S474N píše:SP: tvoje teorie maji slabinu.
Moje "teorie" jsou podlozeny 60ti letymi zkusenostmi v oboru MLM. Samozrejme ze ne mymi, ale prevzal jsem je od zakladatelu Amway. A jak je videt, mohl bych se zivit vestenim z kristalove koule.

Pred situaci, ktera u Vas nastala, jsem Vas varoval. Vy jste se vysmivali a ta situace nastala.

Tak se ted modlete, at nenastanou i ty dalsi...
S474N píše:Tvuj priklad s vytunelovanim je zajimavy, ovsem neaplikovatelny v AVOXu, prave z duvodu castecne diverzifikace. Nebo ze by se ted O2 domluvil s CPP a Cedokem a vsichni naraz pretahnuli klienty?

Ale o to prece vubec nejde.

O2 muze vypovedet smlouvu, CPP Vas muze pripravit o klienty, Cedok se muze ocitnout v rukach jineho majitele, co ja vim. A nevite to ani Vy. A to je prave ten problem. Budete rok budovat skupinu a O2 Vam zrusi smlouvu.

Tak budujete druhy rok a stane se neco jineho.

Je tisic a jedna moznost, co se muze stat. A jediny, kdo na to doplati, budou distributori. AVOX vycouva a jeho majitele zacnou delat neco jineho. Oni nic neriskuji.

Vy ano.
S474N píše:...O2 vypeklo predevsim sebe samo, protoze to nebude tak dlouho trvat a myslim, ze se budou hodne divit

No, to same tvrdili AVOXaci uz pred vice nez mesicem. A zatim jedini, kdo se divi, jsou AVOXaci.

Firme O2 je to, myslim, srdecne jedno.
S474N píše:Ty tu delas, jako by existoval AVOX a nic jineho - ale neni tomu tak.
To jsem nekde tvrdil?

To jsem si nejak nevsiml.
Opravdu usmevne je ono proklamovani vyhodneho volani (tusim, ze mate na mysli onech 60 haleru za minutu), ktere ti, co to stihli, vyuzivaji. S kolika lidmi si takhle "normalni" AVOXak vola? S jednim, dvema, s deseti? A ti, co jiz nestihli nikoho zaregistrovat a poridili si jen svou SIMku? Tak muzou tak akorat volat lidem nad sebou. Nehlede na to, ze trh se vyviji a mozna by u jineho operatora nebo s jinym tarifem tem samym lidem mohli volat levneji nebo uplne zdarma.
S474N píše:Na jednu stranu vis, ze O2 ma zatim stopstav na SIM karty a na druhou se ptas jako zak prvniho stupne, za kolik volaji novi. Novi proste aktualne nevolaji, respektive vedeni AVOX nabidlo vsem clenum, kteri si brali vice SIM karet (napriklad kvuli mobilnim telefonum) a kteri je nevyuziji, ze je mohou vratit a tyto karty potom putuji k tem, kteri byli v "meziobdobi" nejistoty.
Dekuji za odpoved. Omluvte prosim, ze jsem se ptal jako zak prvniho stupne. Ja blahovy se totiz domnival, ze pro AVOX nebude problem dodrzet to, co bylo slibovano v ruznych diskuzich - tj. to, ze okolo 15.6. bude novy operator.
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
Ja se domnival, ze uz ho mate, protoze uz je 22.7. Tak me zajimalo, za kolik si novi lide volaji. Ted se dozvidam, ze hlasove sluzby pro nove lidi uz nejsou.

Jak je videt, ani 16000 AVOXaku neni pro operatora dostatecny argument. Copak? Novemu operatorovi se neco nelibi?

Ze by vsichni zamestnanci u operatora dostali dovolenou, takze nemuze byt smlouva s nim uzavrena? Ale no tak, tomu prece neverite...
S474N píše:Kauce u Budovatele je porad stejna, ale nove je vedle Telefonisty jeste "Z" jako zadarmo a ten nic neplati a muze vyuzivat vyhod - napriklad aktualne pov.ruceni nebo cestovani s Cedokem.
A za co je tedy nyni ta kauce? Predtim jste ji tu zduvodnovali tim, ze se AVOX kryje pred neplatici, kteri provolaji vice penez. U ramcove smlouvy, kde AVOX vystupuje jako zakaznik O2 se to jeste da pochopit, i kdyz jsem to povazoval za nefer, protoze AVOX byl uz kryty ze smlouvy s takovym ucastnikem. Ale ted snad ta kauce ztraci vyznam, ne?
Hadam, ze kdyz je Z zadarmo, tak za jeho vstup Budovatel neziska zadnou provizi, takze ani neni motivovan registrovat lidi do tohoto statutu a tak radeji nadale registruje dalsi Budovatele a Telefonisty, z jejichz vstupu ma penizky. Hadam dobre?