Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Janul píše:... životní plány jdou nastavit pouze u klientu, kteří na to mají. Průměrný plat v ČR je 23 000Kč. Jenomže kde??? Tenhle průměr dělají boháči, proboha většina lidí je ráda, že vůbec dýchá. Jak jim chcete nastavit životní plán, když si mohou měsíčně odložit max. 1800Kč ?????
Janul píše:... je to ekonom, analytik a spolupracoval ve 3 finančních společnostech.
Janul píše:...Když mluví tak, mu rozumím každé desáté slovo.
Janul píše:...Žádné informace z internetu, ale z odborných přednášek.
Janul píše:... jeho nejoblíbenější téma je, co nám banky skrývají.
Janul píše:... Taky se hodně vyzná, investování přes forex, sám to nedělá, jak říká není všechno tak jak vypadá, různé společnosti které Vám nabízejí krásné měsíční zhodnocení, mají určitý háček.
Janul píše:...Ve svých 20letech vydělal první milion a to legální cestou a navíc byl ještě studentem . Nikdy se nezabýval lidmi kteří zabijí sny. Dnes vlastní přes 16nemovitosti různých typu. Chtěl jít kdysi i na právníka, ale už tehdy si uvědomil, že právníci v ČR nemají moc zajímavé výdělky.
Sponzor je někdy považován za synonymum mecenáše, na rozdíl od něho ale klade sponzorství v současnosti velký důraz na marketingový přínos pro sponzora, především pokud jde o jeho zviditelnění.
Když mluví, tak mu rozumím každé desáté slovo.
Mluví odborně a já jsem nevzdělanec.
Janul píše:Znalosti a zkušenosti předává dále. Jsou, ale věci které nám neřekne, jsou to věci které by ovlivnili naší práci, místo práce, by jsme do všeho šťourali. Jenom by nás to brzdilo. Určitě mi rozumíš. To máš jako na přepážce, ti nevědí pomalu nic, protože by je to ovlivňovalo. Už tak nám sponzor říká spoustu věcí které by nám říkat neměl. Jsou to věci které v terénu uplatňuji a opravdu to hraje svoji roli. Kdyby nám začal vysvětlovat, na jakým principu jsou stavěné banky a začal by vysvětlovat celkový systém finančního trhu, tak by se nám za prvé nafoukla hlava a za druhé jsou to věci které jsou pro nás nedůležité. Říkal, že až se vypracujeme, tak není problém o takových věcech mluvit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků