Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 3. 1. 2019 22:06

Valtr Komárek o Loupeži století = velké "privatizaci":
https://www.youtube.com/watch?v=OG6_iXiKHHY
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Korzaik 4. 1. 2019 07:11

neosobně píše:"Politici v devadesátých letech selhali a prodali většinu národního kapitálu do zahraničí, tvrdí uznávaný česko-americký ekonom Milan Zelený.

A kdopak tu v devadesatkach vladl společně s Klausem? Ze by tvuj guru Zeman?

Mimochodem, tema je davno ciste politicke. Co dela ve foru penize? Kdo tu dela moderátora?
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SVitara 4. 1. 2019 07:35

Politika je take o penezich.
SVitara
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 5. 1. 2019 10:55

"Súdruhu, súdruhu" Udavači Korzaik: Zřejmě patříš do skupiny Parazitů a Pijavic povětšinou z Prahy, kterým samozřejmě nynější 30(80-ti) letý Zločinecký systém vyhovuje, ale mě do něj prosím nezahrnuj, já k volbám zásdně, zásadně nchodím, protože jsou zcela z principu zbytečné.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 5. 1. 2019 10:55

neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 6. 1. 2019 12:56

http://forum24.cz/dokonala-absurdita-mi ... mu-to-buh/

Jasný a "křištálově čistý" důkaz co jsou podnikatelé, oligarchové zač. Vyvlastnit všechny a zavřít do uranových dolů. :D :love:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 13. 1. 2019 06:46

Znárodnit rozkrast a zdevastovat https://www.csfd.cz/film/4786-vsichni-dobri-rodaci/ to bolsani a ruda luza bez vztahu k majetku, tak to umi dokonale (protoze neumi). A okrást v 1953 drobne střadaly, tak to take :-)

Ostatne po sametu si to tu rozebrali povetsinou, ti kdož byli drive u kormidla.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 13. 1. 2019 09:10

Tady nejde o vyvlastnění živnostníka nebo malozemědělce z restitucí. Jde o navrácení národního majetku z Zlodějských Dotačních pařátů různých celostátních a regionálních Oligarchů, Tunelářů a Zločinců. Okolnosti v celé Evropě k tomu stejně spějí, viz. Francie. Mega farmy dotačních Oligarchů typu Bureše devastují půdu k tomu se přidává extrémní sucho a za rok, dva můžeme čelit extrémním cenám potravin, což povede k masovým revolucím. Nikoliv rok 1948, ale repríza roku 1848 nás čeká....Společenské prostředky, finance se musí vrátit do rukou většiny pracujích, kteří je vytvářejí a platí daně a ne být v rukou zkorumpovaných byrokratů napojených dotačně na Oligarchy. Bude nutná rozsáhlá pozemková reforma zaměřená na Oligrachy a cizáckou šlechtu a cizáky obecně, zvláště když pobírájí násobně více dotací než tuzemci a přitom "podnikají" na území Kolonie česko. Samozřejmě bude nutně následovat průmyslová firemní reforma. Vše po vzoru velkých pozemkových reforem za 1. republiky.
Není dále únosné aby střední chudnoucí a chudá většina občanů různými vysokými "ekologickými" poplatky např. za vlastnění starých aut (která ale logicky násobně méně jezdí) dotovala masivní dotace na "ekologická" elektroauta milionářům. (viz. dotační zrůdnosti u nás -"ekopoplatek" za registaci starého auta a podobně je tomu ve většině zemí zdegenerované Západ. Evropy, vč. Francie že)


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... sta-566490

https://kryptomagazin.cz/francie-v-prob ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 1. 2019 16:54

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... eka-565985

Cituji: "Zde se organizují demonstrace na podporu přesně těch politiků, kteří celý život zasvětili vytváření podmínek pro trvalé a plošné vytěžování populace. Nízké platy, montovny, nízké důchody.
Proč například těch 800 tisíc lidí, kteří jsou stiženi exekucemi a v podstatě extraktivním až kriminálním zákonem, nedemonstruje obden před Úřadem vlády a Parlamentem? Tady by demonstrace dávaly smysl. Pak tady ovšem nebyla a není demokracie. Ale vláda nedefinovaných, úzkých skupin lidí, motajících se kolem politiky, která si po volebním klání mezi sebou suše rozdělila posty. A věnovala se, nikým a ničím nekontrolována a nerušena, uplatňování vlastních zájmů.
Takovému stavu se, tuším, říká oligarchie."
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 15. 1. 2019 00:50

Ty asi znas nekoho, kdo si svou situaci v exekuci a insolvenci nezavinil sam a nezaslouží si trpet? Tak jdi a pomoz mu. Ja to udelal i u lidi, kteri si to zavinili sami. Exekutori uz myslim maji utrum, tak nač jeste plakat nad minulosti. Predtim trpěli veritele, pak dlužníci a nyni je to myslim uz v pohode, neboli vybalancovano...

Neboli JDI A NECO DELEJ, misto Kadani se v hnoji...

Ten článek psal zase teoretik, konkretni reseni NEDAVA :-))

“Pokud nájem bytu, řekněme 1 + 1, stojí 7 000 měsíčně, pak po odečtení dalších poplatků důchodci zbude denní částka mezi 150–230 Kč. Což vystačí jen na jídlo.”

Dobry blabol, jednak duchodce mel 70 let na to, aby bydlel ve vlastnim, druhak nemusi bydlet sam, ale muze bydlet ve dvou, a za treti, pokud je to social, muze bydlet v mnoha obcích v dotovaných domech DPS, rekneme za 30 korun za m2, coz vychazi na najem pri 30m2 treba na 900,- mesicne. Podobne tento duchodce za rok zaplati max. 500 Kc rocne za leky a zbytek mu zaplati pojistovna. Proste kdyz na to nema, tak se musi on anebo jeho potomci nebo blízcí postarat a neco zmenit. Uz vidim jak se podle clanku ma dnes dat duchodcum prumerny duchod 20.000 Kc, kde by na to statni pokladna vzala? Total bullshit. Nas socialni stat poskytuje neskutečné vyhody, ktere ve vetsine sveta nemaji.

neosobně píše:Tady nejde o vyvlastnění živnostníka nebo malozemědělce z restitucí.


To soudruzi rikali po WWII take a pak znárodnili UPLNE VSECHNO, i posledního zivnostnika :-)) V 1953 jeste navic okradli reformou uplne vsechny... Rozkradli i barak, kdyz jsi mel vetsi domek o vice BJ, tak tam ti nasadil narodni vybor najemnika :-) ale co hůř, jak rezim naložil s názorovymi odpůrci... normalne je popravil.

Tve nazory svedci hodne tomu, ze pracujes ve statnim, tzv. lehkozivka, co dobre nadava ale v zivote nic nadprůměrnýho nedokazal, bohuzel. Levicacke nazory luzy jsou v jistém ohledu jiste idealisticke a “spravne”, ale uz druha veta je blabol, kdyz stat vyvlastni, kdo to bude ridit, delny lid jak po 1948? Vsak jsi NEVIDEL odkazany film, jak skončily takto zabaveny majetky :tleskani

Ale kdyz tomu veris, ze prijde revoluce, tak tomu ver. Za toho socialistického rezimu bys sel za sireni takovych blábolů makat do uranových dolu, ve prospech rudého bratra, ktery nam za uran pry ani nezaplatil ;-)

A ze nekdo chudne? No, nejsem si jist, zda i ta nejchudší vrstva v CR, ktera se moc neucila ve skole a v hlave toho moc nema, je na tom ve srovnani se zbytkem sveta nejak spatne... spise naopak.

Pokud mas 4 lete deti, tak jim udelej maršmelou test a hned uvidis, zda (podle nove interpretace tohoto testu) jsi chudý nebo bohatý a jak decka skonci v dospelosti 8-)

Podle me hlasanim blábolů svet nezmenis, zkus konat misto zvaneni a konzumace trash obsahu.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 15. 1. 2019 15:08

Nemůžu ten celosvětový korporátní-oligarchální režim "po nás potopa" snést, tot vše.

Za roky a roky jsem pomohl desítkám lidí, jak si myslím těžko kdo tady, nejcenější je totiž darovat zdraví. Nakonec jsem ho já díky tomu ztratil, a kdo mě co dá...Velké Kulové mi dá.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 15. 1. 2019 17:57

A proč proti tomu něco neděláš, jen tlacháš a otravuješ život jiným postiženým? :)
Ty jsi dárce orgánů? :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 15. 1. 2019 20:57

Devatenáctiletý student pelhřimovské průmyslovky Zdeněk Adamec se na rampě Národního muzea polil benzínem a zapálil. Později při převozu do nemocnice zemřel.

Svůj čin zdůvodnil Adamec v dokumentu Akce pochodeň 2003, nalezeném později spolu s dopisem na rozloučenou. Text dokumentu hovoří mimo jiné o protestu proti všeobecnému tolerování zla ve světě, vzrůstající míře násilí, bezohlednosti k životnímu prostředí, válečným konfliktům a zbrojení, sociálním problémům atd. Kritizuje rovněž poměry v samotné České republice. “Takzvaná demokracie kterou jsme si vybojovali, vlastně demokracií v pravém slova smyslu není. Je to jen vláda úředníků, peněz a dalších mocipánů, kteří šlapou po obyčejných lidech. “

Vlna sebevražd a politické ohlasy
Později v roce 2003 došlo k upálení dalších lidí, mezi nimi i studentů i lidí psychicky nemocných či jinak na okraji společnosti, různého věku. V některých případech uvedeným důvodem byla nespokojenost s uspořádáním společnosti nebo agrese USA v Iráku.

Josef Brož, předseda sdružení Děkujeme, odejděte, vztáhl případ krátce po upálení k osobě Václava Klause: „Cynismus Václava Klause stojí symbolicky za touto smrtí.“ Na sérii březnových sebevražd reagoval začátkem dubna Václav Klaus otevřeným dopisem, v němž vyzval k hledání lepších cest ke zlepšení světa a k odpovědnějšímu nakládání se životem.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SVitara 16. 1. 2019 04:38

Vysledkem vyzvy dekujeme odejdete byl akorat prichod Babise.
:D
SVitara
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 16. 1. 2019 12:46

Ty darujes krev, dřeň anebo organy? Hadam ze ani jedno neni bez financniho efektu. I na krev mas slevu na dani ne? Navic obcas pustit žilou je zdrave, z toho by problemy byt neměly :-) Pokud jde o krev, Jehovisti prosazují bezkrevni chirurgii (neboli postupy, kde se neplytva krvi).

Kazdopadne hlavne se starej o sebe protoze o tebe se nikdo ani ja starat nechci... neres problemy sveta, alespon do doby, nez vyresis problemy sve. Diky!

To by bylo, aby na den upáleni JP se zase nekde nezačala psat o no jak to slusne rici blaznech se snizenym pudem sebezachovy... JP ale okopíroval sveho polského předchůdce, ktery se upálil pred nim.

Dodnes nejsou znamy vsechny okolnosti, co tomu předcházelo, kazdopadne Palach volal “uhaste me” a potřel se predtim eterem, pry aby ho to nebolelo a nejspise chtel byt prvni, viz pochodeň c.1. Ceska televize uz jednou musela zaplatit 400.000 Kc Kmunickove za to, ze naznačila, ze predsmrtny rozhovor s Palachem se delal na objednavku StB, dalsi byly pomluvy, ze jej prodala za 500 Marek.

Existuji pry studie tvrdici, ze kdyz se přestalo psat (dohoda novinářů) o skákání do metra, sebevrahů v metru najednou ubylo... takze pokud by se uzákonil zakaz publicity, demonstrativní sebevražd by ubylo temer na 0, IMHO.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků