-- 27.9.2016, 15:56:41 --
A proč Patriku jiní můžou zde kódy dávat a od jiných ti to vadí? Nejde ani tak o ten kód, ale kdo ho sem dál a o závist.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vlazy píše:A třeba je to tento: Censored.
-- 27.9.2016, 15:56:41 --
A proč Patriku jiní můžou zde kódy dávat a od jiných ti to vadí? Nejde ani tak o ten kód, ale kdo ho sem dál a o závist.
drkarel píše:dr_lukas: Ten (Tvůj) kód chodí poměrně záhy po založení (splnění podmínek) - cca 2. den. Pokud ho budeš potřebovat dřív, lze si o něj napsat (e-mail, zpráva v bankovnictví) a nejspíš i zavolat (nezkoušel jsem).
vlazy píše:Bylo by to asi na delší diskuzi, ale asi někde jinam než zde.
vlazy píše:Tak tento tvůj neplodný příspěvek by určitě byl kandidátem na přesun někam pryč z tohoto fóra.dropino píše:a tam přesouvat veškeré domněnky a neplodné věty a příspěvky
drkarel píše:
Patriku - Právě teď ses dopustil nespravedlnosti (nejde o mě). První důvod byl OK.
dr._lukas píše:Já kód nechci, spíše mě to zajímalo, kde to najdou přátelé, ale oslovil jsem 150 pokémonů z facebooku a nikdo ING nejspíš nemá..teda jedna osoba se ozvala, ale nemá IBTakže bych poprosil uživatele fremantle o poskytnutí svého kódu do SZ, protože mi opravdu poradil a osvětlil on, jako první a skoro jediný na co jsem se ptal
dropino píše:vlazy píše:Bylo by to asi na delší diskuzi, ale asi někde jinam než zde.
Vždyť to celou dobu říkám...
drkarel píše:Tak jsem zvědav, kdo uvede do formuláře kód akce "censored".
marvy píše:Já bych navrhoval,aby se to tu celé přejmenovalo na Chrz forum. Měli by ho vyhodit.Tohle nemá obdoby.
Jedná se proboha o forum pro lidi. Ještě tu bude kastovat lidi. Ano znalosti nepochybně Patrik má, ale poslední dobou tu stejně jen žvaní o sobě a o své přitelkyni jak spolu chlastají kávu v Airbank.
osobne2 píše:Zrovna me nikdy nic kloudneho neporadili, ale muze mi to byt jedno, ja uz dlouho kod nedaval, me nema co cenzurovat.
drkarel píše:charman: Už zase trolluješ? S tím zamýšlením začni u sebe, děláš hloupé závěry a prezentuješ je ještě hloupěji.
osobne2 píše:ING Bank ma take nekde nejaky kiosek?
osobne2 píše:Jak ukoncena? Kody k ING proste patri odjakziva. Musite se s tim smirit a ne to zbytecne cenzurovat.
drkarel píše:charman, ty jsi fakt pomýlenec. Co sem furt motáš nějakou závist. Já (a nejspíš i ostatní) fremantla a Patrika uznávám, kód fremantla jsem dokonce použil ... a jasně teď mu tu odměnu závidím. No chápu, že soudíš podle sebe, ale pro mne zase tolik ty peníze neznamenají.Pokud jde o omílání, do ohně přispíváš (jako vždy) především ty svým nesmyslným napadáním. Pár lidí tu jen prostě vyslovilo svůj názor na věc, se kterým ty ovšem musíš bojovat nesmyslnými pseudoargumenty. Jinak by to už za další diskusi ani nestálo. A pokud jde o uvedení mého kódu, uvedl jsem ho pouze v reakci na vlazyho reakci na cenzurovaný příspěvek. Ano, nečekal jsem, že nakonec Patrik smaže všechno - to by mě prostě vůbec nenapadlo, protože to nepovažuji za správné, ale taky jsem nečekal, že by ho někdo využil. Víceméně to byla provokace, která ovšem vyprovokovala Patrika k nečekané akci.
A s tím vyžádáním přes SZ - Osobně jsem radši, když je nějaký kód k dispozici rovnou (v okamžiku, kdy si najdu čas věnovat se vyplňování žádosti), než abych o něj někoho žádal přes SZ (s neznámou odezvou).
drkarel píše:No chápu, že soudíš podle sebe, ale pro mne zase tolik ty peníze neznamenají.
drkarel píše:Pokud jde o omílání, do ohně přispíváš (jako vždy) především ty svým nesmyslným napadáním. Pár lidí tu jen prostě vyslovilo svůj názor na věc, se kterým ty ovšem musíš bojovat nesmyslnými pseudoargumenty.
Těch kódu tam nebylo až tolik jak se to záměrně snažíš zveličovat a nebyly to pouze samé kódy.PatrikChrz píše:když posledních několik stránek tvořily v podstatě jen odkazy na doporučující kódy, tak jsem to smazal.
1. Žádné odkazy jsem tam nedával. Dal jsem tam pouze několik málo kódů. Je vidět, že se v tom už začínáš ztrácet.PatrikChrz píše:Ano, impulsem byl vlazy, který tam dal během několika dní těch odkazů pět.
Ono kdyby vlasy tolik nevyčuhoval z řady svými příspěvky zde na fóru, asi bych si toho, že sem dal ten kód tolikrát ani nevšiml.
drkarel píše:charman: S tebou se už nebavím, jsi naprostej mimoň a jen trollíš.
marvy píše:1. Žádné odkazy jsem tam nedával. Dal jsem tam pouze několik málo kódů. Je vidět, že se v tom už začínáš ztrácet.
marvy píše:V politice bývá zvykem, že když politik udělá nějakou neplechu tak většinou sám odstoupí a nebo je odvolán z funkce a tak by to mohlo být i zde v tomto fóru.
drkarel píše:A jejda, srážka dvou vykastrovaných samců skotu.Ještě se naučit citovat, ale to je vlastně jedno, když se stejně jeden z nich (a vlastně oba) neorientují v tom, co kdo napsal. Tak si to vy dva trollové užijte.
A ty žiješ kde? Ono to ale tak je. Sice ne vždy, ale je.charman píše:Žiješ v ČR ? Asi ne. To co jsi napsal platí tak možná na západ od našich hranic, ale né u nás.![]()
![]()
KÉŽ BY TOMU TAK BYLO !!!
charman píše:drkarel píše:charman: S tebou se už nebavím, jsi naprostej mimoň a jen trollíš.
Když chybí pravdivé argumenty, tak se píši nesmyslné věty tohoto typu. Chápu tě. Nemáš co by jsi k těm pravdivým faktům napsal.
Jsem rád, že jsi se rozhodl tu nesmyslnou debatu o ING kódech ukončit.marvy píše:1. Žádné odkazy jsem tam nedával. Dal jsem tam pouze několik málo kódů. Je vidět, že se v tom už začínáš ztrácet.
Další "ubrečenec" s TOTÁLNĚ ČISTÝMI ÚMYSLY, kterému jde jen o vyrýžování bonusů.
Podíval jsem se na xx tvých posledních příspěvků. Sorry nedaly mi vůbec nic. Sice máš přes 2.000 příspěvků, ale většina z nich ostatním na rozdíl od Fremantleho či Patrika ostatním nic nedá !!!
Založ si vlastní fórum a dej tam třeba milióny svých ING kódů.
Jak píše Patrik fórum je o příspěvcích k věci ne o kódech a dalších nesmyslných debatách, které nemají s daným tématem nic společného.marvy píše:V politice bývá zvykem, že když politik udělá nějakou neplechu tak většinou sám odstoupí a nebo je odvolán z funkce a tak by to mohlo být i zde v tomto fóru.
Tím jsi mne dorazil.![]()
![]()
Žiješ v ČR ? Asi ne. To co jsi napsal platí tak možná na západ od našich hranic, ale né u nás.
![]()
![]()
KÉŽ BY TOMU TAK BYLO !!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků