Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vpe píše:pokud je mi znamo, duvody vylouceni jsou veskrze jine, nez tento, jsou primo vypsany v OP
S474N píše:marvertin: netusim z jakeho ceniku citujes, protoze v aktualnim, co jiz plati nekolik mesicu nic podobneho nevidim.
S474N píše:A co se tyce vyhodneho telefonovani - i kdybych jenom volal, tak realne usetrim minimalne 40-50% z cen puvodnich faktur a to me osobne prijde jako sakra dobre. Samozrejme, pokud provolas 50 Kc mesicne, tak se nemame o cem bavit
marvertin píše:A to, že vůbec ecistuje poplatek za zrušení účtu, je nehoráznostproletáři všech zemí…
Rop píše:me to tu prijde jako kdyz se nekdo rejpal v podmínkách mBank a přitom se nepodíval, že ve své bance v podmínkách je to samé![]()
?l/quote]
Ten samej?Rop píše:Každopádně co za těch 1990 Kč všechno mám? Respektive jak moc musím volat aby se mi to vyplatilo oproti normálním operátorům?p/quote]
marvertin píše:Pokud nedostojím závazkům, ke kterým jsem se zavázel ve smlouvě, má druhá strana právo na odstoupení od smlouvy. Dle občanského zákoníku.h/quote]
LOL, obcansky zakonik? Ty mas pane opravdu dost.marvertin píše:Zapomínáš na vstupní poplatek 1300 Kč, ten se musí také připočítat. Proč vůbec nějaký vstupní poplatek existuje? Aby odrazoval zájemce?a/quote]
Jakych 1300? Je to 1000 Kc + DPH, takze celkem 1190 Kc. A v teto cene si muzes vzit az 4 SIM a az 4 mobily (Nokia 6070). To uz je trosicku nepomer, ze?Rop píše:Každopádně co za těch 1990 Kč všechno mám? Respektive jak moc musím volat aby se mi to vyplatilo oproti normálním operátorům?p/quote]
vpe píše:Nikdy jsi nepodepsal zadnou obchodni smlouvu s velkoobchodnim dodavatelemUjednani "zavazuji se vyvijet cinnost" je totiz v kazde!!! takove klasicke obchodni smlouve a jeste se mi nestalo, ze by mi ji nekdo vypovedel, i kdyz jsem neobchodoval nekolik let.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků