Podmínky k otevření občerstvení

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod AdamBo 22. 4. 2010 21:23

Jak jsou podmínky k otevření malého stánku s občerstvením pro vodáky ( klobása, pivo). Hlavně jaké jsou hygieniceké požadavky? Musí tam být zavedená voda, toalety, ...?
AdamBo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KaliH2O 23. 4. 2010 06:46

Být tebou, tak si zajdu na místně příslušný obecní úřad, tam by ti měli dát tyhle informace (poplatky za místo na stánek), s hygienou to bude to samé - nejjednodušší zavolat si na ty dva úřady
KaliH2O
Diskutér
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků