Mimochodem, vcera vysel na strankach dreamlife.cz zajimavy clanek o zakladatelich firmy Amway:
http://dreamlife.cz/svet-uspesnych/podn ... ml?id=1030
Matik: Poslal jsem Vam zpravu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
pestounka píše:Pane SP,kdyz rikate A,nezapominejte na B.On totiz synteticky glutamat neni prirodni.A to telo,potvurka to pozna.A vy to vite.Krasne je to popsano v knize Navod na preziti pro muze od Mudr.Igor Bukovsky.Najdete na internetu - glutamat sodny-umely orgasmus jazyku.Je to na strankach http://zdrava- vyziva.doktorka.cz.Je to sice mimo ramec teto diskuze ,ale kazdy si muze udelat nazor na pana SP.Jak rikam-spousta vedomosti,ale kdyz prijde na vec,tak ucel sveti prostredky.To,co jste napsal o materskem mleku jen dokazuje,ze se prirodni glutamat od umeleho ,co do vstrebani organismem, velice lisi.
pestounka píše:Diky Soptiku 21,presne tak to bylo mysleno.
pestounka píše:Tak ted jsem pro zmenu jako agentka nejake pidi firmy?A proc?
pestounka píše:Pane SP,vy mate myslim bujnou fantazii.Tim,ze jsem nechtela uvest nazev firmy,jsem se snazila zabranit jejimu napadani z vasi strany,ale vy to dokazete i s tim,co vubec neznate.
pestounka píše:Oproti Artistry je to mala firmicka a nema zadne agenty ,ani nasazene lidi.
pestounka píše:Pane SP.vzdyt vy jste si vymyslel uplnou story na tema nezname firmy.Vzdyt vy uz vite vsechno,vcetne toho,kde podvadeji!
pestounka píše:Vy mate doma tu kristalovou kouli,ze jo?A bude asi pekne nakrapla.Ja bryle nenosim a vy?To jen,kdyby nebyla chyba v kouli...
pestounka píše:Nema smysl se tady hloupe napadat.Rovneho vysvetleni obsahovych slozek kremu Artistry se tady nedockame.Pekne ,jak to jde poporadku ve slozeni.Tak se podivejte kazdy sam,koho to zajima.Slozeni meho regeneracniho oleje(pouziti misto kremu).POUZE PRO POROVNANI:Rostlinny olej brutnakovy,jojobovy,pupalkovy,z psenicnych klicku,bambucky olej,bulharsky ruzovy olej,olej z andske ruze.
Tot vse.
pestounka píše:Soptik to rekl,presne,jak to chapu ja a podle toho,na jaky prispevek reagoval,se tak mohu domnivat i nadale.
pestounka píše:Nejednalo se tu o karcinogenitu ,ale vstrebatelnost prirodniho a umeleho glutamatu.A ja to myslela,presne jako Soptik.
pestounka píše:I s tim vitaminem C a citronama.No a vy zacnete o kiwi-to vi prece kazdy,ze ma vic cecka.To mel byt jen priklad.
pestounka píše:Slozeni meho regeneracniho oleje(pouziti misto kremu).POUZE PRO POROVNANI:Rostlinny olej brutnakovy,jojobovy,pupalkovy,z psenicnych klicku,bambucky olej,bulharsky ruzovy olej,olej z andske ruze.
Tot vse.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků