IFP - Institut Finančního Poradenství - VAROVÁNÍ

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod RomanovCZ 13. 3. 2010 17:38

papshop píše: A tos jich víc už nenašel?

Samozřejmě že našel. Ale proč bych podepisoval další přímé? Vždyť provize mám i z hloubky.
během roku co pro IFP pracuji už mám strukturu cca 150 lidí. a ani jeden z nich se k té vaší hromadné žalobě nepřidá. Protože podvodu se dopouštíte Vy. Když uvádíte klienty v omyl. V omyl, že nemusí spořit na důchod. Že se o ně stát postará. Náš slavný stát se moc nestará. Ale to vy víte nejlíp. Jen se zde snažíte zneužít naivity lidí a vyždímat je za právní zastoupení.
A jiní z Vás zase přesvědčit, že spořit bude lepší jinde (u Vás). Tak si to užijte. ;-)
RomanovCZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cingischan 13. 3. 2010 19:06

Ty jsi postižený nějakým stihomamem??? Proč tady stále dokola meleš že chce někdo někoho přetáhnout a nebo někdo někoho za peníze zastupovat a tímto si na tom člověku vydělávat????

Jestliže se Tvoje "ovečky" nepřidají je to jejich věc , o spoření na důchod se nehodlám bavit to jsem také slyšel od chytráků z IFP že to bude do roka povinnost pro všechny a že ted a honem a dá se na tom vydělat protože pak už to bude povinnost nevydělá na tom už nikdo , jen otázka , co ty chudáci kteří přijdou jako poslední než jak, mi řekli z IFP , to bude uzákoněné státem, ty chudáci to všechno zaplatí a ty jako ten co všem pomáhá z toho budeš mít peníze.
cingischan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod papshop 13. 3. 2010 20:25

Romanove, ty jsi vážně vůl. Jinak tě už nazvat nemohu a asi jsem toto označení zde použil i poprvé. Jenom je škoda, že sis za ten rok, co na tom makáš nezjistil víc informací o tom co prodáváš - pardon, co prodávají tvojí obchoďáci. U vás je jedno, jestli prodáváte rohlíky, nebo pojištění, co na tom, že pojištění má své specifické nároky apod. Hlavně že je vrtuálně k dispozici zboží, se kterým můžeš obchodovat a na kvalitě ti nezáleží. Až se spustí důchodová reforma, tak ti tvoji lidé - dneska třeba spokojení vypráskají kožich, ale protože jsi znalý problematiky, tak určitě víš, co návrh nové důchodové reformy řeší a jakým způsobem. Pokud to netušíš, na netu najdeš spoustu odkazů. Zkusím ti vysvětlit co dneska děláš na jiném "ZBOŽÍ", abys to lépe pochopil. Nabízíš za směnku 48000 a platbu 2000 měsíčně po dobu 24 měsíců na mobilní tarif k telefonu, který si koupím až za 20 - 30 let a slibuješ, že za těch 30 let bude ten kdo si jej koupil platit 0,0001Kč za minutu hovoru, ale po celou dobu těch 30 let budeš platit paušál. Prostě si to předplatíš dopředu. Koupíš si ode mě dneska takový tarif pokud ti jej nabídnu? Já ti jej nabídnu, protože za tebe dostanu 12000 a víc mi seš ukradenej, když nebudeš platit těch 30 let, tak nedostaneš nic - ale ty jsi nedodržel podmínky smlouvy. A když to náhodou vydržíš platit a za těch 30 let bude minuta stát 1,- ale euro? No to víš, ale ve smlouvě je změna podmínek vyhrazena. Že sis toho nevšiml? Ale to je tvoje chyba.
Ještě jsem zapoměl uvést o jakém mobilu mluvíme. Pokud vezmu srovnání na dnešním trhu, tak cca v hodnotě 1500,- Za ty prachy žádný zázrak, co?
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 13. 3. 2010 22:37

Ale kdepak, vůbec žádné peníze od nikoho tady nechci a ani své služby nikomu nenabízím. A už vůbec tady žádné klienty nepodvádíme. Ale prostě odmítáme tvrdit, že zelené kolečko je modrý trojúhelník, aby jsme inkasovali 12.000 Kč.
Na důchod je potřeba si spořit, ale produktem, který Vy nabízíte, by mne to ani ve snu nenapadlo. Schválně se ptám, napadne někoho horší produkt? Teda vynechte prosím, že peníze vyhodím do kanálu, nebo někomu daruju.
MS-fanousek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod papshop 14. 3. 2010 16:53

MS-fanousek píše:Schválně se ptám, napadne někoho horší produkt? Teda vynechte prosím, že peníze vyhodím do kanálu, nebo někomu daruju.

Tak pokud až takhle, tak každá IŽP založená výlučně na spoření a je jedno od které je pojišťovny. Můžeme pouze polemizovat, která je jen horší a která nejhorší. Pojistka je na pojištění, pokud vznikne navíc bonus ze spořící složky, když je navíc vhodnější než riziková, může v konečném součtu vyjít příjemně, ale na zajištění důchodu a výlučně spořící to určitě ne. :pozor
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod David31 14. 3. 2010 18:30

Souhlasím s KaliH2O. Znám ale i takové lidi, kteří do toho šli čtyřikrát. Třikrát neúspěšně, povede se jim to po čtvrté?
David31
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 15. 3. 2010 07:09

David31: asi reaguješ na můj první příspěvek No jsou asi i takoví tragédi, ale myslím si, že jich moc nebude. Normální člověk si naběhne jednou a pak si dá pozor.
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KaliH2O 17. 3. 2010 14:20

Stále mi chodí dotazy ohledně směnky, takže doplňuji, proti směnce se můžete bránit, až když vám příjde SMĚNEČNÝ PLATEBNÍ ROZKAZ, (tedy pokud ván ji nevrátí :D) pozor na podání námitky máte POUZE 3 DNY !!! a námitka musí být konkrétně formulována .. :pozor

Blíže se různorodostí možných důvodů neplatnosti směnky zabýval Vrchní soud v Praze v rozhodnutí z 29. 9. 2003, sp. zn. 5 Cmo 353/2003,1 s právní větou: Námitky proti SPR jsou odůvodněné, pokud vymezují jednoznačně a nezaměnitelně skutek či skutky, o které se námitková obrana žalovaného opírá. Soud v rozhodnutí zdůraznil, že námitky proti SPR nemohou být natolik flexibilní, že by mohly umožnit v průběhu námitkového řízení podsouvat stále nová a zcela odlišná skutková tvrzení.
Povinnost žalovaného uvést zcela konkrétně skutkové tvrzení, proč nemá povinnost směnku zaplatit, platí bez výjimky i v případě tzv. kauzálních námitek. Źalovaný musí v první řadě v námitkách uvést obsah směnečné dohody uzavřené s žalobcem (jaké plnění směnka konkrétně zajišťovala)
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod snoppyV 17. 3. 2010 20:08

Jak tak ctu kolem dokola , tak opet nekdo nekde vydelava na lidske hlouposti a ceskem nezmaru nechat si vse vtlouct do palice a nemit vlastni nazor
snoppyV
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 18. 3. 2010 18:48

lidská naivita je nekonečná .... a stejné je to s lidskou vychytralostí ...
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jiří.Novotný 19. 3. 2010 00:25

Opravdu by mě zajímalo, jakým způsobem ti doporučovatelé svoje příjmy daní. Podle smlouvy podle paragrafu 51 obč. zákoníku nesmí vykonávat soustavnou činnost a nesmí obdržet příjem nad 15 000 Kč, pokud vím. Tak kde to jsme?
Jiří.Novotný
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 19. 3. 2010 06:37

Jiři.Novotný: asi ne přímo z §51 OZ, ten jen umožňuje uzavřít účastníkům i takovou smlouvu, která není zvláště upravena...(nesmí odporovat obsahu a účelu zákona)...
Kde jsi ale vyčetl, že tímto způsobem nesmí mít příjmy nad 15:000 ? :hm Tuto smlouvu uzavírá IFP s FO (fyzickou osobou). Opravdu mě to zajímá Dík :-)
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jsemztohojelen 19. 3. 2010 12:50

už někoho zavřeli? :D
jsemztohojelen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 19. 3. 2010 14:50

nechtěl ses zeptat spíš "zabili" ? ;-]
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 19. 3. 2010 16:25

Jiří.Novotný píše:Opravdu by mě zajímalo, jakým způsobem ti doporučovatelé svoje příjmy daní. Podle smlouvy podle paragrafu 51 obč. zákoníku nesmí vykonávat soustavnou činnost a nesmí obdržet příjem nad 15 000 Kč, pokud vím. Tak kde to jsme?


Jo tak tuhle otázku už kladu minimálně půl roku na všech fórech, kde se vyskytují zastánci IFP. V zásadě jediná odpověď jakou sem dostal je, že se to nemusí danit.
MS-fanousek
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků