Nic proti pánové, BMW vlastním už 2roky

Tehdy jsem ZFP ještě pomlouvala, je mi moc líto. Z učebnice ?? To je zajímavé, když je někdo zkušený tak se Vám to nelibí a píšete, že si vše dohledal na internetu, říkal mi to můj sponzor, ale ne dnes ani včera, chápete?Pokud člověk tady blábolí blbosti, tak to svádíte na špatné školení

Ja chápu, že tuhle společnost nesnášíte, ale mě se zamlouvá

Když se tak dívám tak můj sponzor by vás dal levou zadní, jestli si myslíte, že mu volám každou chvilku kvůli každé blbosti, tak se hodně pletete, můj sponzor nemá jenom mě, já jsem malá rybka a jsem ráda když si na mě udělá čas

Budeme se potkávat jenom na poradě, já totiž nejsem aktivní spolupracovník, jak si někdo může myslet. Hodně o tom přemýšlím. Jestli mi to bude o pravdu sedět, zatím se mi vše líbí. Teď záleží jestli se na mě sponzor nevykašle, kvůli mému pasivnímu přístupu

Já jen tak aby se vědělo. Možná máte pravdu a místo zdržovačky na internetu bych měla nasázet aspoň 5 PZ denně tak jak to u mého sponzora chodí. Kdo to nedodržuje, tak ať potom nebrečí a naopak, kdo to dodržuje tak nechodí jako já na tyhle debaty a mají se dobře. Už si s toho trošku dělám srandu, omlouvám se, ale jste někdy hrozně srandovní. Raději mě opravdu poučte. Raději bych řešila jiné věci, než vaše směšné poznámky

Třeba co nevím je, jestli se u IŽP první dva roky (PJ) načítá výnos. To opravdu nevím

sponzora uvidím zítra, ale možná bude někdo rychlejší.