Petr1968 píše:Proč pozitivní? Je opravdu pozitivní,nebo nuceně pozitivní?![]()
Nic nuceného to není, pozitivní určitě bude, my mu udělali radost a on si toho váží. Přeji dobrou noc.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Petr1968 píše:Proč pozitivní? Je opravdu pozitivní,nebo nuceně pozitivní?![]()
marvertin píše:Slavek69 píše:Pro svobodu se musí něco udělat.
To je protimluv, když se něco musí, tak to není svoboda. Je to podobné, jako když se řekne "živá mrtvola" nebo "obrovský trpaslík".
marvertin píše:Vy to fakt asi nikdy nepochopíte.
marvertin píše:Takže SP svoje příjmy nezveřejnil. blablablablablba
SP píše:Vy si myslete, co chcete. Co si myslite Vy, je mi vcelku ukradene. Pokud si myslite, ze jen kvuli Vasim provokacim pred Vami ted "udelam stojku" a vysypu tu ze sebe anonymnim pisalkum vse, co se tyka meho soukromi vcetne majetkoveho priznani, tak jste asi opravdu padly na hlavu.Obzvlaste, vezmeme-li v uvahu, ze prijem Vasich downline neni zavisly na Vasem prijmu, takze muj prijem jim nerekne nic o tom, kolik budou brat oni. Mohou brat podstatne mene nebo treba podstatne vice (ano, v MLM to mozne je), nez ja. Neco jineho ovsem je, znat potencial tohoto obchodu. A prave tuto ulohu plni Dexterovy seky, ktere jsem uvadel jako priklad toho, ceho je mozne v tomto obchode dosahnout, aby si lide mohli udelat predstavu, jaky prijem je mozne si vytvorit. To byl jediny duvod - ten jste ovsem Vy nepochopil.
Pokud se tyka Vaseho navrhu, abych Vas "motivoval", verte mi, ze neni mym cilem Vas tu motivovat, kvuli tomu tady nejsem. Nejsem totiz blazen, abych se pachtil s nemoznostmi. Ja tu jsem proto, abych Vam zabral co nejvic z Vaseho volneho casu.Nejsem zlomyslny clovek, ale Vam to ze srdce preji, ze tu zabijete zbytek sveho zivota, aniz byste za to dostal jedinou korunu.
![]()
![]()
Takze ted bych mohl opravit sve tvrzeni, ze na MLM nejde prodelat. Jde, ale musite byt dost hloupy na to, abyste byl ochoten jej kritizovat, protoze pak zadarmo stravite na diskuzi cely zbytek zivota.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V teto souvislosti nemohu nevzpomenout, jak nas nekdo obvinoval, ze clovek v MLM muze ztratit cas, ktery by jinak mohl venovat vydelavani penez. Jak je videt z techto diskuzi, pro odpurce by to nemel byt tak velky problem, vzhledem k tomu, ze se svobodne rozhodli zde stravit (narozdil od zastancu, kteri za to berou penize) hodiny a tydny neproduktivniho casu. A to vse jen proto, aby sami sobe "dokazali", ze udelali dobre, kdyz to vzdali, prip. ani nezkusili.
A BTW: MLM delam pres 12 let, ne 10.
Petr1968 píše:SP datluje: Ty za to bereš prachy? Ty se máš. Jak říkám Finexpert je reklamní vlákno ekonomických sekt.Zadarmo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků