wesloo: tomu rikam opravdu argumentace na urovni. Takze ja i vsichni v systemu jsou "pitomci" (viz. tvoje veta: "profitujete na získávání dalších pitomců do té vaší pyramidy"). Je mi jasne, ze jakmile clovek prestane mit argumenty, tak se uchyli k nadavkam, tak uz to bohuzel na forech chodi.
Mas-li pocit, ze po 6ti tydnech, co jsem v systemu, jsem na vrcholku pyramidy, tak je to v tom pripade zvlastni pyramida, kdyz uvazim, ze firma bezi rok a pul. Musim te opravit, ja nejsem zakaznik, ja jsem obchodni zastupce, tzn. naprosto stejna analogie jako u pojistovaka, ktery sepisuje smlouvy a pote je za to odmenen. Zdali tuto odmenu vyuzije na zaplaceni sve pojistky (tzv. zapocteni ceny), pripadne si necha preposlat na ucet a pote jej zdani je snad jiz jeho vec, nemyslis? Takze tvuj vykrik o tom, jak mi pitomci plati ucty je naprosta demagogie a ucelove tvrzeni.
Zdroju jsem ti poskytl vice nez dost, nemohu za to, ze jsi bud alternativne inteligentni, pripadne neumis pouzivat internet (google, ARES, CTU, aj.). Kdybys projevil trosicku snahy, stacilo zalistovat par stran v diskuzi zpet a mohl sis precist i veskere smlouvy atd.
PS. jsi schopen argumentovat i v realnem zivote, nebo je to pouze o tom, jak si "velky" na internetu?