IFP - Institut Finančního Poradenství - VAROVÁNÍ

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Lektor 1. 6. 2010 09:08

MS-fanousek píše:Ty jo a já si do teď myslel, že dobrej obchod je ten, kdy vydělají obě strany.

K pochopení doporučuji: Nilton Bonder KABALA PENĚZ např. strana 16 a 17. Vydalo: Nakladatelství Alternativa, 1.vydání, 2000. Možná lepší je si to přečíst celé.

-- 1. 6. 2010 10:11 --

S474N píše:Problemem je, ze u IFP vzdycky prodela hejl s kavkou a vydela Lektor ci podobny.

Tak jo. Když to tvrdíš. Asi jsi prodělal.
Pokud se při vymýšlení něčeho nového nesetkáš s odporem, nic nového jsi nevymyslel!
Lektor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 1. 6. 2010 09:14

Lektor: nikoliv, presne naopak. Jedina WIN situace pro kavku/hejla je ta, ze se IFP zdaleka vyhne.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lektor 3. 6. 2010 20:53

S474N píše:Lektor: nikoliv, presne naopak. Jedina WIN situace pro kavku/hejla je ta, ze se IFP zdaleka vyhne.

Tak co se tady předvádíš a diskutuješ, když o tom vůbec nic nevíš. :love:
Pokud se při vymýšlení něčeho nového nesetkáš s odporem, nic nového jsi nevymyslel!
Lektor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 3. 6. 2010 21:05

Lektor: ano, vubec nic o tom nevim. Ani to nevim, ze "Lektori" chytaji kavky a hejly, potom jim cpou sluzby, ktere v realu ani nepotrebuji/nechteji (IZP) a kdyby si to nahodou nekdo rozmyslel po konzultaci s nekym, kdo do toho vidi, tak si ho jeste zahackuji smenkou.

Na neco jsem zapomnel? :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod papshop 3. 6. 2010 21:07

Myslím že ne. :D
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lektor 3. 6. 2010 21:11

papshop píše:To lektor: co to tady plácáš? Já jsem se neptal jak jsi podnikal. Tam snad máš v ruce zboží a ne kus papíru, nebo aspoň většina normálních podnikatelů.
Já jsem se ptal na směnky a to zejména na směnky, které podepisují další přivedení a účast na této další směnce od nadřazených ve vlákně. To tu popiš vlastními slovy.

Nevím přesně o co ti jde, ale asi o toho "AVALA NA VLÁKNĚ" Tady žádný vlákna nejsou. Když někoho doporučím, že je dobrý a že si bude plnit své závazky, tak to potvrzuji tím, že ručím, avaluji. Proto doporučuji jen známé, o kterých jsem si jist, že svůj závazek splní. V žádném případě do Clubu IFP nedoporučím lidi, třeba na inzerát, o kterých vůbec nic nevím. Je to to samé, jako u ručení u půjček. Pokud dlužník neuhradí, platí ručitel. :!: Možná jste se setkali s lidmi, kteří za účelem krátkodobého zisku "avalovali" lidem, které neznali. A o tom by měla být tato diskuse - "VAROVÁNÍ". Nedoporučuj nikoho, koho neznáš! :pozor

-- 3. 6. 2010 22:15 --

S474N píše:Lektor: ano, vubec nic o tom nevim. Ani to nevim, ze "Lektori" chytaji kavky a hejly, potom jim cpou sluzby, ktere v realu ani nepotrebuji/nechteji (IZP) a kdyby si to nahodou nekdo rozmyslel po konzultaci s nekym, kdo do toho vidi, tak si ho jeste zahackuji smenkou.

Na neco jsem zapomnel? :mrgreen:

Zapomněl jsi možná na jedinou věc. Možnost odstoupení od smlouvy s IFP do 7 dnů bez jakýchkoli důsledků, s vrácením směnky a s vrácením již uhrazeného prvního pojistného. :-\

Jo a také na to, že: Protože Vás neznám a mám o Vás pouze a jenom představy, nemohu Vás do IFP-clubu doporučit. I kdybyste chtěli. Ale naštěstí asi nechcete, tak je to v pohodě.
Naposledy upravil Lektor dne 3. 6. 2010 21:18, celkově upraveno 1
Pokud se při vymýšlení něčeho nového nesetkáš s odporem, nic nového jsi nevymyslel!
Lektor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod papshop 3. 6. 2010 21:18

To Lektor: Hm, tvým přítelem bych být nikdy nechtěl a jsem rád, že tě neznám.
Naposledy upravil papshop dne 3. 6. 2010 21:21, celkově upraveno 1
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 3. 6. 2010 21:20

Tak to je teda skoda, opravdu bych chtel dovnitr a rocne vyhazovat desetitice oknem, jenom aby ruzni lektorove meli z ceho zit :mrgreen: :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lektor 3. 6. 2010 21:20

papshop píše:Hm, tvým přítelem bych být nikdy nechtěl a jsem rád, že tě neznám.

Jsi si tím jistý? Třeba se potkáváme téměř denně a ani o tom nevíš. :shock:
Pokud se při vymýšlení něčeho nového nesetkáš s odporem, nic nového jsi nevymyslel!
Lektor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod papshop 3. 6. 2010 21:22

Tak to buď v klidu.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod quido123 14. 6. 2010 00:59

Lektor píše:...Můj osobní názor je, že IFP spojilo geniálně dvouúrovňový marketink, který tady byl třeba za první republiky (učeň měl mistra a pokud se vyučil, stal se také mistrem a mohl mít své učně) a na který se pozapomělo, s pojištěním, respektivě s přerozdělováním provizí za uzavřené pojištění. Že většina provize nezůstane u sjednatele, jak je to běžné jinde, ale poskytne se člověku, který doporučil. Podmínkou je samozřejmě mít také uzavřené pojištění a hlavně dodržovat sjednaná pravidla. A ta jsou u IFP pouze dvě. Platit si řádně a včas svou pojistku a zúčastnit se minimálně jedenkrát základního 7 hodinového školení, kde je dostatečně vysvětleno vše co člověk potřebuje. Někdo si teď řekne, zase další vymývání mozků. Jenže to může říct jen ten, který tam nikdy nebyl. Jde tam hlavně právě o vysvětlení pravidel a o důsledcích jejich nedodržování. :idea: i na silnici musíme dodržovat pravidla, jinak nás to stojí dost peněz na pokutách a opravách nehledě na újmu zdraví.....


Většina provize ? O částce 12.000,- Kč za přivedenou dušičku a sjednané IŽP chceš říkat, že to je "většina provize" ? Určitě ti na seminářích řekli, jakou dostává "firma" IFP provizi od CPP za sjednané IŽP, tak netvrď, že 12.000,- Kč je většina částky.
Po přečtení tvých příspěvků jsem vypíchl jen tohle jedno, protože k dalším věcem se vyjádřili jiní (namátkou papshop nebo S474N) a s jejich názory se ztotožňuju. V tvém provedení tu prezentuješ další naučené povídání ze seminářů, občas okořeněné svým údajným názorem, tím jak létáš do Egypta atd., tím jak je nutná při sjednávání IŽP směnka (pardon - v terminologii IFP to je "jakoby směnka"), která vlastně chrání jak obě zúčastněné strany. Nic ale neříkáš o tom, jakým způsoben "lektoři" IFP prezentují "ovečkám" strategii a nutnost IŽP, jak jinak mluví na semináři, pokud se tam náhodou vyskytne někdo s alespoň minimálním právním vzděláním, jak rychle je nutí zaplatit poplatky a jak jsou málem ochotni odnést "ovečku" do banky na vlastních zádech, jen aby nemohla využít doby na rozmyšlenou a také, nedejbože, ukázat obě smouvy (tu s IFP a s CPP) třeba známému advokátovi. To, co povídáš o "jakoby směnce" je přece nesmysl - přečti si směnečný zákon nebo se zeptej strýčka Googla. "Ovečka" se s podpisem směnky vydává plně do rukou IFP a pokud ji nezaplatí, jak nastupuje soud a to sakra rychle.
Píšu poněkud odlehčeně, protože jsem zjistil, že seriózní přesvědčování podobných "lektorů" nemá smysl. Je to jakoby chtěl člověk přesvědčovat muslima, že Alláh neexistuje.
quido123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 16. 6. 2010 06:35

quido123:
přesně tak, nemá cenu se s lektorem dohadovat, musí hájit svého chlebodárce, ale jestli sis všiml, tak vždycky "odpoví" jen na něco a začne používat nesmyslná přirovnání.
Na otázku, proč jsou směnky splatné za tři měsíce, neodpověděl ...
Proč je ve smlouvě s IFP možnost do sedmi dnů odstoupit, ale ta padá, když zaplatí první pojistné na místě (což je prakticky vždycky, jak potvrdili všichni, se kterými jsem mluvila), proč nedostane člověk smlouvy domů na prostudování...
Proč se v dubnu vyměnilo vedení společnosti ... :?: :?: :?:
KaliH2O
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hergo 24. 6. 2010 09:24

Tak jsem se zaregistroval, protoze ma mama padla do ruky IFP, nastesti jsem o tom dostal info vcas a mel moznost si tady precist celou dlouho diskuzi a take jinde. Ano opet jsme nabyl dojmu, ze se jedna jenom o nejaky druh "letadla". Nastesti mama je tak duchapritomna, ze smlouvu sice podespala, ale jeste ji nevyprsela lhuta na vypovezeni a take nic NEZAPLATILA.

Je to obdobny princip spolecnosti, ktera chtela mou pritelkyni ulovit a vtahnout do reje pojistek. Puvodne se jednalo o FINANCNI PORADENSTVI, ale nez vas k tomu pustime tak nam sezenete ovecky na pojistkach. Po uloveni ovecek a uplynuti "zkusebni lhuty" zacinate opet s pojistkama, ALE s cistym kontem. Provize za puvodni zerou jinde.

Mam take vsechny papiry, ktere dostala. Pokud chcete videt jak vypadaji "ASI" nejcerstvejsi papiry od IFP dejte mi vedet a ja je sem prilozim. Samo, ze provedu korekce osobnich udaju.

Nechci hanit, kdyz jsem si toto nezkusil, ale pokud by jednani probihalo jako na podobnych seminarich (ze zvedavosti jsem jich nekolik prosel, od kosmetiky pres hrnce a az po pojistky) tak u IFP TAKE nemam co delat. Vsude se branili prostudovani smlouvy doma - v klidu a treba i s pravni pomoci. Poplatky chteli uhradit hned, jinak hrozilo navyseni poplatku (oproti puvodni cene - pri nepodpisu smluvy) za seminar konany v hotelech (zde se platil pobyt a neco malo za jidlo) a tak ruzne. Jeeeee a ty vyhruzky, ze jesti si smlouvu vezmu domu tak .................

PS: Pokud se nekdo zarazi nad datem registrace (i takove reakce jsem se docetl) a vstupem do diskuze az ted, vezte, jedna se velice cerstvy pripad a potreboval jsem zjistit vseobecny nazor a postoj vuci IFP. Moc obhajcu to, ale nema. U me maji palec dolu.
Hergo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 24. 6. 2010 10:31

Hergo: rozhodne ty lejstra priloz, aspon to bude i jako varovani pro potencialni "zakazniky". Udaje si samozrejme zcenzuruj.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hergo 24. 6. 2010 10:36

Tak je upraveno, tam kde se Vam zda, ze je neco vymazane tak se jednalo o rukou psane data potrebne pro sepsani. Tudiz jiste chapete, ze jsem je odstranil.
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Přílohy
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Hergo
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků