Roztrhl se pytel s MLM? Amway,Nuskin, podnikejprofi a jine???
Ahoj všem. Milé holky, ženy asi vás tu bude většina, že?
Vím že MLM jede už X let všude po světě i v ČR.
Byl jsme soloven před X roky, minulý rok a i nyní.
Ani to nestíhám…
Firmy kde kupujete členství a jste dle mého placení za nové členy a platíte si školné abyste mohli dělat,,trading a má to různé příchutě mlm,,
Až po klasiku, kdy mě byl nabízen Amway byl jsem párkrát dotlačen an jejich akce v sále bylo snad X stovek lidí a všichni věřili že zbohatnou.
S Amway zkušenost nemám, něco jsme viděl na školení, něco četl, slyšel a viděl vide ale nedokážu posoudit…
Aktuálně mě byl nabízen Nuskin. A všiml jsem si že ohle frčí nejen hlavně u žen ale u mladých žen ideálně nastávajícíh maminek nebo těhc na mateřské.
Byl mě nyní nabízen podnikej profi a vypadá to na Nuskin.
Je to nějaký projekt lidí kteří po registraci nabízejí Nuskin.
O Nuskin jsem si něco zjistil pro někoho super produkty pro jiné průměr…
Máte někdo zkušenost s touto skupinou nebo Nuskin?
Jakf unguje takový byznys? Registruju se asi pod někým to znamená má za mě provozi je o tak? Registrace Nuskin
obávámse abych se neupsal k něčemu a něco neplatil ale dle podmínek co čtu to vypadaá docela v pohodě…
Ale jak funguje ten byznys pořádně nevím, oni prý nějak zašttují esho či franšízu.
Má někdo zkušenosti a může se podělit jak funguje tento byznys a dá se něco vydělat nebo je to práce na plný úvazek?
Byl jsem rozhodnut to zkusit, ale po nějakých článcích a videu na yt ze zahraničí jak to funguje nevím…
https://www.nuskin.com/…filiate.html
Chápu registraci, tohle je,,podpis smlouvy,, ale proč musím dát i č. občanského průkazu, alespoň že nechtějí rodné číslo.
Uvítám jakékoli info, zkušenosti, rady, tipy iděálne z reálného světa nikoliv slyšela jsem od sousedky že její kamarádka…
Děkuji Petr.