Inev píše:Gotesák : A kam jsi se za těch 13 let posunul? Jen pro zajímavost. Jinak Ladislav je sice zkušený, ale jeho výsledek jsem shrnul nějakou tu stránku zpět, takže je pro mě celkově zklamáním. Nemyslím to zle.
Já jsem udělal tak obrovský posun, že bych to spíše nazval "skokem do stratosféry". Ale ne tak, že bych pohádkově zbohatl - něco lepšího

Hodně mi dala i životní kapitola obchodování a tradingu, kde zjistíš, že cokoli v životě a na světě se děje v cyklech, vycvičení disciplíny, pokora a spousta životních hodnot, které se dnes moc nenosí a na tomto fóru nikoho nezajímají. Hrát si s akciemi, fondy a podobnými produkty už mě moc nebaví, ale je potřeba nějak vydělat a udržet finance, takže to, co jsem se naučil, praktikuji, a když se podívám na svoje portfolio, tak vidím, že dost úspěšně. Ale recept nečekejte - je to opravdu individuální a každý to má jinak. Já už spíše jen vyzobávám podhodnocené akcie a když se k tomu jako bonus připíše nějaká ta dividenda, tak mi to dělá stejnou radost jako Láďovi

A abych nezapoměl na svoje oblíbené aktivum, které zde diskutuji a doporučuji od 2009:
viewtopic.php?f=312&t=1068279
Momentálně vyprodávám a užívám si vrcholu po těch letech, ale osobně si myslím, že toto není konec růstu a zlato ještě ukáže velkou svíci nahoru..........
Psal jsem to tady a dával obrázky a grafy před 2 lety a kdo se nechal inspirovat, tak vydělal, ale osobně si myslím, že na toto fórum chodí jen pár teoretiků a žvanilů(včetně mě), takže nejspíš nikdo