Konspirační teorie o podplacenosti všech jsou už opravdu trapný. Žádný důkaz, jen čisté pomluvy, pomluvy, pomluvy a pomluvy.
Blogy s nespokojenými mají stejnou nulovou vypovídající hodnotu, jako blogy se spokojenými. To si může napsat kdo chce a velmi často píše jeden člověk za více smyšlených lidí....o tom by mohl bestmen vyprávět.
A pánové....diskutujte o něčem, čemu rozumíte.....je vidět, že jste v životě neměli Amway výrobek v ruce. Tvrdíte že je drahý a nevíte vůbec, co stojí a jak se dávkuje. Takže Dish Drops má oficiální ředění 1:4, většina lidí ale ředí 1:9, protože to bohatě stačí. Tzn.že při ceně 197,- je oficiální cena za 0,5 litru 19,70, ale pro většinu uživatelů 9,90. A takto se dá vyvrátit většina pomluv o cenách. Jasně....nebudu srovnávat hrnce iCook s hliníkovým rendlíkem a pravé italské těstoviny s Euro shoperem za 6,-Kč, ale to většina inteligentních lidí nedělá. Kdyby jediným měřítkem při nákupu byla cena, tak nemůžou přežit na trhu značky jako Coca Cola, Mercedes, Jar, Dior, Adidas atd. Lidi by nakupovali jen na tržišti u vietnamců to nejlevnější a jezdili Dacii......ale tak to prostě není.
Takže tímto bych ukončil debatu o tom, že Amway výrobky jsou drahé a neprodejné......to že si tenhle názor od sebe přejímáte mezi sebou aniž by jste znali pravdu je dost typické, ale zkuste si přiznat pravdu, že to opravdu nevíte.
Ale protože dávkování jsem tu již jednou yowiemu vysvětlil a on si pořád mele svou, i když tady je ta matika tak jasná a prostě se nedá nijak popřít a on jí prostě ignoruje, tak vidím, že to opravdu nemá cenu. On tu bude vydávat jako důkaz svůj vlastní článek a bude stavět svou argumentaci na údajné podplacenosti oficiálních autorit.
yowie,když tedy chceš sledovat historii nějakého amwayáka, tak Ti dám svou. Zaregistroval jsem se daleko po začátku firmy v ČR, po 3 letech jsem byl 15% a po pěti letech platina. Na české poměry pěkné příjmy....není tedy pravdou, že to nejde. A to že mi to trvalo tak dlouho, je moje vina, protože jsem se opravdu dost flákal......kdybych měl takovou morálku v práci, tak mě vyhodí za týden.
Na výrobky mám zákazníky ( asi 10) a nakupují i ti lidé, kteří byznys přestali dělat....většina neaktivních si tedy ponechala licenci, aby měli nižší ceny na nákup, ale i ti, co licenci neobnovili si stále nakupují. Dokonce i ti, co se přestěhovali do zahraničí, si tam licenci pořídili znovu, aby mohli nakupopvat.
Kdybys nebyl srab, tak Ti některé klidně osobně ukážu....ale to Ty se bojíš....Ty si radši necháš pomlouvání po netu a před jasnými důkazy se schováš.
A hlavně, Yowie, jsi ubožák, protože urážet Prof.Jindru a tvrdit, že nic neví....to jsi už fakt přehnal. Kde vůbec bereš tu drzost něco takového tvrdit? Jsi chudák, když neumíš na jasný argument udělat nic jiného, než pomluvit jakoukoliv autoritu tím nejstupidnějším a nejslabošským způsobem. Ono Ti už nic jiného nezbývá, co?
Místo keců na netu sem do ČR dostaň toho Fitzpatrika a tam budete moci oba předložit své důkazy. Keců bylo dost. Takže teď se předveď a dostaň ho sem.
PS. Končím s touto diskusí...je nekonečná a nemám na ní čas. Nikam nevede. Jestli mi chceš něco sdělit, jsem na http://www.amway-fakta.cz Protože diskutovat s někým např.o ceně, když ani neví jaká je, mě fakt neba.
PS2.
Todle jste ještě jistě nečetli
Bývalý vrchní návladní státu Kansas Robert Stephan o Amway
http://www.amway-fakta.cz/byvaly-vrchni ... n-o-amway/
Profesor marketingu Dr. Charles King o MLM
http://www.amway-fakta.cz/profesor-mark ... ing-o-mlm/