Tak jsem byl v tomto týdnu také poctěn líbesbrífem od buřinky na téma:
Ukončení smlouvy o stav. spoření..." se starým úročením 4% ve kterém se píše že bude ukončena s poukazem na přespoření k 31.10.13, pokud jim do 31.8.2013 nedám vědět, že přístupuji na jednu ze 3 náhradních variant uvedených....a z druhé strany jen tak mimochodem odstavec o technice výplaty: Pokud nebude reakce ze strany účastníka, uskuteční se výplata zasláním prostředků na adresu účastníka. (přdpokládám pošt. poukázkou, není specifikováno, ale jak jinak...nebo žeby posel (pardon kurýr)???

Přílohou je jakýsi fomulář Příkaz k výplatě zůstatku účtu SS výplaty prostředků při ukončení smlouvy.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mé dotazy na zkušenější odsud, ideálně ty , kteří si už prošli tímto martyriem s buřinkou...:
1) Čekal jsem výpověď s krkolomnými právnickými fomulacemi + paragrafy, ale kde nic tu nic....že by změnili taktiku z metody biče na metodu cukru??? Pochopil jsem správně,
To NENÍ tvrdá výpověď, ale jen má nabudit dojem výpověďi, a jde pouze informační dopis, neboli jen o "tlaky" a zkoušejí co vydrží klient...??? ...a tvrdou výpověď ještě obdržím po 31.8. ....
2) Pokud šel do jedné z nabízených variant a to pokračování smlouvy s navýšením CČ bez poplatku za navýšení, ovšem s budoucím úročením 2%,
bude stále výp. doba 3M a snížené úroky jen budoucí, ne zpětně???3) Pokud bych NIJAK nereagoval a ani nevybral případně zaslané prostředky z ukončené smlouvy o SS (předpokládám, že obdržím pošt. poukázku), co by pak právně jako nastalo? (popis této variantaty jaksi dopis neobsahuje