Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
mobilman píše:Zabehla funkcni firma s kontaktem na domene registrovane pred 3 dny?
mobilman píše:Zabehla funkcni firma s kontaktem na domene registrovane pred 3 dny?
Mariacek píše:Než nabízet dvojnásobek za půjčku, proč si nepůjčíš v bance? Dnes se všichni perou o to, aby Ti půjčili... Můžeš případně zastavit nemovitost a na americkou hypotéku dostaneš mnohem víc...
Jakmile mi někdo nabízí za půjčku dvojnásobek, je pro mě automaticky podvodník, a kdo takovému člověku půjčuje za těchto podmínek, by zasloužil facku. Ale tím neříkám, že podvodník jsi
Před lety se taky nabízelo zhodnocení peněz 30% a lidi se pak divili, když to krachlo a peníze nevidělo. Když někdo nabízí 100%, co na to říct...
Klient ps píše:mobilman píše:Zabehla funkcni firma s kontaktem na domene registrovane pred 3 dny?
... s telefonním číslem od Sazkamobil ... Nic důvěryhodnějšího si představit nedovedu.
Dr.D píše:Tak proč si/ti nepůjčí přítelkyně?
Klient ps píše:Nový číslo....
Neznám z a v e d e n é h o podnikatele, který by si změnil číslo. Tak aby na něj polovina zákazníků poztrácela kontakt.
Tohle není hraní na detektivy, tohle je jen eliminace velkohobých 20letých kvákalů, kteří si pravděpodobně nikdy nevydělali korunu.
Mrusnok píše:Kazí to vztahy? Aha, takže předpokládáte, že nebudete peníze schopen vrátit, nebo jak to mám chápat? Chcete půjčit peníze, ale jaké zajištění nabízíte ? zástavu nemovitosti, pohledávek nebo movitých věcí? Nebo ručení třetí osoby?
Dr.D píše:Jestli vážně sháníš investora, tak takhle podezřele ho nenajdeš. Pokud přestaneš být tajemnej, tak dostaneš spoustu nevyžádaných rad a OT, přesně jak se obáváš. Ale máš šanci, že ti přijde SZ od někoho seriózního.
Uvažuj, kdo seriózní by se ozval, na tak pofidérní nabídku?
Mrusnok píše:Kazí to vztahy? Aha, takže předpokládáte, že nebudete peníze schopen vrátit, nebo jak to mám chápat? Chcete půjčit peníze, ale jaké zajištění nabízíte ? zástavu nemovitosti, pohledávek nebo movitých věcí? Nebo ručení třetí osoby?
radecekh píše:Čemu říkáte peníze na rozvoj? Na co konkrétně je potřebujete? Pokud na něco fyzického, tak není problém, abyste tím fyzickým ručil investorovi. Pokud na služby, vykvákněte se, na jaké služby.
S474N píše:A kolik teda realne pozadujes po investorovi?
Mimochodem, bezny zamestnanec funguje s minimalne "jednomesicnim oknem", ty pises, ze mas okno 4 mesice. Ale pokud mas byznys vice nez 4 mesice, tak mas prece pravidelny prijem (jen s tim rozdilem, ze ti porad ve vzduchu visi ty 4 mesice, ale i ty dostanes za 4 mesice zaplaceno).
mikicz píše:bizs: dejme tomu, že mě to zajímá. Jak mi dáš nějaké podrobnější info o tobě a projektu?
chnapka_cz píše:100 000 Kc by se naslo, prosim o blizsi info
xls píše:Už jsem asi pochopil, o co jde. Poslední dobou mi chodí neustále několikrát denně spamy s odkazy na ad hoc vytvořené weby pro objednání vždycky jednoho produktu - vždycky velice užitečné zázračné produkty na zvětšení/zmenšení penisu, prsou, váhy, ejakulace, vlasů, antiradary, hračky, kabelčičky...
Protože to jsou všechno produkty z řady "must have", tak všechno, co proleze antispamovým filtrem hned objednávám, v případě množstevní slevy využiji i tu - úspěšný obchodník musí být odměněn. Ještě je tem 1 fígl - že to pořád posílají z měnících se adres a s náhodně generovanými jmény. Mně se tahle hra líbí, proto jim taky vždycky zadám příjemce a adresu náhodně.
osobne2 píše:A co vubec prodavas?
Mrusnok píše:Přesně, kdyby točil peníze téměř v jakékoliv bance, tak tam předschválenou nabídku na těch 200 tisíc má raz dva. A s úrokem klidně pod 10 % p.a. Bez nutnosti dokládat příjmy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků