Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Cri píše:Take jsem videl borce, ktery z hvezd (ano hvezd) tipoval kurz 5 trhu (2 indexy, 2 komodity, 1 akcie) na rok dopredu. Z peti pokusu dva trefil na deseticenty, dvakrat byl total mimo a jednou hodne blizko. Nahoda? Kdo vi. Ja bych si to netroufl takto smahem odsoudit.
lemming píše:A to já zas joPravidlo je jednoduché - kdyby tohle někdo opravdu uměl, tak obklopen krásnými děvami popíjí drinky na jachtě v Karibiku a nemá potřebu dělat podobné kabaretní kousky
Cri píše:Mam kamarada, ktery je spolumajitelem diamantoveho dolu. Zname se 15 let a dozvedel jsem se to o nem pred dvema lety (od nej).
Cri píše:Znam nekolik lidi tezce za vodou a nepoznas to na nich. Proc? Protoze to nepotrebujou ukazovat a jsou za vodou.
Jack111 píše:Cri: ten tvuj weiss predpovedel presne co? V kvetnu 2010 nevidim zadny denni propad, ktery by nebyl minimalne co dva mesice.
Jack111 píše: Že se v květnu 2010 podělá automatizace? To je dobrej no. Stejně se na tom v podstatě vydělat nedalo, obchody o 60% se smazaly, investory to vlastně ani nezasáhlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků