IFP - Institut Finančního Poradenství - VAROVÁNÍ

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod KaliH2O 18. 2. 2010 07:03

Napsala mi další chycená :-( :...bohužel sem se do toho taky asi před týdnem namočila, podepsala směnku a zaplatila první 2.tisíce v KB bance...protože na to šíleně pospíchali...a až po pár dnech vyložili všechny karty, jak to vlastně funguje...jak to je s tou směnkou? prej mi přijde na účet v ČPP 48.tisíc od IFP...ale žádný tam doposud nejsou...a 2.tisíce splácím IFP na účet , plus si ještě strhávají půlku z mého výdělku za doporučování, takže za klienta nedostanu 12.tisíc, ale jen 6 tisíc, a takhle to bude pokračovat dokud to nehodí celkem těch 48 tisíc, takže bych měla mít za 2 roky na účtě 96.tisíc...prej...ale nějak mi to nesedí...
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rsautodily.cz 22. 2. 2010 23:26

Zdravim všechny zkušené i nezkušené členy IFP a další potencionální členy.
Pročítal jsem si celé fórum a řekl jsem si, že uvedu vše na pravou míru.
Nejprve ke smlouvě a směnce:
SMĚNKA - směnka slouží k zajištění třoho, že Vy a ani další nový člep IFP klubu nepoloží IŽP a nemůže se Vám stát, že budete vracet tzv. provizi.
Tato směnka slouží k tomu, že úplně přesně jak to je a zcela otevřeně : společnost IFP Vám platí každý měsíc pravidelnou měsíční platbu na IŽP, aby zůstala Vaše smlouva živá :-) A na základě toho, že IFP to za Vás zaplatí tím má jisotu toho, že nedojde ke stornu smlouvy a následně vrácení provize, protože kdby to každej schazoval tak veškerá práce člena je zbytečná. Takže jsme si tímto ujasnili zajištění směnky a protože firma přece nebude jen platit a každému spořit tak na oplátku toho, že jakoby IFP Vám na to obrazně půjčila Vy to vrátíte firmě IFP bez úroku. Pro ty co v tom hledají složitosti je to tak, že Vy pošlete IFP peníze a IFP je pošle na ČPP a aby IFP měla jistotu, že budete pracovat tak si 2 roky zajistila s měnkou. Kdo tohle nechápe tak ať si skočí párkrát proti zdi. Tenhle způsob se používá ve všech obchodech aby se obchod uskutečnil bez jakýchkoli problému.
Pro ještě jednodušší vysvětlení pro ty co naběhli na zeď a stále nechápou:
Nakoupíte 2 mobilní telefony po 5000,-, protože vás o to poprosil známý, ale než se vrátíte z krámu tak si to rozmyslí, protože manželce se rozbila myčka na nádobí. Co se stane? Zůstanou vám 2 mobilní telefony a utracených 10 000,-, protože jeden stál 5000,-. A protože příště už nenaletíte tak si od něj vezmete peníze předem. Takže vy jako ten co nakupujete si představte, že jste společnost IFP a místo vybraných peněz, ketré noví členové namají jim vystavíte směnku tím si zajistíte to, že ty peníze dostanete. Pokud ani tohle nikdo nechápe tak skočte rovnou pod autobus, protože Vám už není pomoci :-)
SMLOUVA- smlouva je společně podepsána se směnkou, protože směnka je BIANCO a ta je vždy vázaná smlouv. Ve smlouvě máte uvedno to co jsem zmiňoval výše "mobilní telefony" to je dohoda jakým způsobem probíhá zajištění a že se zavazujete si hradit IŽP, které platíte pouze IFP ne ČPP jak jsem uvedl výše. Směnka je jen strvzenka pro IFP, že jim to dáte když oni to zplatí za Vás.
JAK SE PŘESVĚDČIT?
Jednoduše. Pokud jste členekm více jak 2 měsíce jako já tak si naj stránkách ČPP otevřete online zjištění smlouvy a tam se podíváte že opravdu to firma platí za Vás a že tam nemáte žádný dluh. Zjrátka jen Vy platíte IFP pokud se Vám to nelíbí vemte naspořené peníze vložte je do IFP IFP to dá do ČPP a máte to anmusíte nic řešit.
SMLOUVA NIKDE NENÍ JEŠTĚ NENÍ NA ČPP CO S TÍM ?
Smlovu pokud jste podepsali před týdnem tak to bohužel chvilku trvá než se smlouva zadá do systému ČPP takže se nestrachujte a vydělávejte opravdu se tam objeví měl jsem stejné otázky jako Vy a nevěřil jsem.

VYDĚLÁM 12 000,-, ale dostanu jen 6000,- proč?
Vzhledem k tomu, že Češi jsou opravdu vynalézaví tak IFP chce mít v co nejkratší době za sebou tzv zajištění na 2 roky, aby jste neměli žádný závazek vůčí IFP. Proto se firma rozhodla, že Vám do dosažení 48 000,- urychlí dobu a proto si vezme 6000,-. Tím pro nás členy lépe :-), protože tím dříve máme předplaceno a můžeme vydělávat čisté peníze. Jinak začátečníkům do povinného semináře doporučuji raději nikde nic nepsat, protože z toho vzhikají další fámy a pochybnosti na semináři se vždy všechno dozvíte :-) Tam se můžete na vše zeptat. jinak ten kdo v tomhle 2level marketingu nalezne chybu, proč by to nemělo fungovat tak získá od IFP 500 000,- :-) Tak můžete zkoumat dále.

Jinak je vidět, že kolega ŠEBÁNEK je opravdu aktivní :-)


ZÁVĚR:
Spořte si grátis nechte to platit IFP a ještě si vydělejte peníze. Ti co v tom hledají nesmysli tak si prstě vydělat nechtějí, protože tomu nerozumí a v jsou spokojeni se svím životem na kterém nechtějí nic měnit. Tak je v tom nechte ať mají v práci dále jistotu toho, že dostanou výpověď, nezaplatí jim přesčasy, sníží mzdu nebo jim zavřou firmu :-)

Je na čase vydělávat né jen živořit :-)

PS: Pokud jsem na něco zapoměl tak napište jinak se už nevracim k již zodpovězeným otázkám. Tam již jenom pomáhá buďto zeď nebo autobus :-) Popřípadně vysoký most!!!!
Lidé co nechtějí pomoci jsou beznadějní a nikdo jim nic nevymluví.

Jinak bych rád podoktunl, že lidi se bojí větších peněz než na které jsou zviklí. Zkuste si představit člověka co 5 let jezdí shcnilim favoritem a říká tomu tuning, kterého posadíte do BMW 5 2000 rok výroby :-). Nebo člověku co bere podporu zkuste vnutit 20 000,- v hotovosti :-) NEVEZME SI JE, protože tolik peněz neviděl za celej život po hromadě. Takže kdo se bojí nesmí do lesa. Pokud se bojíte držet peníze v ruce tak to nedělejte. Pokud toužíte si splnit sen tak si ho splňte.
rsautodily.cz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 23. 2. 2010 07:19

S tim skakanim do zdi bych byl opatrny, pripadne nejdrive aplikoval na sebe.

Pokud si budu chtit uzavrit IZP, tak to ucinim primo a nebudu se muset zavazovat nikomu smenkou. Samozrejme, ze moc dobre chapu o co jde - nejde ani tak o zajisteni provizi pro lidi, ale zejmena o zajisteni provizi pro IFP. Problemem takovych a podobnych firem je to, ze do toho skacou lidi, kteri tomu vubec nerozumi a tyhle castky pro ne mohou byt likvidacni. Nehlede na fakt, ze temto lidem, dle svych slov "pomahas". Pokud pod slovem pomoc chapes, ze je doslova oholis o penize (obvykle jsou to lide, kteri ani zajisteni formou IZP nepotrebuji), tak ano.

Rozloucim se s tebou tvym heslem: "Je na čase vydělávat né jen živořit"

Heslo je opravdu velmi vypovidajici o co ti predevsim jde, nu coz, kazdy delame holt byznys jinak.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 23. 2. 2010 08:08

"...Lidé co nechtějí pomoci jsou beznadějní a nikdo jim nic nevymluví."

ha ha ha :-| další vymytý mozek, pan Šebánek je opravdu šikovný, ale lhář a už se o něj zajímá policie a ČNB, stejně jako to v brzku čeká všechny "poradce", kteří na prezentacích lžou o výnosech z IŽP a záměrně zkreslují šikovnými větami informace, aby to jako "byla Pravda"

Důkazy se shromažďují postupně, ale vytrvale.

Když se zeptáte přímo, tak najednou otočí, že jste špatně poslouchali. To, že každý doporučený člověk vám možná "vydělá" 12.000,- , ale stojí vás ručení ve výši 48.000,- další směnka, to už vám nějak zapomenou zdůraznit ... risk nebo nezodpovědnost :?:
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cingischan 23. 2. 2010 08:24

Je to jako bych byl opět na "semináři" a slyšel to co tam povídal "traunteberk" a "malý Frodo Pytlík" . Jojo peníze, o ty jde vždy až v první řadě.

No styl a psaní kolegy RSAUTODÍLY je odpovídající jeho pohledu na tuto věc. Procitnutí je strašné a pokud někdo chce podělím se o autentické zážitky ze seminářů IFP a z vymývání mozků při prezentacích jak se šikovně upravují slovíčka aby se toho řeklo hodně ale jen samé nedůležité věci. Anebo že bych okopíroval z semináře co si lidé kteří tam přijedou, musí psát aby věděli jak na další , kteří si chtějí také "vydělat" ... ???

Anebo o tom jak si prý udělám zkoušky, až budu mít pod sebou několik lidí , abych mohl uzavírat smlouvy ( " Ty zkoušky udělá každý toho se nebojte... " bylo mi řečeno ) a můj úpodpis získá na hodnotě, nejdřív 1.000,- kč a pak s dalšími lidmi a dalšími smlouvami se to bude zvedat až někam na 7.000,-kč , jak mi řekli. Anebo že za každého člověka který si přijde poslechnout "prezentaci" produktu dostanu 1.200,- kč ... Co na tom že ten člověk nic nepodepíše ale poslechne si to...

Anebo o tom jak když jdu uzavírat smlouvu tak mám mít připravené 2.000,- které "půjčím" tomu chudákovy který by je třeba nemusel mít , anebo jak mu mám doslovně "... sedět za krkem , dokud nepodepíše směnku a nesloží 2.000,-kč..." atd atd mohl bych pokračovat jenže se zavzdušnuji , jednák nad tím jak jsem sám naletěl a jednak nad tím co všechno si lidi dovolí a využívají neznalostí paragrafů ostatních lidí.


Pokud někdo bude chtít ptejte se rád Vám odpovím , už nechci aby byli další "milionáři " od IFP , sportu zdar , hokeji zvláště.
cingischan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 23. 2. 2010 08:32

cingischan: zkus poskytnout to co mas, cim vic toho bude, tim lepe.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 4honza 23. 2. 2010 08:54

Pan rsautodily udelal malou chybu v tom, ze si pred svym reklamnim prispevkem zapomnel udelat marketingovy pruzkum, zakladni to kamen uspesne kampane.

Na tomto foru se totiz cilova skupina "Ted vydelavam na svuj hustokchar, woe, protoze ten votuzenej favorit po fotrovi uz se rozpada a na splatky vraku z acek fakt nemam, tak musim trochu voholit pribuzny abych jako dal to beemve a jako rostenky az uvidi tu kchar tak budou roztahovat nohy na dalku." nevyskytuje a s temihle plky ho posle do riti i nejvetsi trouba v Garazi.

Zaver: Zasmali jsme se, ale chtelo by to nejake seriozni argumenty, ktere uz tu nebyly nejmene 30x vyvracene a nebyla to jen dalsi vomacka na chytani hejlu.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 23. 2. 2010 09:01

rsautodíly: lžeš!
Směnka není bianco, je na 48.000,- se splatností 2 roky. už jsem slyšela, že někteří poradci dělají splatnost i 3 měsíce :grr: humus
i když vycouváte ještě před platností pojištění, takže IFP nic vracet pojišťovně ČPP nemusí, protože nic nedostanou, stejně se vám vysmějou do obličeje, mají přece Vaši směnku, kterou jste jim "dobrovolně" podepsal. To že nechcete podepisovat další směnky a lovit další pojištěnce (za úplatu) - mimochodem správní delikt §26 zákona 38/2004 - to je přece Váš problém ...
kopíruju:
Produkt u ČPP:
Sjednáno na 30let.
Nákupní a prodejní cena 3%
Poplatek 1rok 49%
2rok 49%
3rok 49%
4rok 49%

Měsíční poplatek 40Kč.
Měsíční poplatek od 2roku dále 2%

Předpokládaný výnos 7% - zhruba 1,5% za správu (strana fond)
Klient vloží za deset let 240 000Kč.
Klient bude mít reálnou hodnotu 228 178Kč (10let)

Když se na to podíváte, kolik si myslíte, že si klient může vybrat za dva roky????
Totální zlodějina ve všech směrech. >:-( :grr: :pozor
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 4honza 23. 2. 2010 09:04

KaliH2O píše:Předpokládaný výnos 7% - zhruba 1,5% za správu (strana fond)

To je předpokládaný výnos prezentovaný prodejcem nebo dohazovačem. Pokud bude v reálu alespoň poloviční, bude to velký úspěch. Tahle čísla jsou už smyšlená od začátku.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 23. 2. 2010 09:23

no právě, to je taková šmejďárna >:-(
volala mi holčina, co už doto navezla svoji těhotnou sestru, té se to snad podařilo do 7 dnů stornovat, ale ona teď neví, co s tím, je bez práce a je navíc vyděšená, že má směnku prý se splatností jen 3 měsíce a ten její "poradce" už nehodlá nic řešit... :-\
Vypadá to, že bude platit 2 roky ČPP a doufat, že tu její směnku někomu neprodají, když ji v květnu nezaplatí. Druhá otázka, jestli jí pak tu směnku vrátí, když ji nezaplatí. Další klienty samozřejmě doporučovat nechce, o další směnky už nestojí ...
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 23. 2. 2010 09:52

Poslala jsem panu z IFP mail, asi mi neodpoví:

SMĚNKA - směnka slouží k zajištění třoho, že Vy a ani další nový člep IFP klubu nepoloží IŽP a nemůže se Vám stát, že budete vracet tzv. provizi .. TAK PROČ JI NEVRÁTÍ, KDYŽ POJIŠTĚNÍ ANI NEVZNIKNE A NENÍ CO VRACET??

Směnka je jen strvzenka pro IFP, že jim to dáte když oni to zplatí za Vás: TO JE LEŽ, IFP ZA VÁS NIC NEZAPLATÍ JEN PŘEPOŠLE VAŠE PENÍZE

Jinak je vidět, že kolega ŠEBÁNEK je opravdu aktivní PAN ŠEBÁMEK JE LHÁŘ, JEDINÉ CO MU JEŠTĚ ZBYLO JE IFP O POVOLENÍ ČNB BRZY PŘÍIJDE

PS. DOUFÁM ,ŽE LIDÉ POD TEBOU NEBUDOU PLATIT A TY JEDNOU ZAPLATÍŠ ZA JEJICH SMĚKY, AVALE!
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod papshop 23. 2. 2010 10:56

Tý woe. Tak to je síla. Vysvětlení od fundovaného odborníka na IFP. Teď si asi vážený říkáte jak jste nám to nandal. Jste jen podvodník, ale ne jen obyčejný. Ještě bych pochopil nováčka - oblbnutého, který neví nic kromě informací z vymývacího semináře, ale vy úmyslně OKRÁDÁTE a ještě se s tím pochlubíte. Doufám, že právě Vás si ČNB na kobereček pozve co nejdříve. Pokuty, které Vám ze zákona může vyměřit určitě znáte ale Vám to zřejmě problém nedělá vytáhnout z kapsy několik stovek milionů. Doufám, že na Vás dojde brzy.
Btw: analýzy k sjednaným IŽP máte založené doufám pečlivě, až je budete předkládat ke kontrole.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rsautodily.cz 23. 2. 2010 11:49

4HONZA

Vůbec jsi nepochopil přirovnání. Chtěl jsem tím říct, že pokud někdo jezdí ve vraku (nikdy nevydělával jen na nájem a jídlo a celý život živožil) tak tím, že ho piosdadíš do BMW tak se snim ani nerozjede (nechce nikdy vydělat peníze, protože se jich bojí a nikdy je neměl v ruce)

To nebyla narážka na to, že by někdo neměl na splácení nebo tak něco podobného :-) Každý se má tak jaké si to udělá a podle toho jak je zdatný. Proto je jen 8% bohatých a 92% je chudých. Tak nebuďte lidií hloupí a přidejte se k menšině.

A pokud nemáte peníze tak víte co udělá člen klubu IFP? Za poslení 10,- si zavolá z budky a osloví svého známého :-)

Pokud máte negativní myělení tak to tady zabalte a jděte si stoupnout do fronty na ÚP :-) Protože s tímto myšlením daleko nedojdete a nikdy se nebude mít lépe. Tak to prostě je to realita a s tou nikdo nic neudělýáte. Místo toho aby jste vydělávali tak raději půjdete do banky půjčíte si peníz, které pak nemůžete ani splácet, protože na to nemáte a přesně takoví lidé zde vytvořili finanční krizi. Zadejte si do googlu peníze jako dluh a pusťte si video, které sestavili největší hlavy světa a aspoň se dozvíte jak vznikají peníze. Dnes jsou všechny naše peníze nasypané v bankách a nikdo je z banky nevyndá a když nejsou peníze v koloběhu naní za co žít :-)

Místo toho plkání a těžování si dojděte dobít kredit za 200,- a pozvěte své známé na vydělávání peněz. A nevymlouvejte se jen na nesmyslné argumenty stejně reforma přijde a členové klubu se pak budou usmívat před frontama u pojišťoven. Stejně dnes nebo za 5 let to přijde tak proč nebýt v předstihu. Nebo si snad myslíte, že máte jistotu v našem státě? Ano jistotu máte toho, že budete mít buďto malé důchody za tu dřinu co jste za ty roky oddřeli nebo dokonce nebudou peníze vůbec na důchody. Takovou jistotu máte to nikomu neberu.
Naposledy upravil rsautodily.cz dne 23. 2. 2010 11:57, celkově upraveno 1
rsautodily.cz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 23. 2. 2010 11:56

rsautodily.cz píše:Proto je jen 8% bohatých a 92% je chudých. Tak nebuďte lidií hloupí a přidejte se k menšině.
A pokud nemáte peníze tak víte co udělá člen klubu IFP? Za poslení 10,- si zavolá z budky a osloví svého známého :-)

Takze kdyz clovek neni u IFP, tak je chudy? Zajimava vyrokova logika.

rsautodily.cz píše:Pokud máte negativní myělení tak to tady zabalte a jděte si stoupnout do fronty na ÚP :-) Protože s tímto myšlením daleko nedojdete a nikdy se nebude mít lépe.

No mozna by ses divil, kolik lidi je na UP a kolik z nich ma radove vetsi disponibilni prostredky nez ty. Ovsem to se svou omezenosti nedokazes pochopit a bylo by to hazeni perel svinim.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rsautodily.cz 23. 2. 2010 12:00

S474N píše:
rsautodily.cz píše:Proto je jen 8% bohatých a 92% je chudých. Tak nebuďte lidií hloupí a přidejte se k menšině.
A pokud nemáte peníze tak víte co udělá člen klubu IFP? Za poslení 10,- si zavolá z budky a osloví svého známého :-)

Takze kdyz clovek neni u IFP, tak je chudy? Zajimava vyrokova logika.

rsautodily.cz píše:Pokud máte negativní myělení tak to tady zabalte a jděte si stoupnout do fronty na ÚP :-) Protože s tímto myšlením daleko nedojdete a nikdy se nebude mít lépe.

No mozna by ses divil, kolik lidi je na UP a kolik z nich ma radove vetsi disponibilni prostredky nez ty. Ovsem to se svou omezenosti nedokazes pochopit a bylo by to hazeni perel svinim.


Jo takové teké znám co zaparkujou Mergla za rohem a jdou na pracák, ale to se bavíme o těch 8% :-)

Pokud se ti vydělávání v IFP nelíbí tak si založ svůj byznys a vyděláveuj si na něm. A jinak členů IFP není 8% tak jak jsem uvedl bylo to obrazně řečeno, že každý má tu možnost jakýmkoli způsobem se přidat k menšíně tak mi to nepřeváděj hned na IFP :-)
rsautodily.cz
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků