Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SP: Ono to ale take muze byt uplne jinak. Mozna by stalo za to, poslechnout si i nazor druhe strany. Takhle je to jen o tom, ze jedna znama ma kamaradku a ta ji vypravela...
Slavek69 píše:SP, nesoudím vás, protože vás neznám a možná opravdu děláte to, co píšete. To by bylo v pořádku. Možná, kdyby bylo v Amway více takových, získalo by zase kredit seriózního MLM, ale bohužel tomu tak není a pak se děje to, co popisuje marvetin a jemu podobní. Nemyslím si, že by lhal, protože s podobným přístupem jsem se v souvislosti s Amway, setkal také.
Slavek69 píše:Nic nelze generalizovat, s tím souhlasím, ale kredit Amway je natolik pošramocený, že vy sám to asi nespravíte. Byly doby, kdy si lidé s HerbaLife nosili v tašce (kufříku) papuče a u zákazníků se přezouvali, jako by byli u sebe doma. Když to na mne jeden vyzkoušel, rovnou jsem ho vyhodil.
Slavek69 píše:Výrobky Amway jsem vyzkoušel osobně. Je to již dlouho, ale přece. Netvrdím, že jsem s nimi byl nespokojený. Jen cena mi nevyhovovala. Zdálo se mi to přeceněné. Postupně jsem si na trhu našel adekvátní náhradu v podobné kvalitě a podstatně levnější. Člověk když hledá, tak najde.
Ale pochopil, jen zde už bylo tolik OT, že jsem považoval za zbytečné příspěvek zobecňovat.SP píše:Ona to take mela byt diskuze o MLM obecne, to jen marvertin to nepochopil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků