Rop: Dej mi sem odkaz jak se spojit s tvým nadřízeným. Tohle prostě není možný

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
jege píše:Vsak taky dokud tu neprijde nekdo z Garaze, tak to tu skomira. Ale jaky admin, takove forum!
beat píše:Co je tohle za diktátorství? Ten lama dá Petrovi BAN a ještě si hodí do avataru parafrázi na jeho avatar? No co tohle je?![]()
Rop: Dej mi sem odkaz jak se spojit s tvým nadřízeným. Tohle prostě není možný
vantage píše:Přiznám se, že jsem diskuzi, kvůli které dostal p1968 ban nečetl, takže hodnotit správnost či nesprávnost postupu nebudu. Ale...
1) P1968 se kolikrát v garáži chová jak mentál. Výkřiky do tmy, vulgarity, pravidelnej off-topic... Bejt to na mým fóru, pošlu ho do p.... bez milosti. V garáži to ale lidi považují za jakýsi "kolorit" a tak tam za tichého souhlasu plní funkci jakéhosi obecního blázna. Nijak mě ale nepřekvapuje, že to jinde lidem vadí...
2) Žil jsem v domění, že v SF existují pravidla (varování, poslední varování, ... ban). Jak je možné že p1968 má ban? Měl už předtím nějaká "varování"?
3) To je vážně SF takovej *****, že nedokáže zablokovat přístup pouze do jedné sekce?
4) O ropovi si myslím svý (stačilo si prohlídnout profil), přesto si myslím, že by stálo za to problematickej thread někde vyhrabat a vystavit. Rozhodně by to pročistilo "ovzduší"...
vy jste taky pan inženýr??Tomáš Marný píše:Mohu se zeptat, co dělá tenhle thread s výkřiky duševních ichtylů na Finexpertu???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků