MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 2. 2019 14:47

Já nikdy u nich nic neměl a online přes Smartbanking také nezaložím, viz výše. Tak by měli přiznat, že tam v online zakládání buď mají chybu, nebo že jde o klamavou reklamní kampaň a online zakládání stejně většinu klientů požene na pobočku, aby MMB nemusela bonus platit :(.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod redhaven 11. 2. 2019 18:59

Tj. horor, při pokusu založit ten jejich (A)Tom účet přes net, PC, vám pošlou odkaz SMS na mobil, ten otevřete a máte vyfotit doklady. Naběhne zelené tlačítko spouště fotáku a černá obrazovka. Opakovaně a nefunguje.
Jednoduší je skutečně rozbít ATom než založit ten jejich účet. Zcela nefunkční.

Oprava: Foták se podařilo rozchodit, pro změnu ti ubožáci ale chtějí i přes založení ATomu přes PC, vyfotit qsicht, ač to jejich "špičková" web stránka vůbec neuvádí v podmínkách, at jsou k šípku, celá moneta.
Naposledy upravil redhaven dne 11. 2. 2019 19:56, celkově upraveno 1
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fyluta84 11. 2. 2019 19:07

mně to šlo kupodivu lehce a snadno... přes aplikaci (po vyfoceni dokladu to trvá cca 15sek. než z toho vyčtou data, který automaticky překopírují do smlouvy.)

Musím říci, že nejjednoduší a nejvymakanější založení účtu... (mám jich 7 .. )
asi záleží na telefonu androidu atd.
fyluta84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareka 12. 2. 2019 12:58

pivinecek píše:no v odstavci 2 se píše za jakých podmínek je možno 1000 kč získat...... a bod 2.5. nic o tom, že nesmí klient mít KK nepíše

2.5. Klient neměl od 01.01.2018 do zahájení této kampaně u MONETA Money Bank (dále jen „MMB“), a.s. otevřený běžný účet.


To je pravda. Ale zástupce banky konstatoval, že v bodě 1.1. je uvedeno "nový klient" a pokud mám jakýkoli produkt Moneta, nesplňuji tuto prvotní podmínku a dále tak nemá smysl diskutovat (číst podmínky).
Mimochodem - když jsem jim napsal že nemohu založit účet online, prvá reakce byla: "Nemáte už naší kreditní kartu?"
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod noi2 12. 2. 2019 13:33

Zkoušeli jste tou podnikatelskou kartou přes Curve dobít Revolut nebo Twisto? Vracelo to? A standardní platby přes Curve?
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 12. 2. 2019 14:09

cz01 píše:
drpatrik2 píše:Jako ani za platby v obchodě přes Curve? Však Curve přenáší MCC obchodníka.

Nikde jsem nenašel odpověď, zda KK Moneta Business Card vrací za platby u obchodníků přes Curve, nebo gbit, zodpoví někdo? Nechce se mi platit Curve kartou a pak smutně koukat :-)

Marcela2 píše:Odměna se mi u platby zobrazovala jak při platbě podkladovou Monetou, tak i při gbit, v mém případě ale bohužel k vyplacení odměn již nedošlo. Kartu mám od půlky prosince trvale blokovanou. Důvodem blokace bylo nestandardní využívání bene+ Nemůžu ale úplně vyloučit, že CRV platby na moje nestandardní chování upozornily. Měla jsem s CRV u Monety jen tyto dvě transakce a blokace přišla vzápětí.

Takže očekávám, že to fungovat nebude. KK Business mám ted první měsíc, Twisto jsem zkusil malou fakturu a bez vratky a Curve se zatím tváří, že odměna bude, ale na finální výpis si ještě chvilku počkám, zatím to sedí na popis od Marcela2.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 1jorgos 12. 2. 2019 14:20

za dobiti revolutu ani za platbu Twista KK Moneta busines nevraci, primo ani pres crv.
za platby pres crv vraci 1%, ale ne za platby oznacene v crv "General" = ve vypisu monety "Sluzby" tzn. treba ani za rocni poplatek v knihovne.
synovi jsem zaplatil stejny poplatek primo KK moneta a vratka je.
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Taki 12. 2. 2019 17:28

Prosli jste si nekdo procesem online zadosti u te podnikatelske kreditky a uspeli jste? Ja mam posledni roky prijem z podnikani ~0, dal jsem tam 20.000 a predpokladam, ze to je furt malo na schvaleni busss kreditky a ze mi to tedy ztroskotalo na tom.. Kolik jste vyplnovali do kolonky prijem? Resp. je mezi Vami nejaky "uverovy podvodnik", ktery by mel prijem ~0 a vyplnil treba 200.000 (?)
Jinak musim rict, ze ten zpusob nahravani dokladu a xichtu se mi libi (az na ty nepresnosti pri skenovani).
Ja proste tu kreditku chci!! ;-) Designove by mi nahradila povedenou e.onku a 3 x 5% max. 3.000 neni taky k zahozeni..
Taki
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pivinecek 12. 2. 2019 22:17

ahoj, nemá někdo zkušenost, zda KK moneta s balíčkem cestování a sport vrací 5% při nákupu letenek u Ryanair.? Díky za info
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 12. 2. 2019 22:49

přímo ryanair nevím, ale u easyjet nevrátili nic, je to spíš na cestovní kanceláře mířené
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod .357 13. 2. 2019 18:56

Tak jsem se pokusil založit běžný účet Tom online, ale nakonci mi to hodilo hlášku, že účet nelze založit a mám kontaktovat infolinku anebo pobočku.
Dnes jsem podal reklamaci tak jsem zvědav, jak to dopadne...
PS: Zatím mám jen KK.
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 13. 2. 2019 23:09

@.357:
To jsme na tom stejně, že online založit nejde. Kdo má jejich KK, tak to je zde vysvětleno výše, proč to nejde online (již existující klientské číslo v systému). No já ale nikdy žádný jejich produkt neměl. Jediné co mě napadá, proč to online aplikace nedovolila založit, je změna podoby (kdy na mé 6,5 roku staré občance a řidičáku vypadám logicky trochu jinak než dnes na selfie). Ale takovou věc doufám jejich algoritmy předpokládaly, že podoba může být lehce jiná (když občanky platí až 10 let, navíc stačí mít jinou délku vlasů, vousy...). Ale možná jejich automat selfie s fotkami na občance a řidičáku vůbec nesrovnává (zase proč by ale pak selfie chtěli) a důvod zamítnutí je jiný. I já reklamoval (podmínky online založení definované v prvním kroku splňuji a nic, tedy by mohlo jít o klamavou reklamu na těch 1000 Kč, které jsou kvůli převážně zamítavému algoritmu online založení pro většinu nedosažitelné). Bohužel ani po 2 dnech zatím žádná odpověď, asi nejsem sám :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Salmon12 18. 2. 2019 15:26

Teď jsem ten účet s bonusem zakládal, nikdy jsem nebyl zákazník MMB a u mě bez problému :) začal jsem na stránkách, poslali mi odkaz a focení na mobilu (iOS) v pohodě, schvalování během pár vteřin
Salmon12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod devilek22 18. 2. 2019 18:58

jo mi s manzelkou obema v pohode online - muze za to ta kreditka viz vyse...
devilek22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod čulibrk 18. 2. 2019 19:17

Kdepak, znám několik lidí v okolí, kteří nikdy nic v Monetě neměli, a online žádost jim nikdy nedoběhla do konce. Je to cílený, nechce se jim rozdávat hodně 1000 Kč.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků