[quote="Slávek";Vzhledem ke spekulantům budou zřejmě v dohledné době nejlevnější telefony zdraženy na 200 voxů a ani se nedivím.e/quote]
Spise levne telefony po rozdani nebudou (ET tyto Nokie prestal nabizet). Tzn., ze novy clovek napriste dostane 1 telefon az ke 3 SIM (nyni muze mit 3 tel. ke 3 sim).
A je to mozna lepsi, takhle si nekdo muze spocitat, ze si vezme 3 SIM, da je do supliku a ty 2-3 telefony proda v bazaru a stejne na tom vydela.
Primarne jsem to myslel tak, ze jim ty Vox pujcim (nabizel jsem to jen zakaznikum tj. ne uplne cizim) a oni je vrati, az budou mit, to je spatne? (do konce rijna nemuseji, aby se vahavci rozhoupali, pak uz stejne low telefony nebudou viz vyse).
A take trapny pocit, ze za "ne dostanu 100 VOX"

Osloveni drive ci pozdeji pochopi, ze pokud chteji levne volat, je to hodne vyhodne. Natoz kdyz uz to zacinaji kopirovat mene vyhodne jine skupiny.
satan-Ad desky, notebook, to je dobre vymysleno, no sam si rikal, ze mas lepsi
Podstatne vic stoji nekoho premlouvat, za posledni 2 dny jsem mmj. resil 2 takove lidi a jednomu to prede mnou durazne zakazala manzelka (zrejme ma posledni slovo:-), druhy chtel data a nechtel telefonovani, jako nemuzu s nim travit pul hodiny a vysvetlovat 10x, ze i kdyz k datum pripocte parkorun pausal, ze to porad vyjde o par stovek vyhodneji, nez ma jeho kolega
Vazne si myslis, ze kdybych byl na skoleni, ze bych dokazal temto lidem lepe podat, resp. presvedcit? Tito lide uz budto nekde naleteli na letadlo (v teto republice ma asi kazdy v rodine nekoho, kdo prisel o uspory v bance, fondu nebo skoncil v letadle) anebo nevedi co chteji anebo maji iq... to znamena ze vetsi sance je to doporucit nekomu, kdo to neresi a nemusite mu to hodinu vysvetlovat nebo presvedcovat.