Trading212 UK - zadarmo 1 akcii, jejíž hodnota činí max.100€

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 10. 4. 2025 13:20

Ano to je řešení, jen pozor na to, že některé české banky služby MasterCard Moneysend a Visa Direct, tedy posílání peněz na kartu (myšleno čistá platba na kartu, ne plná či částečná refundace dřívější platby provedené kartou), už také zpoplatňují. Není jich moc, ale psalo se někde třeba o Fio.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod zbynek.ji 17. 4. 2025 02:32

Nejde mi ověření.
Nafotím doklad.
Stáhnu odkaz na moje nafocení.
Na mobilu vše povolím.
Otáčím hlavu do leva a do prava.
Vše zezelená a objeví se zelená fajfka.
A dál nic.
zbynek.ji
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Blasmo 17. 4. 2025 15:51

Měl sem stejný problém, nakonec se povedlo napodvacaté jiným mobilem. Pokud to odešlete, myslím, že musíte počkat na email, kde vám to potvrdí nebo napíšou, že to je naprd a chtějí to znova. Jsou to prostě matláci s tím foťákem.
Blasmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 18. 4. 2025 09:26

A neměl jsi spíš matlácký mobil?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Blasmo 18. 4. 2025 20:11

Ne Miloši neměl, úplně normální. Navíc mi to mobil sežral ty fotky a až za pár hodin přišel email, že se jim to nezdá a jestli to můžu udělat znova. Znova sem to asi 5x odeslal v průběhu dvou dní bez jakýkoliv reakce z jejich strany. Po dvou dnech jsem to odeslal pošestý, ale tentokrát starým mobilem a to prošlo. A nikdo nevymluví, co je to za matláky. Naprosto nestandartní postup s nějakým přiblbým natáčením ksichtu, kde nevidíš na konci výsledek, tak ani netušíš co se jim vlastně nezdálo. A porovnávat takhle natočenej obličej s tou mikro černobílou fotkou co je na občance je opravdu kumšt.
Blasmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod popteam 9. 5. 2025 09:46

Může mi pls někdo, kdo má s tímhle brokerem delší zkušenosti, poradit, co znamená to, že když dám vyhledat nějakou akcii a ono mi ji to najde s tím, že je pouze k prohlížení, že takovou akcii k obchodování T212 nenabízí? Díky za info Ivan
popteam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 5. 2025 09:47

Prostě není zařazena do obchodování u T212, smůla (každý broker se může rozhodnout, co do obchodování pustí a co ne). Typicky to jsou málo likvidní tituly a nákup tak musíš udělat u jiného brokera, pokud o takto málo likvidní titul fakt tolik stojíš.
T212 je jiný jen v tom, že i tyto u nich neobchodované tituly ti při hledání najde. Jiný broker by ti takové ve své platformě ani nenašel.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 5. 2025 11:47

Kdyby jenom male, ale takovy IBIT umoznuji obchodovat jenom jako CFD a ne klasicke ETF
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 5. 2025 13:48

Tak jim napiš, ať to do nabídky přidají. Třeba u Fio toto funguje velmi dobře (často už druhý den přidají), u XTB si to aspoň dají do seznamu zájmu a přidávají ve vlnách jednou za nějaký čas ty kde je zájem nejvyšší atd.
IBIT z tvého příkladu je nicméně americké ETF a to ti tedy kvůli evropské regulaci UCITS brokeři pod dohledem ECB nepřidají (neplatí třeba pro Fio pod dohledem ČNB, tam není problém). Ale už tu je i eurový klon IB1T a to by přidat mohli.

Edit: IB1T už dokonce v nabídce mají! Takže koupit lze, ne že ne. Musíš myslet na to, že evropští brokeři pod regulací ECB nemohou americká ETF (ISIN na US) umožňovat nakupovat (chybí lokální KIID, mimo EU regulaci atd). Ale když existuje evropský klon od dané společnosti, což u velkých ETF skoro vždy ano, jako zde tento IB1T od iShares, není problém koupit ten.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 9. 5. 2025 18:12

popteam píše:Může mi pls někdo, kdo má s tímhle brokerem delší zkušenosti, poradit, co znamená to, že když dám vyhledat nějakou akcii a ono mi ji to najde s tím, že je pouze k prohlížení, že takovou akcii k obchodování T212 nenabízí? Díky za info Ivan

Na CFD uctu bude vetsinou obchodovatelna. Hlavne indexy, ktere v klasickym uctu vubec nejsou (pouze pres ruzne fondy, ktere jsou s poplatkem za spravu).
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Předchozí stránka