Myslela jsem to jinak, sponzor dal do placu programy, které podle názvu znám a jen jsem si diktovala co bych například vyžadovala u kapitálového životního programu a podle toho sponzor určoval program, který byl nejblíže mým požadavkům.Možná jste si všimly, že spolupracovníci zfp nemají tak vysoké provize jako agenti, asi kvůli tomu, že se musí provize kouskovat, v tom je právě ta síla MLM kdy šikovní spolupracovníci na tom těží. Potom nechápu ty kteří tvrdí že ZFP má dražší programy, vždyť to není pravda. Dívaly jste se na Investiční životní programy? Za správu fondu 0Kč, mimořádné pojistné 0Kč běžné pojistné jen 2.5% z ročního vkladu, to stěží najdete někde jinde jestli vůbec jinde něco takového je.Proto jsem změnila názor na ZFP.
Nemyslela jsem B150 protože ta se na pobočkách asi ani nesjednává, ta byla určena pro ZFP která se nahradila pomalu jednou tolik méně nákladným investičním programem B350 od stejného partnera. Myslela jsem T150 kdy mi na pobočce nechtěli říci více informací, moje kamarádka je agentka která měla více informací.
Mamca13 Provize vracíte jenom když nemáte programy min. 1-2roky. Pak provize už nevracíte, ale nechápu proč by je měly rušit:pozor Stále mám dynamik stejně jako každý druhý člověk, uvědomuji si, že to zrovna není dobrý program, ale sponzor mi poradil počkat, končí mi to už příští rok a budu ráda když dostanu to co jsem do toho vrazila

Pak mám úrazovku od koop 777bonus. To mi sponzor pochválil, dále penzijní připojištění od české pojišťovny kdy na základě informací o novém PP Aegonu, využiji možnosti převodu. Pak můj přítel má dynamik plus kdy si bude pojistné snižovat, dává tam nesmyslnou částku 2500Kč do konce mu chybí 2roky

. Bohužel stále nemám sjednané programy od ZFP kvůli mě, kdy jsem se nemohla sponzorem sejít. Ale vypadá to, že si vše udělám u Aegonu a to investiční program( balíček), důchodový program a životní program a převedu i PP. Stavebko je jasné Wustenrot . Přítel se spokojí s dynamikem a bude tak trochu přispívat do CONSEQ

Ještě si budu dělat úrazovku od Koop, jsem nešika tak ji asi budu potřebovat 500tis. smrt úrazem, trvalé následky až 4000 000Kč a tělesné poškození 125tis. za 435kč/1měs.Možná se někdo diví proč tolik programů, nebudu Vám psát že se chci zajistit po všech stránkách, to chce asi každý, ale když jsem se dívala na ty určité náklady jednotlivých programu, tak to zhruba dělalo tolik jako u zmiňovaného dynamiku u mého přítele který dává nesmyslnou částku.