Takze zacnu po porade (budu psat na mobilu)
Duvod proc to rozmyslim?
Nechci v zivote zkoncit jako znegovany clovek,nechci si nic na smrtelne posteli vycitat
Kdyz vidim lidi kolem mne vsichni jsou bez vyjimky ztrapeni,rano v 6 vstavaji do prace a v 9 vecer se vraceji domu,cekaji na vyplatu jako na smilivani,nemaji sny jsou otroky dnesni doby
Nemůžou jsi nic dovolit,celý život jsou v Česku,tyto lidi nežijou ale přežívají
Pardon,ale v tomto pripade budu radsi ten bezdomovec nez neci otrok,
Ja jen chci byt uspesny muz ktery zajisti svoji rodinu a budu SVOBODNY po vsech stranka
to co se deje v CR nechapu je to kapitola sama pro sebe
Celkove nevim jak vy ale ja si cennim sveho casu na vice nez 15 tisic mesicne
a ted ! Ja chci na strasne na sobe makat,chci byt uspesny,klidne budu drit od rana do vecera pro svuj sen ale budu vedet ze neco buduji,ze tu po me neco zustane a ze budu ve finacni svobode
Chci makat sam na sebe,jen najit prilezitost a par lidi co mysli jako ja
Je jasne,ze nebudu finance svobodny hned,nejsem naivni clovek co si mysli,ze kdyz dneska zacne podnikat,ze za mesic bude milionar,klidne, nez se to splni muze to byt i 10 let,ale budu vedet ze jsem na dobre ceste
Panove je me na bliti ze svych vrstevniku(sama diskoteka,chlast,nic je nezajima,mne se vysmivaji protoze jsem jiny)proste se chci nejak odlisit neco dokazat a ukazat vsem lidem ze se da zit stastne,svobodne a svymi sny
Chtel bych tolika lidem dat praci,mam tolik planu jen me brzdi skola,lidi kolem mne malo kdo mysli tak jako ja bohuzel v kazdem vyhasl ohen
Malo kdo ma tak odvazny sny jako ja
Kazdy se drzi silene pri zemi,ve skole me tlucou do hlavy ze to co tvrdim neexistuje jen prace pevns pracovni doba 15 mesicne
Muj cil je baracek,skoda superb zdrava rodina par podniku,moji spokojeni a stastni zamestnanci a pocit ze sem tu na svete neco dokazal a nezil zbytecne a hlavne abych se za sebe rano nemusel stydet az se podivam do zrcadla a mohl bych si rict ano neco jsi dokazal
Mozna je to naivni ale citim to tak
Nespoliham na osud stesti (nebo jak lidi rikaji ono se to nejak vyvine,ono to nejak dopadne) ne proste ja jsem ten kdo urcuje muj zivot a drzi v ruce to kormidlo
Chci mit svuj zivot pevne ve svych rukach
Je mi prece jen 19
ale mam krasnou holku,splnil jsem si uz strasne moc snu,vedelavam na svuj vek fajn penize
Ted jen co dál? co skola? cestovat? fakt nevím kde nabrat zkusenosti a hlavne lidi co jsou jako ja
jen vam chci priblizit muj pohled na svet,mozna jsem spadl z marsu ale

)
A ted do me:)