Chci být nezaměstnaný!

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod .hombre 27. 11. 2007 22:56

michal-18 píše:No ale poctivou prací nezbohatnu, to mě moc neláká. Já bych radši shrábnul peníze a zmizel. /quote]

Peníze také nejsou všechno. Zeptej se jakéhokoliv miliardáře a potvrdí ti to.
°

Hej Ombrééé.

Héééj...., Hombrééééé..., tak vidíš, Ty tvrďáku, měl ses fakt starat jen o své a nenechat se ukecat.

Héééy Ombrééééé, dostals mě, jsi fakt skvělej střelec Ombré.
.hombre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michal-18 28. 11. 2007 03:20

Jo, tohle řekne miliardář, protože si neuvědomuje, že bez těch peněz nemůže žít, neví co to je být bez nich. Spousta lidí bez těch peněz ani žít neumí a rychle by chcípli.
michal-18
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod .hombre 28. 11. 2007 06:41

Ne ne, tady jde o to, že teprve když máš těch peněz dost nebo až moc, tak si uvědomíš, že peníze také nejsou všechno, mít peníze neznamená automaticky prožívat šťastný a spokojený život.
A jak praví jedno staré dobré české přísloví: "Peníze kazí charakter".

Každý také nemůže být bohatý, někdo se musí obětovat a být chudý, aby mohl být někdo jiný bohatý.
Bible svatá
2. Korintským 8,9
Znáte přece štědrost našeho Pána Ježíše Krista: byl bohatý, ale pro vás se stal chudým, abyste vy jeho chudobou zbohatli.o/quote]
°

Hej Ombrééé.

Héééj...., Hombrééééé..., tak vidíš, Ty tvrďáku, měl ses fakt starat jen o své a nenechat se ukecat.

Héééy Ombrééééé, dostals mě, jsi fakt skvělej střelec Ombré.
.hombre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 28. 11. 2007 10:49

michal-18: LOL, z toho co pises je naprosto jasne, ze je to provokace. Ale bohuzel ti na lep ostatni moc nesedli, co? :mrgreen:

.hombre: souhlasim s tvrzenim, ze penize kazi charakter. Ovsem u tech, kteri je nemaji, protoze je nuti pachat trestnou cinnost :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod michal-18 28. 11. 2007 17:03

Tenhle thread se mi docela poved, příště založím nový :)
michal-18
Trvalý BAN

Předchozí stránka