Dik za info

Zkusim to u tech kamen, az je budu tedy poustet, treba nebudu muset letos volat plynare a usetrim

Prvni info ala Drobik... necha pas a prachy, notebook nekde v brasne, pro takovy lidi je lepsi nikde nelitat
Jinem chudsim statu, by davno skoncil vokradenej, jeste ze je v USA
Drobik a tyto poznam, je to jako tam toci Michal Sopor a pak ten vlasatej George, mozna jsi videl
Problem techto lidi je, ze kazdy ma trochu jinaci zamer, kazdy jinou predstavu a hlavne to co zde davas ala Drobik, nerika uplne realitu.
Tam je problem ten, ze vetsina tech lidi ma predstavu urciteho komfortu, vyssi naroky, pohybuji se nekde v oklestene zone, potom z toho padaji uplne jine vysledky. Nekdy me to prijde i ze je to snad umyslne, aby proste nalakali spis jen divaka, takze tyto kanaly ala YT nebo ten steam jsou realitou uplne mimo.
Taky jsem to sledoval rad, vzal jsem k tomu i ted nedavno jedno spolucestujici, prerikal a ukazal ty info, jako racionalne uvazujici holka me pak rikala... "to nevidis ze ty lidi co to toci tam melou sami kraviny? To nevidis ze je to uplne jine info nez vidis v realu?"
Priklad treba Japonka Naomi Adachi
Tady to pise jeden clovek hezky pod videem...
Někdo kdo je hladovej a chce podnikat, tak se v Česku akorát bude střílet do nohou a žádný pořádný peníze nevydělá na Českým malinkým a poměrně chudým trhu. Jasně, pro normálního člověka je Česko asi ráj, pro člověka co je náročný a chce makat, chce podnikat, tak v US má daleko lepší možnosti financování, možnosti trhu a daleko víc... Z nějakého komického důvodu je pro mně jako rodilého Pražáka "lehčí" a levnější získat barák v US, než ve své vlastní zemi... nebavím se o přímém bydlení, ale o tom vlastnictví baráku.. Já jsem osobně z Česka zklamaný, jsem zklamaný že většina Čechů si nedokážou říct o vyšší plat a tak Česko dělá popelnici Evropě, jsem zklamaný že od pádu komunistu se v naší zkorumpovaný politice kradlo a rozkradlo se dost, jsem zklamaný že ještě před pár měsíci měl jeden z největších politických zlodějů Babiš tolik volebních hlasů (zhruba polovina ČR!), protože plno Českých občanů nemá prostě mozkovou kapacitu na to poznat když jim někdo lže do huby.. A Praha? To aktuálně není České město, kdo tu žije tak ví.V Čr jsou směšné platy a pokud nemáte štěstí tak je vám veškerý um a snaha k ničemu pokud tedy neleštíte kliky, na což jsem neměl povahu. V Čr jsem odpracoval 15 let. Většinu z toho ve středním managementu, tedy jako vedoucí směny, plánovač a podobně. Nikdy jsem se nedostal přes 30 tisíc měsíčně i když jsem seděl v práci na třech židlích najednou, pracoval jsem i doma protože veškerá agenda se nedala v práci stihnout. Žil jsem z ruky do huby. V 35 letech už jsem toho měl dost. Jediné co jsem chtěl byla normální práce abych měl čas i pro sebe a abych byl po zásluze odměněn. Teď už žiju 5 let v UK a jsem spokojený. Dělám obyčejnou práci, mám čistou hlavu a peníze. A lidí jako já znám spousty. Pracovití, něco umí a radši vypadli na západ protože v Čr to za moc nestojí. A ven za kopečky vyjeli i lidé do kterých bych to v životě neřekl. Například jeden bývalý kolega který mluvil podobně jako vy že "kdo se neprosadí doma....blablabla" je už dva roky spokojený v Belgii a loni vyrazila do Amsterdamu podobně orientovaná kamarádka. A spokojená. Takže si nelžete do kapsy. V Čr můžete mít know how, můžete být pracovitý ale nemáte to ve svých rukou..ale když vidím kolik některé firmy nabízí za práci přijde mi že si dělají *****. Před 1,5 r firma z Táborska hledala truhláře, požadavky velké, samostatnost....ale plat 15tis.... nemohl jsem tomu uvěřit. V Německu, Rakousku i člověk který maká rukama si vydělá aby mohl normálně žít, tady v CR ti kteří mají nejnižší platy aby bydleli v jedné místnosti 2x3m a žrali trávu.