Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
caprighia píše:SP: však jsi to sám dokázal výpočtem Kč/dávka...tak se můžeš zasmát (nejvíc v tomto století) sám sobě...
caprighia píše:Dá se někde sehnat jedna dávka toho pracího zázraku ? Asi si udělám vlastní test prášků....pro zajímavost. Třeba od nějakého uživatele (koupím za 15 Kč)
caprighia píše:Tak aby se to SP lépe poslouchalo - prášek amway je stejná láce jako podobný konkurenční, např. persil či ariel. Závěr - nejdražší kvalitní výrobky na trhu jsou stejně levné jako amway. O amway jsem se dozvěděl od SP, celkem obšírně. Dobrá. Objednávám u Vás (SP) jedno balení prášku. Provedu test (zdokumentuji) tohoto versus persil, versus něco ze střední cenové hladiny versus něco noname za pár kaček. Pokud bude alespoň +- jako persil (pokud máte něco proti této značce, dám třeba jiný z dražších), balení si ponechám a otestuji třeba něco jiného. Výsledky popravdě zveřejním. To je fér ne ?
caprighia píše:Apropo, zajímají mě MC ceny. Kdyz budu přeprodávat Ariel, tak ho budu mít také levněji...
caprighia píše:Mě se líbí argumentování citacemi z "renomovaných" časopisů, psaných "špičkami" v oboru atd....Díky největším "esům" v oboru zaplatí teď daňoví poplatníci pár miliardiček, že...No a pro pohodlí nákupu fakt nemusím poskytovat audienci člověku, který v kravatě (snad aby vypadal "solidně")chodí po bytech a nabízí zázraky (ať to jsou vysavače - pardon "čistící systémy", hrnce, pojistky či voňavky a prášky) Jednak nerad pouštím podobná individua přes práh a jednak si rád vybírám zboží sám, uvážlivě, bez nátlaku a ohledu na výrobce. No a kdybych opravdu nechtěl jít pro prášek do marketu neb drogerky, objednám na netu a je to taky až u nosu. A bez zbytečné tlupy roznašečů, které je nutno živit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků