Kiyosaki je asi minus milionář tak jak Trump a Babiš. Oni mají miliony, ale od bank vypůjčené miliony.
Já si myslím, že Kiyosaki má větší dluhy než vlastní peníze, takže kdyby musel všechny dluhy ihned vyrovnat, musel by všechny nemovitosti prodat. Kam dal ten milion dolarů z knih, to nevím. Ale to je jeho strategie, on platí na kredity nižší úroky než dostává peníze od nájemníků jeho nemovitostí. On nemá s tím problém, že koupil nemovitostí příliš moc a má dlouhá léta vysoké dluhy. Normální člověk by chtěl nejpozději ve věku 65 všechny dluhy vyrovnat, ale Kiyosaki ne.
Možná že Kiyosaki kupuje své vlastní knihy ve všech možných jazycích, aby se všude oznamovalo, jak silně se ty knihy prodávají. A pak je Kiyosaki likviduje, nebo vrací do skladů tiskáren či obchodů. Pak se dozvíme, že od anglického vydání nějaké Kiyosakiho knihy byly prodány 2 miliony kusů. Ale už se neví, že 1,5 milionu jich koupil Kiyosaki sám a pak s nimi vytápí v zimě ty jeho domy.
Moje americká Facebook skupina pro akcie-dividendy-value-investing z New Yorku má dnes 4.660 členů.
Moje německá Facebook skupina pro akcie-dividendy-value-investing z Mnichova má dnes 2.365 členů.
Moje španělská Facebook skupina pro akcie-dividendy-value-investing z Costa Blanky má dnes 2.001 členů.
Z tímto oznámením jsem čekal jen na dosažení 2.000 členů u španělské skupiny.
Moje skupiny jsou veřejné = každý může číst komentáře bez členství.
Kdyby byly privátní a komentáře by byly viditelné jen pro členy, rostl by mi počet členů 2x nebo vícekrát tolik.
Kdybych bral všechny zájemce o členství, rostl by mi počet členů snad 4x víc.
Jenže já podezřívám z publikování odpadků lidi, když jsou černí a z Afriky, nebo z Filipín, nebo mají v profilu foto postarší paní s bydlištěm USA, a lidi mající v profilu, že jsou členy FB skupiny pro kryptoměny, opce, daytrading, forex.
Tyto lidi do mých skupin neberu. A stejně musím mazat příspěvky typu: ''Mr. Jones ti poradí, jak vydělávat týdně tisíce dolarů. Napiš mi zprávu!''
A mažu i komentáře o ruských a čínských akciích a o extrémně předražených akciích jak: Apple, Amazon, Coca-Cola, Adobe, Nvidia, Visa, Mastercard, Novo Nordisk, Tesla.
Ty největší FB skupiny s 20.000-120.000 členy, mají viditelné komentáře jen po přihlášení o členství a berou každého. A proti nežádoucím příspěvkům z Nigérie se chrání tak, že administrátor každý příspěvek před publikací musí schválit.
A tímto trikem, že nejsou vidět bez členství a že berou každého, ale nedovolí mnoha komentářům objevení, dosáhly snadno za málo let 20.000-120.000 členy ze všech konců Afriky a Asie.
! Registruj se na nejlepší českou Facebook skupinu pro AKCIE !
Ta není moje. Založil ji Ondra Adamovský 24.7.2019 a má 1.107 členů od 24.7.2019 do dnes.
€ AKCIE $ :post: https://www.facebook.com/groups/2660933057270038/
''Tato stránka je pouze o akciích a všem, co je s nimi spojené.
Kurzy, dividendy, výnosy, analýzy, nejnovější zprávy ze světa investic atd.''