Tomáš Marný píše:Jenže tahle opatření se musí dělat jen kvůli tomu, že strana a vláda toho spoustu rozkrade. Rok jsem měl tu smůlu, že jsem dělal na jednom ministerstvu a nestačil jsem žasnout - plastová police, v OBI tak za 5 stovek, stála 9600 Kč. Kancelářská židle pro řadového referenta 15 tisíc (v JYSku tak 1500), Kancelářský stůl 46 tisíc a tak by to šlo donekonečna.
Ano to je vono,souhlas,šílený prostě a

A víš kdo je tohle naučil od koho to odkoukali? právě od bolševíků ,jelikož za ně se nešetřilo,ale kradlo se a nikde navenek nic nechybělo. Prostě neuměli šetřit.běžný lidi kradli taky. A hlavně , že pak to pívo bylo za 2 koruny a tim většině zavřeli pusinku.navíc já byl malej špunt, když to tady drancovala KSČ. Nemůžu logicky hodnotit uplně všechno dopodrobna.Spíš mi jde o objektivnost.
A dit to můžeš jít zkusit

. dáš členskej vklad,vyfasuješ stranickou knížku tvé oblíbené strany a pokud to budeš umět dělat líp ,jistojistě si tě někdo všimne a můžeš tam bejt pak misto Kalouska a jinejch.A já budu první kterej tě podpoří, protože když to vidim tak na to všechno budou doplácet ještě děti mejch dětí a to ani ještě žádný nemám .
-- 4. 1. 2012 14:15 --S474N píše:marvy: na druhou stranu, vem si to tak, ze kdybys ty penize opravdu nutne potreboval, tak to proste vypovis a prijdes o statni podporu, coz jsou ty dva litry, o ktere bys pripadne prisel i pri te zrychlene variante. Takze vlastne nema clovek co ztratit.
No ale za předčasný zrušení chtěj ještě poplatek ne? + bYch přišel o ty 2000 státní podpory.A ty si nějaké snad necháváš?.nebo budeš nové zakládat?.Tak já bych to založil až uvidim ty konkrétní změny.
Kod na založení Twista s bonusem 300Kč pro oba je k dispozici u mne v profilu.