Anonymous píše:Drahý Soptiku21,
pokud si můj příspěvek znovu přečtete, zjistíte, že nebyl adresován Vám, ale oslovoval jsem pana SP nikoliv Vás, o váš názor jsem nestál, protože jenom tlumočíte to, co jste slyšel na seminářích a sezeních.
Vstupní náklady? 6000,- ... no myslím, že je to míň, pokud se nemýlím...před rokem to bylo něco kolem 2800, a knihy si nemá cenu kupovat, kazety taky ne, semináře jsou k ničemu. Jsou to zbytečně vyhozený peníze a knihy se dají půjčit.
Teď si spočítejte...2800,- reg. telefon + co vím já, tak se šlo sednout a pokaždý si dáte něco k pití, kdybyste takhle měl obden přichystaného člověka...a vezmete v potaz, že ještě každýho nepřemluvíte, aby se přišel podívat na informační schůzku, tak náklady jsou taky někde jinde. O tom prostě dikutovat nebudu, nemám tolik času.
K tomu co jste napsal, jsou to pěný smajlíci. Jestli se nemýlím, tak vy tento druh podnikání taky děláte už nějakej ten pátek. A na jaký jste úrovni? Dostal jste se aspoň na 9%?
Za jeden měsíc 15%? U nás v ČR, udělá nyní? Jo možná když se pan Roman Čížek , když začínal dostal za 3 měsíce na 21%.
Vaše statistika nic nedokazuje, možná byste si o tom měl promluvit s SP, aby Vám vysvětlil, jak to doopravdy funguje? Ale ne v roli podnikatele, ale v roli obyčejného člověka.
Nemáte názor, a pořád dokola ta samá písnička, kterou Vám řeknou ti chytří,kteří jsou nad Vámi.
Neuražte se, ale já Vám řeknu, jak to funguje:
Je potřeba chytrýho člověka, kterej si dokáže sehnat sádo volů, kteří na něj vydělávaj a hltí je kravinama. O tom, jak se stanou stejně bohatými jako on.
Z toho vyplývá, že o tomto obchodě se budu bavit, tak akorát s SP, když bude ochotný a rozhodně ne s Vámi, ale jinak proti Vám nic nemám, dělejte si váš obchod,využívejte si svého času jak chcete, mějte názory jaké chcete, je to vaše právo. Ale nepleťe se do věcí, který se Vás netýkají.
Díkyi/quote]
Nemusite mi za nic dekovat, radeji si vy sam prectete svuj vlastni prispevek, kde pro SP byla adresovana 1. veta ve ktere ho chvalite.
Prectete si laskave ty dalsi vety:
Docela mě to zaráží, že tu je určitě hodně moc lidí,kteří pořád někoho poučujou, ale v podstatě nic nedělají.
Jen tak pro ostatní, sice jsem tu nebyl už tak 3 měsíce, ale udivuje mě, že se ještě dokážete neustále bavit na téma Amway, pamatuji si, že jste tu jednu dobu napadali SP, a ještě asi další dva členy z Amway týmu:-), jestli to tak mohu nazvat.
Nejlepší je na tom to, že nadáváte lidem, kteří tu firmu nezaložili ani neurčují pravidla obchodování, či způsob bodového systému natož výplatní systém. Jen bych Vám chtěl připomenout, že jsou to úplně obyčejní lidé, jako vy nebo já, kteří se prostě včas zapojili do Amway systému, makali a vydělávají na tom peníze.
Radim se mezi ty "asi dalsi dva cleny"
A vase trvrzeni o 15% za dva roky uz vam fakticky vyvracet nebudu, ale plati to, co jsem napsal: "Nekdo za 2 roky 15% a nekdo diamant"

Kazdej pekne podle svych schopnosti....,cimz mi ledacos o Vas rikate...
Jinak registrace v nasem skolicim systemu stoji 5425,- a obsahuje produkty v "hodnote" 100 bodu...
V jednom mate absolutni a nevyvratitelnou pravdu:"Ja opravdu NEMAM NAZOR!" -ten mate mozna vy
Kdyz bychom se meli bavit o dalsich nakladech (kazety, knizky, seminare)Tak jsou to prubezne investice o kterych uz tu nekolikrat SP mluvil a mluvil take o tom, z ceho se tyto "naklady" daji hradit. Takze kdyz uz za sobe "rovneho" povazujete jen SP a jen s nim se o tomto obchode budete bavit, tak alespon ctete ty jeho prispevky!
Ano 9% uz jsem a co vy?