Donald a reakce burzy

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 11. 4. 2025 20:23

Všechno, co má něco společného s USA, půjde tvrdě do kopru, od USD po akcie, dluhopisy, všechno. Lepší se podle toho zařídit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 11. 4. 2025 20:51

Vrazi z volstrýtu dostanou konečně co si zaslouží! :mrgreen:
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod bugr virbl 11. 4. 2025 21:49

A po uzavření obchodního dne se Schwab s kámošem přišel poplácat po zádech přímo ke zdroji.. 8-) 8-)

https://www.instagram.com/share/reel/BAJXeR7qgo
< Raiffeisenbank 500 Kč za založení účtu nad rámec probíhající akce
< Česka spořitelna 1200 Kč za založeni a 4 platby kartou v měsíci
< T212 akcie v hodnotě až 100 EUR za reg.
< Patria kód 1000 - klikni na můj nick vlevo
< REVOLUT v profilu
bugr virbl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Truth Seeker 11. 4. 2025 22:15

Levičácká svoloč:
"Trump veřejně prohlásil “GREAT TIME TO BUY”, a pak ovlivnil světové trhy tím, že využil svou ústavou garantovanou pravomoc. To je insider trading! Kňů kňů!"
:!: Srovnání celkových nákladů různých poskytovatelů DIP - poslední velký update 16. 1. 2024:
https://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?p=13657517#p13657517
Truth Seeker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 4. 2025 06:16

Ano, Trump jedná naprosto standardně ve všech ohledech. A stejně jako ten zdejší rudoch milovník komoušů by sis mohl odpustit agresivní výrazivo.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 4. 2025 07:38

Nemusim byt Trump, abych vedel, ze je GREAT TIME TO BUY po 20% korekci.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 4. 2025 10:26

Tak ... "věděl" ... víš prd (= vždy je tam prvek nejistoty) ... ještě může být o hodně lepší čas ... a taky nemusí. Akorát si myslím, že není správné být Trump a tohle říct v momentě, když vím, že odvolám, co jsem odvolal. Vůbec bych si myslel, že lidé v určitých pozicích by měli být v tomto ohledu obezřetní. U nás se taky nadává, když se vláda (či Babiš) nějak vyjádří k ČEZu.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 4. 2025 10:59

Vim, ze kdyz jsme -20% od ATH, budu nakupovat vice nez obvykle. Na to nepotrebuji Trumpove tweety. Kdyz pujdeme dale dolu, dokoupim vice, kdyz ne, pokracuji v mesicnich DCA. Simple.

Uz jsem to psal drive, nevim, do kdy chcete cekat na dokupovani pri dlouhodobem investingu. Nakonec to skonci jako vzdy, lidi cekaji a nakonec nic nekoupi, protoze muzeme jit jeste dolu. Nakonec zacnou kupovat na ATH :lol:
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 4. 2025 12:11

V pořádku.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.D 12. 4. 2025 12:48

Je to jako vždycky, buď lidi nenakupují, protože to jde nahoru a je to předražený anebo nenakupují, protože to jde dolů a čekají, až to půjde ještě níž :-D
Jednoduchý život mají ti, co to neřeší a jedou DCA bez ohledu na to, co se děje...
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Truth Seeker 12. 4. 2025 14:54

drkarel píše:... Vůbec bych si myslel, že lidé v určitých pozicích by měli být v tomto ohledu obezřetní. U nás se taky nadává, když se vláda (či Babiš) nějak vyjádří k ČEZu.

Až na to, že naše vláda svými ignorantskými výroky manipulovala cenu jedné konkrétní společnosti, jíž je hlavním akcionářem.

Trumpovo vyjádření by se dalo přirovnat spíš ke zveřejňování makroekonomických ukazatelů nebo k veřejnému vystoupení šéfa FEDu - obojí se naprosto běžně provádí během obchodních hodin.
Truth Seeker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 12. 4. 2025 16:05

Co já bych k tomu tak měl ... jo už vím. Přesunul jsem Vás a ještě snad toto: https://www.linkedin.com/feed/update/ur ... 130396672/
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor