IFP - Institut Finančního Poradenství - VAROVÁNÍ

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jsemztohojelen 2. 3. 2010 14:08

Jsem to konečně dočetl. No to je masakr, je to vůbec možný? Takže vlastně ti pojišťováci shrábnou za každýho 48.000, usmrknou mu 12.000,- někdy jen 6.000,- těch dalších 6.000,- si šoupnou na svůj syslící účet na směnku a pak někdy v budoucnu mu to dají na investičko :shock:
Asi už vím, jak začnu podnikat, přátelé z IFP - spokojení členové, založte si to "spořeníčko" se mnou a já vám dám 24.000,- za každou ovci proti směnce jen na 40.000,- to mi bude stačit :D to jsem ale hodný :mrgreen: jsem na sebe pyšný 8-)
jsemztohojelen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 4. 3. 2010 20:03

to snad není možný :nenapadne
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 5. 3. 2010 06:58

IFP - doplnění: už mám přeplněný mail, takhle to bude rychlejší

1. ke vzorku lidí, kterým je tento produkt JISTOTA (už ten název se prodává) prodáván
Tak zatím tam mám nezaměstnané, maminy na mateřské, manuálně se živící lidi. Všem bylo řečeno, že zrovna včera (minulý týden..) jsem uzavřel 5 smluv s právníkem, lékařem. Všichni na místě zaplatili první splátku (když neměli, tak jejich "aval" jim půjčil), nikdo z nich nedostal kopii směnky do ruky...
Halooooo, opravdu to podepsal nějaký právník???? Už vidím právníka, který se podepisuje na další a další směnky jako aval (ručitel)

2. ke směnce: Směnka je bez protestu obvykle na 24 měsíců (aby byla jistota, že to budete ty 2 roky platit) je vůči IFP a domicil (místo, kde se má směnka zaplatit) je Brno (resp. Vyškov) Platby za směnku se vyznačují přímo na směnku:

OBECNĚ: Svá práva majitel směnky uplatní předložením směnky směnečnému dlužníkovi k zaplacení v den její splatnosti nebo dvou následujících pracovních dnech (pozor, ne u vás doma, ale ve Vyškově). Odmítne-li směnečný dlužník směnku proplatit, může majitel směnky požadovat její proplacení po avalistovi. Majitel směnky nesmí odmítnout ani její částečné plnění. Na směnce v tomto případě potvrdí, jaká částka mu byla zaplacena a směnku si ponechá pro uplatnění nároku na nezaplacený zbytek směnečné sumy. Odmítnout naopak může zaplacení směnky před termínem její splatnosti.


Snad je to srozumitelné i pro laiky :-)
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 5. 3. 2010 08:10

KaliH2O: u smenky neni zadna kopie potreba, takze to si tam dopln, at zbytecne nemates lidi :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 5. 3. 2010 08:26

jo jo, tak doplňuju, kopii nepotřebujete, ale někam si napiště, kdy - komu - a kde směnku máte zaplatit a komu všemu děláte avala (ručitele) ;-) - kdy je splatná směnka, za kterou ručíte

Myslíš, že dobrý? :D
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 5. 3. 2010 10:04

jo a musela jsem změnit mail to tiscali to množství nepobralo :hm
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod r.boy 6. 3. 2010 17:22

Chtěl bych se zeptat zda jste někdo řešil něco s IFP za pomoci advokáta a jak to dopadlo.. Máte někdo zkušenost?

Jak tady ví spousta lidí, tahle společnost se nechová vůbec nijak korektně. Jsou to demagogové, neschopni konkrétně odpovědět na jednoduchý otázky a jejich "charitativní projekty", kdy dbají o "dobro klieta" tím, aby se dál upisoval jako ručitel na směnky a podobně mi připadají tragikomické - oni to totiž doopravdy všichni myslí vážně??? Není to důvěryhodná společnost, dokonce jeden její zástupce má na vizitce jiné jméno než jaké má ve svém OP.. Bonus za doporučení, který mají na smlouvě, činí 1,6667% z hlavního ročního pojištění - cca 200 Kč, nevím kde berou těch 12 000, navíc se vyplácí až od druhého doporučeného klieta.. No, je tam spoustu věcí, který nesedí, nemám ani náladu to tady vyjmenovávat. Každopádně budu rád za každou radu, jak na tuto společnost. Bohužel využili neznalosti mého dobrého kamaráda, nalákali ho na "výdělky" a pod.. Smlouvu o IZP jsme ihned vypověděli, od smlouvy s IFP jsme odstoupili - nicméně tito "sociálně cítící lidé" se moc o navrácení směnky bavit nechtějí..

budu rád za každou radu :-))
r.boy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 6. 3. 2010 17:27

r.boy: a ty si opravdu naivne myslis, ze vam tu smenku vrati jo? :roll:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod r.boy 6. 3. 2010 17:33

S474N: naivně ne, bohužel se bude muset použít trošku víc právnickýho umu a případně i jiný cesty. Opravdu, radši za toho kamaráda zaplatím dobrýho právníka, kterýho už máme, než aby ti podvodníci dostali jedinou korunu! Nelíbí se mi ten systém, nelíbí se mi jak využívají neznalosti "nových doporučovatelů", nelíbí se mi jejich zástupci a nelíbí se mi jejich demagogický závěry a styl diskuse. Prostě se mi ta společnost nelíbí celá :-)
r.boy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 6. 3. 2010 17:35

r.boy: me se to taktez nelibi, ovsem je to blbost jednotlivych lidi, ze neznaji cenu sveho podpisu.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 6. 3. 2010 18:29

Nemyslím si, že je to blbost, dle zákona je to uvedení v omyl a zatajení podstatných skutečností = PODVOD ze srany IFP a jejich "poradců". Uzavírají toto "drahé" pojistné i s lidmi bez příjmů (maminky na mateřské, nezaměstnaní, podnikatelé, kterým se právě nedaří..) všichni tito lidé v tom okamžiku vidí snadný zdroj příjmů, nikdo jim nevysvětlí, že budou dělat něco, nač nemají dle zákona oprávnění a hlavně, že s každým dalším člověkem, podepíšou další možný dluh 48.000,- Pochybuji, že některý z poradců s novým pojištěným dělal analýzu jeho životních potřeb.
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Filip212 8. 3. 2010 11:27

Zdravím,
bohužel jsem se upsal společnosti IFP za účelem dobrého výdělku, podepsal jejich smlouvu, směnku a zaplatil první splátku.Samozřejmě na papíře je uplně něco jiného než říkají.A v případě neplacení splátek naskakuje každý den pokuta 300,- Kč. Nepodařilo se mi sehnat další zákazníky, nemám práci a zadlužil jsem se u nich.Nemáte někdo radu,jak od nich pryč,jestli to teda jde?Děkuji
Filip212
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 8. 3. 2010 11:41

Filip212: a co si precist par stranek nazpet, kdyz uz si necetl to, co podepisujes?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod RomanovCZ 8. 3. 2010 12:41

r.boy píše:Využili neznalosti mého dobrého kamaráda, nalákali ho na "výdělky" a pod.. Smlouvu o IZP jsme ihned vypověděli, od smlouvy s IFP jsme odstoupili - nicméně tito "sociálně cítící lidé" se moc o navrácení směnky bavit nechtějí..budu rád za každou radu :-))

Já jakožto proškolený a zodpovědný zástupce IFP jsem ochoten se sejít a celou věc dát do pořádku.... můžete mi zavolat na 724535531 a domluvit si schůzku

1. Pokud jste vypověděl smlouvu s IFP připravil jste klienta o možnost vydělat si u IFP
2. Pokud jste vypověděl smlouvu s ČPP.... Jak dlouho to bylo po uzavření smlouvy?
3. Kombinací těchto kroků jste na kamaráda namísto měsíční platby 2000,- Kč pojistného přivolal vymáhání kauce 48000,- která, se stává splatnou ihned mimosoudně
4. uvědomujete si vůbec jak moc jste uškodil a to kamarádovi ?
RomanovCZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod RomanovCZ 8. 3. 2010 12:48

Každý člen IFP má možnost si vydělat. Nikdo není nucen si spořit a nenabízet tuto příležitost.
Žít život znamená o jednou více vstát než upadnout.
Pokud někdo není ochoten nabídnout tuto příležitost vícekrát, než je odmítnut vzdává se výdělku stejně jako by dal výpověď v práci. IŽP může po dvou letech zrušit a prodělat, nebo počkat až úspory budou vyšší než vklady.
Nevím proč ale pan "Filip" nepožádá svého referenta nebo doporučitele o radu. Nikdo učený z nebe nespadl a stačí se jen naučit pár vět.
RomanovCZ
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků