Stránka 2 z 2

Re: OT z tematu Metropolitní spořitelní družstvo

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2013 02:31
od vpe
kvuli tomu?!

Tak snad kdyz mam novou zadost tak maji moznost si udaje aktualizovat, ne?

Konkretni zkusenost? To by mel odpovedet Gandalf, proc navstevoval X bank po vymene OP, anebo take nekde neco cetl?

Re: OT z tematu Metropolitní spořitelní družstvo

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2013 07:34
od S474N
Panove, to co rikate je uplny nesmysl. Karet mam nespocet, stejne jako uctu a vzdycky trvam na opisu a vzdycky bez problemu (nekdy chteji opis dvou dokladu, tak jim to klidne umoznim. Jednou se mi stalo, jak jsem zminoval, ze kdyz melo ojit na opis,tak mi tu obcanku proste vratili).

Re: OT z tematu Metropolitní spořitelní družstvo

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2013 09:03
od petr s
vpe: Tak je pravda, že pokud si nějakou žádost provádíte na pobočce tak si nové číslo občanky do systému zadají sami, ale pokud to provádíte elektronicky a ve formuláři zadáte nové číslo tak vám ta žádost neprojde. Což je v současné době již docela časté, že se vám nechce na pobočku pokud to zvládnete po netu.

Re: OT z tematu Metropolitní spořitelní družstvo

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2013 09:09
od vpe
s tim jsem se nesetkal, abych si na neco takoveho vyplnoval sam zadost, od cehopak jsou osobni bankeri (muzes prozradit, kde na lidi podobne formulare cihaji, tedy mimo irbank, nemusim mit vsechno...)?

Ale zkus zadat stare cislo OP :-)) Alepson zjistis, jak moc stupidni system banka provozuje.

Re: OT z tematu Metropolitní spořitelní družstvo

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2013 10:25
od petr s
V mBank při žádosti o kreditku.
Člověk starou OP odevzdá a nechtělo se mi číslo někde vyhrabávat z jiných papírů a tak jsem to zkusil. Pobočku mám pár kroků od práce a tak se nic nedělo. Samozřejmě jsem nad tím přemýšlel zadat tam to starý číslo, ale prostě jsem to zkusil s novým co to udělá. Blbý je, že nenapíší proč tu žádost odmítli, ale já to v tomhle případě tušil a tak to pak bylo na pobočce v pohodě.