Binární opce

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod davidasis 12. 5. 2013 14:03

Zdravím Vás,
před nějakou dobu jsem našel na jednom foru zmínku o Binárních opcí.
Hledal jsem, ale jaksi nemůžu nikde moc najít zkušenosti a názory uživatelů, jestli je to tak výhodné, jak se řiká.
Chtěl bych si založit účet na Banc De Binary, ale napřed bych rád měl nějaký názor od někoho, kdo má s tímto druhem investování a obchodování zkušenosti ...

Předem děkuji za reakce :-)
davidasis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lemming 12. 5. 2013 19:46

Nejvýhodnější jsou instrumenty, kde je nejmenší přirážka k férové ceně. Tedy takové, které jsou obchodovány na volném trhu a mají co největší likviditu. Což opce od Banc de Binary nejsou.
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod davidasis 13. 5. 2013 14:46

Tak asi 24option.com ?
davidasis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lemming 13. 5. 2013 19:16

To taky není volný trh. To je například http://www.cboe.com
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod JarmilaN 18. 12. 2013 18:16

Zdravím, tak se s vámi musím podělit o zkušenosti (mimochodem nejvíc se o binárních opcí diskutuje asi na http://opcebinarni.cz/forum/). Nedávno jsem začala zkoušet binární opce, vybrala jsem si brokera Topoption, protože je v češtině. Jako první jsem obchodovala 60sekundové opce, ale ty jsou fakt drsné, není čas na rozhodování, jsou to nervy, návratnost je jedna z nejnižších, takže jsem nakonec byla ve ztrátě. Teď zkouším ty pomalejší opce, co maj návratnost 80 a víc procent, abych potřebovala co nejnižší úspěšnost. No a zatím nic moc, je to teda lepší, ale plácám se kolem nuly. Ale nemám na to pořádnej systém, pořád si říkám, tohle jsem měla obchodovat, tohle ne... Pořád si říkám, že přijdu na něco zázračnýho, ale asi bude lepší se soustředit na pravděpodobnosti. Ztráty prostě budou a jde jen o to, aby zisky byly větší. Pokud někdo má nějakej systém, sem s ním. :-))
JarmilaN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod H.G. 19. 12. 2013 18:59

Dobry vecer JarmiloN,
Budu velmi strucny, jiz delsi dobu se zabyvam tradingem a pokud nemate zkusenosti s realnym obchodovanim, tak bych vam na nejakou dobu doporucil "vyjit ze hry" se svymi penezi, dokud mate stesti a motate se kolem nuly jak vyse opisujete, brzy totiz nastane moment pravdy a ucet se muze spise obnulit. Z pocatku si spise zkuste nejake demo s realnym obchodovanim. Binarni opce bych srovnal spise s kasinem, nez s obchodovanim. V pripade "prohry" totiz ztracite celou "sazku" a v pripade "vyhry" je pravdepodobnost zisku vice nez 100% vkladu prakticky nerealna. Proto pri pravdepodobnosti uspesnosti 50 na 50 jsou vase sance na celkovy kladny vysledek malo pravdepodobne, je to prosta matematika. Pokud znate nejakeho brokera jaky dava vice nez 100% "navrch" pri "vyhre" tak nam sem dejte odkaz, bude to zajimave zpestreni k dalsi diskusi. Pokud mate radi takovou formu risku, tak se spise pomalu naucte realne obchodovat a vase sance na zisk znacne stoupnou.
H.G.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sstareccc 1. 12. 2014 10:36

Zdravím,
začal jsem obchodovat binární opce asi před rokem a půl, ze začátku jsem tomu věnoval opravdu hodně času, četl jsem různé knížky, většinou v angličtině a pak jsem testoval svoje strategie. Jak tu psal H.G. tak je to opravdu o tom si uvědomit, že bojujete proti brokerovi. Většinou máte výnosy kolem 75% - 80%, u TopOption pak na páru EUR/USD http://forbino.com/binarni-opce/topoption-recenze/ je 85%, vypočítal jsem, že při výnosu 85% musíte mít alespoň 65% obchodů úspěšných, jinak jste ve ztrátě. Já se ted už asi 2 měsíce držím na 72% úspěšnosti. Takže jako přivýdělek se to obchodovat dá, ale věnoval jsem tomu opravdu dost času, ale tak asi se to vyplatí do budoucna, uvidíme.
sstareccc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karel97 5. 12. 2014 19:53

Zdravím sstarce ta hodnota , kolik obchodu musíte mít úspěšných se dá přesne vypočítač a při výnosech u TopOption http://ibinarniopce.cz/topoption-recenz ... kusenosti/ , které se pohybují kolem 80%, tak se jedná o 55,55%, abyste na binárních opcí neprodělávali, ale ani nevydělávali. A s některými strategiemi, které můžeme naleznout na internetu nabízející 70% úspěšnost obchodů Vám určitě mohou přinést binární opce pěkný přivýdělek :)
Karel97
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PortfolioTrader 6. 12. 2014 09:54

Pane sstareccc, máte pravdu v tom, že binární opce obchodujete proti brokerovi, podobně jako když sázkař sází proti sázkové kanceláři.

Ale ten výpočet minimální úspěšnosti máte celý špatně, netuším, jak vám mohlo vyjít 65%.
Při výnosu 85% máte hraniční úspěšnost (breakeven ratio) pouze 54,05%.
Výpočet je: B = 1 / (1 + 0,85) = 1 / 1,85 = 54,05%
Vycházím ze článku http://www.jakobchodovat.cz/binarni-opce/breakeven-ratio-minimalni-uspesnost. Pan Karel97 to počítá tímto způsobem pro nižší výnos, 80%, a správně mu vychází plus minus 55,6%.
PortfolioTrader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maniacpro 23. 12. 2014 14:38

Tak problém to zase tak velký není. Stačí si pořádně zjistit, kde binární opce obchodovat. Já osobně jedu již několik týdnů přes TopOption, a evidentně nejsem jediný, v diskuzi zde již tento web párkrát zmíněn byl CENSORED/ - . Je v češtině a navíc je pod plným dozorem ČNB, což je alespoň nějaká záruka důvěryhodnosti. Jinak všem, kdo chtějí s BO začít doporučuji se obloukem vyhnout ZoomTraderu. Zagooglete a zjistíte, jaký svi*árny dělá svým klientům ... Tak bacha na něj.
Maniacpro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AlphaD 31. 12. 2014 17:16

Při šanci 1:1 je zisk na bin. opcích max. 85%.
Při šanci 1:1 je zisk na RULETĚ v kasínu 97%.

Lidi, přemýšlejte a počítejte než začnete "investovat" nebo "obchodovat" (proti brokerovi).
Člověk, který nepochopí kde je možné vydělávat a kde ne, tak ten si nezaslouží žádný zisk.

2 sstareccc:
pokud máš 72% úspěšnost obchodů, tak neváhej a obchoduj na opravdové burze a ne u "pseudobrokerů" kteří mají s opravdovým burzovním brokerem společný jen ten název.
Canon EOS 550D; Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS; Canon EF 50 mm f/1,8 II
AlphaD
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Calster 12. 3. 2015 13:20

Ahoj lidi, já binární opce obchoduji už cca 3 měsíce a za každý měsíc jsem byl v plusu zhruba 200-300 dolarů. Obchoduji binární opce po 10 dolarech a na půlhodinové intervaly. Našel jsem výbornou stránku http://www.binop.cz, kde jsem se dozvěděl vše o brokerech ( kde obchodovat), jak obchodovat a jaké používat strategie...V případě dotazů je na webu i online support a na moje emaily mi reagovali do 24 hodin. Všem začátečníkům opravdu web http://www.binop.cz doporučuji :). Hezký den Daniel
Calster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SUM1WIM 12. 3. 2015 21:59

Kdyz se vam tak dari, zaplatte si reklamu a nespamujte s ni tady forum.
SUM1WIM
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pgawron77 11. 4. 2015 09:03

Pane Calster, moc nevěřím že se vám s binárními opcemi na začátku tak daří. To je spíš náhoda a pokud jde o doporučení webu tak všem doporučuji http://forbino.com/binarni-opce/. Nikde vám tam nikdo neslibuje, astronomické výdělky a je tam vše, jak je ve skutečnosti. Mě dost pomohl jejich průvodce http://forbino.com/binarni-opce/pruvodce/ . Je to tam vše polopatě vysvětlené.
Takže až přijde domů z práce a odhodíte lopatu, můžete se na to po lopatě podívat :D. Dělám si srandu, ale pochopí to asi i Franta zedník s lopatou ;) .
pgawron77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renatacerna 4. 6. 2015 09:35

Ahoj, ano binární opce je jednoduché pochopit a pochopí je opravdu každý. Obchodovat binární opce, to je něco jiného, to nedokáže každý. Myslím dobře obchodovat profitabilně, prostě tak jak se by měl. Já se o binární opce zajímám skoro rok a pul a pořád se učím spoustu nových věci, které jsem ani na začátku nevěděla, že existují. Nedávno začala obchodovat i moje kamarádka, která s binárními opcemi neměla žádné zkušenosti a už se jí vcelku daří :)) Říkala mi, že se řídila podle tohoto návodu, který jí od začátku pomáhal. Asi to funguje, když se jí daří. Já nyní obchoduji u brokera High/Low, který nabízí 100% zhodnocení obchodu, to znamená, že vsadíte 100 dolaru a máte dalších 100 dolaru, to je dost pěkný. A navíc nabízí 50 dolaru cashback, takže když prohrajete 50 dolaru, hned vám je vrátí.

Přeji hodně štěstí. Renata o<:) o<:) o<:)
renatacerna
Kolemjdoucí

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků