závistivých šmejdů, jako je zdejší neosobně (a vlastně asi i osobne), kteří se vyskytují v každém národě - Ukrajinci, Poláci, Rusáci, Němci, Češi, Srbové, Chorvati, Albánci ... Těmto "vůdčím" osobnostem je úplně jedno, jaký je zrovna režim, dovedou hbitě převlékat kabáty.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 11. 9. 2018 09:54

„Pane Vachmajstr, vy ste hlava!” :D :D
„Horší to bude s tím placeným informátorem. Ať myslím, jak myslím, jsem z toho jelen...”
„Pepku, konečně jdeš v pravej čas... Tady máš šesťák a kdyby někdo řikal, že císařpán je dobytek a že to nevyhrajem, tak přídeš a řekneš mi, kdo to povídal... Rozumíš?”
Pepek: „Mééé...!” :D :D :D

Pražákov brečí, že nemaj bytýýý...a tudle tamhle Krečířovu vilu nikdo nechce a přitom je levnější jak byt v panelu... :-D

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ctvr ... &source=hp
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 9. 2018 17:31

Zrůdný režim , který tu vládne téměř 30 let je prakticky režimem teroristickým, zaobaleným do frází o demokracii a svobodě. Stačí se podívat astronomické ceny bydlení, nemovitostí a energií, paliv a pitné vody. Vše tito Teroristé a Zločinci v žoldu Kolonizátorů zdražili v řádech tisíců procent, vodu dokonce o desítky tisíc procent, příjmy občanů však vzrostly za 30 let v mediánu sotva 8x...víc netřeba dodávat.
Samozřejmě poskoci a parazité, kteří žijí z daní, dotací a otrocké práce většiny občanů či zrazují národ u Kolonizátorských anusů v cizině, tento režim budou vychvalovat do horoucích pekel.... :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 14. 9. 2018 22:21

Ty, vyloz karty na stul, ty ses komunista nebo CSSD?

Takze protoze je trzni kapitalismus, tak je zrudny? Znas ceny nemovitosti a bydleni na Zapade?

Prave proto, ze jsme za realneho socialismu podporovali neschopne a vsichni meli stejne, silene dotovali mmj. bydleni apod., tak jen diky tomu bylo bydleni LEVNE, jakkoliv se o nic levneho NEJEDNA.

A co bys chtel? Aby staly byty v Praze 300.000 Kc? Nebo JAK si to predstavujes? Myslim ze je podpory dost, losovacky startovacich bydleni za par korun na 3 roky apod...

Doba, kdy vsichni pracujici prispivali tem komunistum na nenavratne pujcky (dary) na postaveni baraku je pryc. A pokud bys to chtel zpet, tak se ti vazne slozime na listek na Sibir. Kritizovat umi kazdy pako (nabidnout reseni skoro nikdo).

——
Jo a ten clanek, ukazka iq novinaru, stacilo napsat, ze “barak jde do druheho kola drazby” a kazdy vi ze se startuje na 50% ceny znaleckeho posudku, ale oni z toho upletou clanek pro plebs ;-)
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 17. 9. 2018 14:41

Ceny 1989:
česká pitné voda 0,5 Kčs, dnes vyšší až o 20 000 %...
Cena topné nafty 0,10 Kčs, dnes vyšší až o 30 000 %...
Cena kW z českých národních elektráren 0,10 Kčs, dnes vyšší o 5 000 % -10 000 %
Cena družstevního bytu: 30 000 Kčs, dnes vyšší o 10 000 %-100 000 % !!!!
atd. atd. atd.

Teroristé a Zločinci v čele této Kolonie vyvolaly skrytou astronomickou inflaci, kdy sami sobě nadělili dokonce nad-evropské oficiální příjmy a další korupční neoficiální příjmy a Kolonizátorů zařídili nadprůměrné % zisků ve Východní Kolonii česko, a 9 milionům občanů Kolonie česko zůstaly příjmy na sotva 8 násobku příjmů roku 1989...
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků